Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με ποιο τροπο μπορω να ανοιξω τετοια μικρα αρχεια ? Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πρέπει να είναι αρχείο του Site: JDownloader .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πρέπει να είναι αρχείο του Site: JDownloader . Ναι τετοιο ειναι . Πως το ανοιγουμε ?
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις το JDownloader για να το ανοίξεις μέσα απ' αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις το JDownloader για να το ανοίξεις μέσα απ' αυτό. Τον εγκατεστησα και ανοιγει το αρχειο με αυτον αλλα ποια αρχεια/συνδεσμους φορτωνει ? Νομιζω ειναι σε easybytez που εχω Premium λογαριασμο . Δεν εχω ξαναχρησιμποιησει αυτον τον downloader .Χρησιμοποιω τον IDE. Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Θα δεις τα αρχεία που περιέχονται στο dlc, όταν το ανοίγεις με τον JDownloader, στην καρτέλα LinkGrabber. Τουλάχιστον στο δικό μου, με τις ρυθμίσεις που του έχω κάνει, εκεί πάνε και περιμένουν να τα μεταφέρω στην καρτέλα Downloads.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τον εβαλα σε ελληνικα και αυτη την εικονα βλεπω . Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Όταν ανοίγεις το dlc, πήγαινε στην καρτέλα Συλλέκτης Συνδέσμων όπου λογικά θα δεις τα περιεχόμενά του. Στην παραπάνω εικόνα εισάγεις τα στοιχεία σου για τυχόν premium λογαριασμούς που έχεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν φαινονται στον συλεκτη συνδεσμων . Εχει συνδεθει τωρα και κατεβαζει αλλα θα ηθελα τα αρχεια σε IDM .
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αφού δεν φαίνονται στον Συλλέκτη Συνδέσμων πρέπει να πήγαν κατευθείαν στις Λήψεις, όπου και θα γίνεται η λήψη τους. Όπως είπα και πριν, σε μένα όταν ανοίγω αρχείο dlc πηγαίνει αρχικά στον Συλλέκτη συνδέσμων, όπου γίνεται έλεγχος των λινκς και το πρόγραμμα αναμένει τη μεταφορά τους στις Λήψεις. Δεν ξέρω αν ο IDM μπορεί να ανοίξει αρχεία dlc, νομίζω ότι δεν μπορεί (δεν χρησιμοποιώ IDM), οπότε μόνο με JDownloader μπορείς να τα ανοίξεις. 1
tarantules Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για δες μπας και κάνεις δουλειά με αυτό: http://dcrypt.it/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για δες μπας και κάνεις δουλειά με αυτό: http://dcrypt.it/ Αψογος ...Μια ψαρα δουλεψε !!! Ευχαριστω πολυ ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα