ilouko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέρα με την μέρα το κλικ στο home button ειναι και πιο έντονο . Σε iPhone 6s Plus . Όχι όλες τις ώρες . Όταν κανει κλικ ειναι και πιο σκληρό το κουμπί . Τωρα ας πουμε ειναι οκ αργότερα μπορεί να το κανει . Τι συμβαίνει ; Ειναι φυσιολογικό ;;
taslikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που περιγραφεις, θα σου προτείνω να πας σε κάποιο μαγαζί βοντα πλαίσιο κοσμοτε που τα εχουν σε βιτρίνα να το δοκιμάσεις και να δεις αν ειναι το ίδιο το κλικ με το δικό σου. Αν όχι το πας για σέρβις έχεις ακομη εγγύηση μιλά με document κατευθείαν και ας μην το πήρες απο αυτούς ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σε εξυπηρετήσουν.
basilis5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ειναι κλασσικο φαινομενο. Δεν ξερω αν δημιουργει δυσλειτουργια μετα απο καιρο, απλα σιγουρα ειναι εκνευριστικο. Νομιζω δεν το καλυπτει η εγγυηση, αλλα καλυτερα μιλα με infoquest/ i-system.
taslikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το κάνει μόνο στα 6s? η γενικά σε όσα εχουν Touch ID?
InspectoR95 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 κι εγω ειχα παρατηρησει κατι αντιστοιχο στο δικο μου.. ( 6s ) δεν μου δημιουργησε κανενα λειτουργικο θεμα ωστοσο, και πλεον δεν ακουγεται κιολας.. αν δε θελεις να το ρισκαρεις περαιτερω ενεργοποιησε το assistive touch. αν και γνωμη μου ειναι πως ειναι απολυτα φυσιολογικο.. οποτε μην παιδευεσαι και το σκεφτεσαι τοσο τζαμπα.. 1
dolph Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Και εμένα το ίδιο. Τελικά απλά σταμάτησα να του δίνω σημασία. ΥΓ. Αν το πατάς στην άκρη του κουμπιού, δεν θα στο κάνει το κλικ (εμένα τουλάχιστον όχι).
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Τα τελευταία χρόνια το Home Button αφήνει μια πιο "clicky" αίσθηση, χωρίς αυτό να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Κι εμένα έτσι είναι, στο iPhone 6. Μη το σκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα