Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το note 2. Το πενακι με βολεύει πολυ αλλα για 1/5 των αναγκων μου. Φανταζομαι οτι θα συνηθισω και χωρις. Μπαταρια, αν και εχω αλλαξει, κραταει με τρελη χρηση που του κανω 6 ωρες μαξ. Χρειαζομαι οπωσδήποτε μεγαλη οθονη - το κινητό το θελω και γοα τη δουλειά μου. Θα χρειαστω 128+ gb συνολικο αποθηκευτικο χωρο, οπως και να χει.

Σκεφτομουν κάποιο απο τα παραπανω.

Το note 4 και note edge επειδη εχουν πενακι. Η κυρτη οθονη δε με απασχολεί ιδιαιτερα. Ποιο εχει καλυτερες επιδοσεις;

Σε συγκριση με τα αλλα 2 επισης (s6 edge plus λογω μεγαλης οθόνης - παιρνει ομως επεκταση με micro sd?) ποιο τελικα θα παιρνατε;

Α9 ισως υστερει σε επιδοσεις (; ). Η χαμηλότερη αναλυση στην 6αρα οθονη μαλλον δε θα με πολύ ενοχλήσει αν και οσο μεγαλύτερη πληροφορία στην οθονη τοσο καλυτερα.

Ειχα την ελπιδα οτι τα note θα επεφταν με τον ερχομο του 7 αλλα οι τιμες βραχος!

Τα εχω μπλεξει ασχημα εεε;

Δημοσ.

Το s6 edge plus δεν έχει sd.

Οπότε άκυρο..

Τα note edge βλέπω ότι είναι στον Θεό στα 590. (Λόγο διαθεσιμότητας)

Κανένα από τα note δεν αξίζει σε αυτά τα λευτα που έχουν..

Το s6 edge plus πάλι αξίζει το κάθε ευρό..

Για εμένα αν έχεις τα λευτα πήγαινε στο

s7 edge που είναι ότι καλύτερο

Σε one Plus 3 πόλη καλή επιλογή

Δημοσ.

Με λιγα λογια, εσυ χρειαζεσαι το τοπ κινητο της αγορας. Οποτε πας στο samsung galaxy s7 edge. Τα προηγουμενα note που ανεφερες δεν συγκρινονται με το s7 edge.

Δημοσ.

Δικιο εχετε. Αλλα. Η τιμη ξεπερνα πολυ αυτα που μπορω να δωσω. Δεν εχει πενακι ακομα και σ αυτα τα λεφτα.

Έβλεπα οτι σε benchmarks το Α9 έχει πολυ καλυτερες επιδοσεις απο το Note 4. Και η οθόνη του με βολευει. Και η μπαταρια ειναι απιστευτη (4000 mAh). Που χανει, εκτος απο αναλυση; (Προσοχη δε μιλαω για τo Α9 Pro : που εχει 5000 μπαταρια). Η τιμη του μου φαίνεται απιστευτο vfm.

Επισης εβλεπα το Huawei mate 8 με την 6αρα οθονη, 8πυρηνο, 3 ram μπλα μπλα μπλα. Αλλα να δωσω 460 και να το πληρωσω και σε καρκινο (απίστευτα ψηλο SAR) δεν το κανω.

Τελος ειδα και ενα lg note με πενακι. Φτηνο ηταν αλλα δε μου εμειναν χαρακτηριστικα.

Αν βγαλουμε απο το παιχνίδι το s7 εσεις πιο απο οολα τα παραπάνω θα λεγατε;

Δημοσ.

Ωραια. Εκτος του s7 edge υπαρχουν:

Στα 360 το lg v10 (https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html) που ειναι αξιοπιστη συσκευη σε σχεση με τις αλλες της lg, εχει ολα τα killer features οπως επεξεγαστης, διπλη οθονη, τελεια καμερα κτλ.

Νομιζω κοντα στα 450 το oneplus 3 (https://www.skroutz.gr/s/9287438/OnePlus-OnePlus-3-64GB.html?from=most-popular&keyphrase=oneplus+3) που δεν εχει κυκλοφορησει στο σκρουτζ αλλα ειναι flagship killer με τρομερα ως επι τω πλειστον χαρακτηριστικα.

Και τελος στα 480 το Α9 οπως προτεινες κι εσυ. Ειναι ετσι κι ετσι απεναντι στις αλλες προτασεις.

Ολες αυτες οι συσκευες μπορουν να σου προσφερουν αυτο που ζητας, απλα δινουν εμφαση σε διαφορετικα χαρακτηριστικα

Το v10 εχει διπλη οθονη/καμερα και ανθεκτικη κατασκευη

Το 1+3 εχει σαν πλεονεκτημα την τιμη, τα χαρακτηριστικα (οχι οτι εχει τεραστια διαφορα με τα υπολοιπα κινητα) και την ποιοτητα κατασκευης.

Το Α9 ειναι μπροστα στην ποιοτητα κατασκευης, στην μπαταρια και στο μεγεθος οθονης, αλλα υστερει στην αναλυση και στον επεξεγαστη.

Δημοσ.

Δικιο εχετε. Αλλα. Η τιμη ξεπερνα πολυ αυτα που μπορω να δωσω. Δεν εχει πενακι ακομα και σ αυτα τα λεφτα.

Έβλεπα οτι σε benchmarks το Α9 έχει πολυ καλυτερες επιδοσεις απο το Note 4. Και η οθόνη του με βολευει. Και η μπαταρια ειναι απιστευτη (4000 mAh). Που χανει, εκτος απο αναλυση; (Προσοχη δε μιλαω για τo Α9 Pro : που εχει 5000 μπαταρια). Η τιμη του μου φαίνεται απιστευτο vfm.

Επισης εβλεπα το Huawei mate 8 με την 6αρα οθονη, 8πυρηνο, 3 ram μπλα μπλα μπλα. Αλλα να δωσω 460 και να το πληρωσω και σε καρκινο (απίστευτα ψηλο SAR) δεν το κανω.

Τελος ειδα και ενα lg note με πενακι. Φτηνο ηταν αλλα δε μου εμειναν χαρακτηριστικα.

Αν βγαλουμε απο το παιχνίδι το s7 εσεις πιο απο οολα τα παραπάνω θα λεγατε;

Για εμένα σε αυτά τα λευτα που έχει 450+

Με αυτήν την ανάλυση σε τόσες ίντσες

Και ότι δεν έχει Led για ειδοποίησης

Δεν αξίζει..

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ για την αναλυση.

Βλέπω οτι το v10 εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. Μονο που βλεπω μικρη μπαταρια απ οτι λενε και σκρουτζ, 6 πυρηνο που δε νομιζω να κανει μεγαλη διαφορα. Καποιοι παραπονουνται για bootloop αν και καταλαβα οτι προκειται για εξαιρεση.

Το 1+3 ειναι θηριο στη ραμ (6) αλλα 4 πυρηνο, οθονη ιδια με του note 2 (ενταξει θα ηθελα τουλάχιστον περισσοτερη πληροφορια αν μεινω στις ιδιες ιντσες, ποσο μαλλον που θα ηθελα λιγο μεγαλύτερη οθονη). Και μπαταρια τη βλεπω παλι οριακη 3000 mAh.

A9 ενοχλουν η αλήθεια ειναι τα μετρια χαρακτηριστικα (αλλα καλύτερα απο του Note4..!). Και το led ειναι αρκετα χρησιμο αλλα του λείπει.

Οποτε πιστευετε οτι το s7 edge (λογω οθονης) ειναι μονοδρομος;

Δημοσ.

Μην θεωρεις αυτονοητο οτι οι 8 πυρηνες ειναι καλυτεροι απο 6 και αυτοι καλυτεροι απο 4 κοκ.

Στην περιπτωση του oneplus 1+3 ο τετραπυρηνος που εχει ειναι περιπου x2 σε σχεση με τον 6 πυρηνο του v10 και περιπου x7 απο τους φθηνους κινεζικους οκταπυρηνους.

Σε σχεση με αυτον που ειχες στο note 2 ο 4πυρηνος του oneplus θα ναι x4.

Δημοσ.

Θα χρειαστω 128+ gb συνολικο αποθηκευτικο χωρο, οπως και να χει.

To Oneplus 3 τρωει ακυρο με το καλημερα λογω αυτου. Εχει 64gb αποθηκευτικου χωρου(γυρω στα 55 νομιζω ειναι ελευθερα) αλλα δεν παιρνει επεκταση μνημης που θελεις.

Το V10 ειναι οκ αλλα οπως ολα τα LG εχει κακη αυτονομια.

Το S7 edge ειναι η καλυτερη μακραν επιλογη με δευτερη του S6 edge plus αφου ριχνεις ακυρο σε huawei λογω Sar.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...