someone- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 χθες απογευμα παρηγγειλα κανονικά με Πειραιώς απο vickmall ενα κινητό.
leris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επιβεβαιώνω και εγω αγορά απο gearbest με ΠΕΙΡΑΙΩΣ και paypal.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ. Έκανα αγορά από eBay, ένα αντικείμενο -μικρής αξίας- και η πληρωμή πέρασε κανονικά με prepaid MasterCard της Εθνικής.
simoszol Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μόλις πέρασε αγορά θήκης στο aliexpress με κάρτα Πειραιώς, θυμίζω ότι δεν πέρναγε ούτε με ταμα στο Ali απευθείας αγορά... 2
JohnMik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ΕΒΑΥ με Πειραιώς μέσω paypal και Ali απευθειας με Πειραιώς όλα ΟΚ. ορμάτε κόσμε!!! 1
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ΕΒΑΥ με Εθνικη και τρελαθηκα σας λεω!!! Hell Yeah!!! 1
savoukos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μόλις πέρασε χρέωση σε Blizzard Store με prepaid Πειραιώς
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 παιδες δηλαδη ολα κομπλε? εχω paypal απο πειραιως...μπορω να κανω αγορες? απο ebay-allkeys-gearbest?
vste Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μολις αγορασα απο Steam με Paypal (χρεωστικη Eurobank).. Ωραια! 2
costacurta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εγώ σήμερα ebay 8 στις 8 αγορές και επίσης κομπλέ μια από βικμαιλ και μια γκιαρμπεστ 1
nickaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επιβεβαιώνω και γω με Eurobank και Εθνική. Ebay. Απο ότι κατάλαβα αλλάξανε οι περιορισμοί στις πιστωτικές κάρτες. Μπήκα στην Πειραιώς π.χ και έχει Στις αγορές μέσω Internet/Τηλεφώνου στο εξωτερικό εξαιρούνται συναλλαγές σε κατηγορίες εμπόρων που σχετίζονται με: - Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες - Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια - Αγορές σε κοσμηματοπωλεία - Υπηρεσίες telemarketing - Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις - Υπηρεσίες γνωριμιών - Αγορές υπηρεσιών εστίασης Ενώ πριν ήταν Στις εξ αποστάσεως συναλλαγές σε e-shops του εξωτερικού επιτρέπονται όλες οι συναλλαγές εκτός των ακόλουθων κατηγοριών: - είδη ένδυσης και υπόδησης - οικιακός εξοπλισμός - ηλεκτρονικά είδη / εξοπλισμός - καλλυντικά - οικονομικές υπηρεσίες (μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό) - έργα τέχνης, δημοπρασίες, ενεχυροδανειστήρια, συλλογές γραμματοσήμων / νομισμάτων - τυχερά παιχνίδια, στοιχηματικές εταιρείες και video games - κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ρολογιών και ασημικών - υπηρεσίες telemarketing - φιλανθρωπικές οργανώσεις - υπηρεσίες γνωριμιών Δηλαδή επιτρέπονται πλέον: - είδη ένδυσης και υπόδησης - οικιακός εξοπλισμός - ηλεκτρονικά είδη / εξοπλισμός - καλλυντικά -video games 1
coffeex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μολις αγορασα απο Steam με Paypal (χρεωστικη Eurobank).. Ωραια! + με χρεωστική Εθνικής (χτες) κατευθείαν από την κάρτα. 1
afterhours Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Οποιος εχει χρεωστικη Εθνικης μπορει να αγορασει απο Steam οπως εκανα και εγω χωρις προβλημα ( απο τοτε που αρχισαν τα CC δεν μπορουσαμε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις