zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εάν το απλό iPhone το φορτίζει κανείς κάθε μέρα, το Plus που έχει μεγαλύτερη μπαταρία κάθε πότε θα θέλει φόρτισμα;
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αναλογα την χρηση παντα αλλα αν το φορτιζεις το iphone σε 1 μερα αντε πες οτι το plus θα το φορτιζεις την επομενη μερα.
taslikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εγω με το plus μπορεί να βγάλω 1μιση μερα με χρήση Facebook Instagram emails browsing αν όμως βλέπω YouTube και παίζω παιχνίδια πολυ ωρα θελει φόρτιση κατα τις 12 το βραδυ απο τις 8 το πρωι που ξεκίνησα. Γενικά εχει πολυ καλύτερη μπαταρία απο το απλο 1
billvwrulez Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το έχω και εγώ φίλε παρά πολύ καλή η μπαταρία του ...
carrypizza Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εμενα το απλο το 6s μου βγαζει μια μερα ανετα με την 9.3.3 με πολυ χρηση 6-7 ωρες χρηση(η χρηση που λεει το iphone δεν ειναι μονο On screen.) και 12-17 ωρες standby
plasticworld Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έχω iPhone 6 plus κάθε μέρα φορτισμα θέλει. Το λιώνω βέβαια ^^
zoranb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το λιώνω βέβαια ^^ Όταν λες το λιώνεις τι εννοείς; Περιέγραψε τη χρήση που κάνεις για να καταλάβουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα