@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μιας κ βλεπω αρκετα θεματα με 32αρες ειπα να δωσω ενα input για την συγκεκριμενη tv. http://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-led-tv-f-u-32-fl32103-(hd-ready) Αρχικα να πω πως αγορασα 2 ιδιες για ατομα μεγαλυτερης ηλικιας για να αντικαταστησουν το combo crt+αποκωδικοποιητη(και προφανως τα διπλα τηλεκοντρολ). Οπως αντιλαμβανεστε οι απαιτησεις ηταν πολυ βασικες οποτε προτιμησα τις συγκεκριμενες f&u λογο 3τους εγγυησης και προφανως τιμης(τις εκανα δωρο κ το budget ηταν στριμωγμενο-πηρα κ τις 2 300ευρω-). Σαν κατασκευη ειναι παναλαφρες κ η βαση ειναι μετρια. Αλλαζουν γρηγορα τα καναλια(γρηγοροτερα απο την h6200 μου). Η εικονα ειναι καλη-εκτιμω πως εχουν καλυτερη εαν τις βαλεις στο θερμο-, επιπλεων η κινηση μου φαινετε μια χαρα παρολα τα μονα 50hz ανανεωση. Εχουν τρομακτικα καλες γωνιες θεασης, πιθανων απο τις καλυτερες που εχω δει σε τηλεοραση-ανεξαρτητως τιμης-. Στα μειονεκτηματα τωρα Το τηλεκοντρολ δεν δουλευει κ τοσο καλα, πρεπει να βρισκετε χαμηλοτερα απο τον δεκτη της tv για να δουλευει σωστα(διατηρω μια επιφυλλαξη μιας και δεν εχω δοκιμασει με καινουργιες καλες μπαταριες ακομα). Δεν εχουν δυνατο ηχο,-πιθανων επειδη τα ηχειακια τους ειναι στραμενα προς τα κατω- και παρολο που στις προδιαγραφες στο you.gr αναφερει 2x8 watt. Καπως σωνετε σε μικρο-μεσσαιο δωματιο εαν ανεβασεις την προενισχυση απο το μενου. Το μενου (καναλια/guide κτλ) εχει δυστηχως πολυ μικρη γραμματοσειρα που διαβαζετε αρκετα δυσκολα απο αποσταση των 1.5+μετρων. Τελικα απο εικονα/κινηση ειμαι τρομερα ευχαριστημενος θα εβαζα 10 στα 10 (σε συναρτηση με την τιμη τους) Απο ηχο θα λεγα 5 στα 10, απλα ανεκτος για ειδησεις/σηριαλ. Τελος δεν θα απεκλεια να τις ξανααγορασω για αντιστοιχη χρηση αλλα πιθανοτατα να περνουσα απο καταστηματα να δω μενου και να τσεκαρω ηχο κ σε αλλες τηλεορασεις. Εαν εβρισκα καποια αλλη με καλυτερο ηχο/γραμματοσειρα/τηλεκοντρολ μεχρι 175, εστω και με λιγο χειροτερη εικονα/κινηση θα την προτιμουσα.Εαν αυτα κοστιζανε 200+ θα ξαναπερνα τις f&u.
graphist83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Με 200€+ παίρνεις άνετα Samsung, LG. Η και κάποιες Sony παλιότερες. Με ελαφρώς καλύτερη εικόνα, μακράν ανώτερη ποιότητα κατασκευής, φιλικότερα μενού και πάνελ που να μην είναι τουρκικά vestel που στην πενταετία γιοκ. Να προσθέσω ότι δεν μπλέκεις και το με Service του Αμοιριδη. Μετά την λήξη εγγύησης δεν βρίσκεις με τίποτα ανταλλακτικά. Σαν ηλεκτρονικός για επισκευές ψωνίζω από έξω. Ψάξε για F&U T-con η main??? Μπα... Τώρα για 150€ και για ελάχιστη χρήση. Την αποκαλώ και εγώ τίμια.
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν διαφωνώ, απλα από όσο το είχα ψάξει πι φθηνοτερες επωνυμες βγαινανε ~220 ευρω+μεταφορικά. Οποτε η συνολική διαφορα έβγαινε πάνω από 150ευρω(για τις 2), τέλος επειδή δεν βρισκόμαστε αθηνα προτίμησα να τις αγοράσω από κατάστημα με φυσική παρουσία (you.gr)κοντά, για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά μέσα στην 3ετια. Επιπλέων όπως είπα προοριζοντε καλώς η κακώς για χρήση τύπου "μπρουσκο" οποτε οι απαιτήσεις ήταν μηδαμινές. Υ.γ Να αναφέρω πως και το τηλεκοντρόλ έστρωσε με καλές καινούργιες μπαταρίες αλλα και πάλι θέλει να το στοχεύεις στον δεκτη(5/10 θα έλεγα και σε αυτό)
graphist83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το θέμα με το κοντρολ αν σε ενοχλεί πολύ λύνεται με αγορά κάποιου τρίτου κατασκευαστή, πχ one for all. Να μην είναι βέβαια των πέντε ευρώ. Το έχω κάνει για πελάτες που χρησιμοποιούν αποκωδικοποιητες με τραγικά κοντρολ. Με κάποια φθηνά one for all λειτουργουσαν άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα