Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών που έχω τώρα η οποία είναι η nvidia gt 630 και να πάω στην gtx 950.Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα φάω όμως bottleneck γιατί έχω έναν διπύρηνο επεξεργαστή τον i3-2120.Eαν όντως φάω bottleneck μπορείτε να μου προτείνετε ένα συνδυασμό mobo & cpu γύρω στα 150 ευρώ;

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα τρως μπουκαλι!Και αν τρως θα ειναι απειροελαχιστο!
ασε που στα 150 ευρο cpu mobo δεν μπορεις να παρεις καν i3 που εχεις τωρα η μαλλον μπορεις αλλα για να το κανεις πρεπει να παρεις μητρικη των 40 ευρο!

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα τρως μπουκαλι!Και αν τρως θα ειναι απειροελαχιστο!

ασε που στα 150 ευρο cpu mobo δεν μπορεις να παρεις καν i3 που εχεις τωρα η μαλλον μπορεις αλλα για να το κανεις πρεπει να παρεις μητρικη των 40 ευρο!

με την 950 δεν θα τρως μπουκαλι.  τουλαχιστον -οπως λεει και ο Αλεξανδρος- οχι τοσο σοβαρο, ωστε να χρειαστεις αναβαθμιση..!!    

αλλα και ΑΝ (που ειπαμε ΔΕΝ) χρειαστεις κατι, αυτο θα ειναι απλα ενας επεξεργαστης I5-34**.  

γιατι σωνει και καλα να κανεις αναβαθμιση MOBO-CPU?  απλα χωνεις εναν καθαρο 4core...!     

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω για κάρτα γραφικών σε καινούργιο υπολογιστή που να έχει 4 εξόδους, κατά προτίμηση hdmi. Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για καταγραφή με κάμερες, περίπου 20. Κόστος μέχρι 200€. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημερα οπως  λεει και ο τιτλος σκεφτομαι  αναμεσα σε αυτες τις 2 καρτες για το συστημα που εχω φτιαξει εδω και 1 μηνα και ειμαι χωρις καρτα.Το στυστημα ειναι παρακατω:

Case: Corsair Carbide 400c

CPU: Intel Skylake 6700k

CPU Cooler: Corsair H100i v2

RAM: Corsair Vengeance LED 16GB DDR4-3200MHz

SSD: Samsung Evo 250gb

HDD: WD Black 1tb

PSU: Corsair RMx 650W

M/B: Asus z170-A

Monitor:  LG 29UC88-B

Ξερω οτι η 1070 ειναι πολυ καλυτερη απο την 480 αλλα με την 480 θα μου μεινουν καποια χρηματα για να αναβαθμισω και πιο γρηγορα στο μελλον και θα εκμεταλευτω και το freesync.Θα ηθελα να ακουσω γνωμες...

Δημοσ.

Ενω το σκεπτικο σου δεν ειναι λαθος στο συστημα της υπογραφης αλλα βλεπουμε ομως.

Αν οντως ησουν με αυτη τη λογικη περι να γλυτωσεις χρηματα για μελλοντικη αναβαθμιση,ουτε την πανακριβη υδροψυξη θα ειχες παρει ουτε τον i7 6700k,και αυτα τα δυο ειδικα για αυτη την μητρικη.

Επισης αφου καλως ή κακως πηρες την εν λογω οθονη πριν αγορασεις καρτα γραφικων,αναγκαστικα τωρα πας για rx 480.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω το σκεπτικο σου δεν ειναι λαθος στο συστημα της υπογραφης αλλα βλεπουμε ομως.

Αν οντως ησουν με αυτη τη λογικη περι να γλυτωσεις χρηματα για μελλοντικη αναβαθμιση,ουτε την πανακριβη υδροψυξη θα ειχες παρει ουτε τον i7 6700k,και αυτα τα δυο ειδικα για αυτη την μητρικη.

Επισης αφου καλως ή κακως πηρες την εν λογω οθονη πριν αγορασεις καρτα γραφικων,αναγκαστικα τωρα πας για rx 480.

Την οθονη την πηρα πρωτη γιατι ηθελα ultrawide και 29αρα γιατι 34αρ

α ξεφευγει πολυ και καμια 29 ultrawide δεν υποστηριζει g sync οποτε λεω θα την παρω με freesync και αμα κατσει καμια καρτα amd ακομα καλυτερα αν δεν κατσει δεν ειχα και αλλη επιλογη.Το αρχικο σκεπτικο ηταν για 1070 αλλα βλεπωντας ποσο πολυ προχωραει η τεχνολογια και μια καρτα καινουργιας γενειας ειναι καλυτερη και φθηνοτερη απο μια προηγουμενης ειναι περιττα τα παραπανω χρηματα ...οχι οτι δεν τα διαθετω ,απλα θα αναβαθμισω πιο γρηγορα

Δημοσ.

480.Το freesync,αν και μερικες φορες σε αναγκαζει να κατεβασεις ρυθμισεις (πρεπει να εισαι αναμεσα στο range για να ποιανει),αξιζει να το εχεις ως επιλογη ειδικα σε games οπως witcher 3,gta v κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα....

Έχω i7-4770 ,16GB RAM και GTX680.

Αντιμετοπιζω θεματα με το GUILDWARS 2(online mmo),σε γενικές γραμμές παίζει στα 40fps αλλά όταν έχει world events και μαζεύονται καμία 200 παίχτες στον ίδιο χώρο τα fps πάνε περίπατο 8-10fps.

Ξέρω ότι τα mmo ζητάνε επεξεργαστη αλλά θεωρώ ότι αυτός που έχω είναι ΟΚ , και γι'αυτό κοιτάω για άλλη κάρτα γραφικών.

Να επισημανω ότι παίζω σε 2 x 27" monitors (1920x1080 το καθένα).

Θα προτιμούσα λύσεις σε nvidia μιας και απόπειρες που είχα κάνει στο παρελθόν με ATI δεν με άφησαν ικανοποιημένο(πριν 3 χρόνια)

Το budget μου είναι κοντά στα 300€.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Βάλε τι afterburner και το rivatuner statistics κανε monitor gpu και CPU usage σε αυτές τις συνθήκες να δεις τι σε κόβει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...