kosph134 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ψάχνοντας για καινούριο κινητό μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει στο Νexus 5x αλλά βλέποντας και άλλα κινητά πήρε το μάτι μου το Galaxy A5 A510F (2016) για το οποίο έχω λίγες ερωτήσεις πριν καταλήξω ποιο από τα δύο κινητά θα επιλέξω. Είναι καλό κινητό, με καλή κάμερα, μπαταρία κτλ απ'ότι φαίνεται και διάβασα ότι το πίσω μέρος της συσκευής είναι από γυαλί. Η απορία μου είναι επειδή γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ θήκη στα κινητά είναι ανθεκτικό το γυαλί στο πίσω μέρος αν δεν βάλω θήκη καθόλου ή θέλει από την αρχή να του βάλω θήκη οπωσδήποτε? Αν είναι να το ξέρω να βάλω θήκη από την αρχή. Aκόμα ποια η γνώμη σας γενικά για αυτό το κινητό?
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ολοι θα σου πουν το 5x λογο επεξεργαστή και καθαρού android. Εγω ομως προσωπικά θα έπαιρνα Α5 2016 γιατί χωρις sd δεν μπορω. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα γούστου. Και θήκη, εστω μια απλη σιλικόνη να βαζεις για να μην εχεις πολλες φθορές.
@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ολοι θα σου πουν το 5x λογο επεξεργαστή και καθαρού android. Εγω ομως προσωπικά θα έπαιρνα Α5 2016 γιατί χωρις sd δεν μπορω. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα γούστου. Και θήκη, εστω μια απλη σιλικόνη να βαζεις για να μην εχεις πολλες φθορές.Και εγω το ιδιο, (για την microsd) αλλα το a5 σε αυτα τα χρηματα δεν θα το επερνα.Θα προτιμουσα note3 pro/flex2/moto g4. Εννοειτε πως εαν δεν εχεις θεμα με την ελλειψη microsd/ραδιοφωνου το 5x ειναι αρκετα καλυτερο σε ολα τα υπολοιπα,πλην μπαταριας.
technology_guy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Θα προτεινω lg g4. Το εχω προσωπικα και το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι το bootloop που καλυπτεται απο την εγγυηση.
icsd08063 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η κοπέλα μου έχει το Α5 2016. Δεν το αγόρασε καθώς της το κάνανε δώρο. Ωραίο τηλεφωνάκι αλλά το έχουμε με θηκούλα. Πολύ καλή φωτογραφική, γρήγορο χωρίς να laggαρει κάπου (ακόμη με 5.1.1).
Nemesis1288 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Θα προτεινω lg g4. Το εχω προσωπικα και το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι το bootloop που καλυπτεται απο την εγγυηση. Νταξει, δεν λες κ σημαντικό το πρόβλημα που σου αχρηστευει την συσκευή, χάνεις τα δεδομένα σου κ πας για αλλαγή μητρικής.. Κ το θέμα δεν είναι το αν θα παρουσιαστεί αλλά το πότε.. Συν οτι στην LG δεν ξέρουν (ή δεν λένε) αν είναι software ή hardware θέμα..
kosph134 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τελικά μάλλον θα επιλέξω το Nexus 5x. Eυχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θα προτεινω lg g4. Το εχω προσωπικα και το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι το bootloop που καλυπτεται απο την εγγυηση. Προτείνεις ένα κινητό ενώ γνωρίζεις ότι έχει πρόβλημα που το αχρηστεύει και οδηγεί και σε απώλεια δεδομένων. Τα οποία δεδομένα φυσικά δε στα καλύπτει καμία εγγύηση. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να γίνεται ώστε να μην το προτείνεις σε κάποιον; Να πατάει το κουμπί του Κιμ; Τραγικός όσο δε γίνεται.
technology_guy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Για τα δεδομενα υπαρχει η καρτα sd. Ολα μπαινουν εκει μεσα και τελειωσε η υποθεση. Αν τα δεδομενα εχουν μεταφερθει στην sd δεν χανεται απολυτως τιποτα. Το μονο αρνητικο που εχει το bootloop ειναι οτι δεν ξερεις ποτε και αν θα σου συμβει και το οτι παιρνει 2 βδομαδες να στο επισκευασουν. Για μενα δεν ειναι λογος αποφυγης του κινητου.
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Είναι υποχρεωτικό να βάζει κάποιος τα δεδομένα του στην SD, εφόσον τον καλύπτει η μνήμη του κινητού; Και να μην μιλήσουμε καν για πράγματα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν στην SD... (π.χ. μηνύματα). Αλλά όπως και να 'χει, δεν είναι δικαιολογία. Όταν προτείνεις την αγορά μίας προβληματικής συσκευής, καλό θα ήταν να αναφέρεις το worst-case σενάριο και να μην το προσπερνάς σαν μια "ασήμαντη λεπτομέρεια". Δε θα τρέχεις εσύ μετά αν συμβεί κάτι, αλλά ο κακόμοιρος που σ' άκουσε.
technology_guy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ετρεξα κι εγω για αυτο το προβλημα δυστυχως.... Εισαι σωστος. Καλυτερα να μην το προτεινουμε. Το nexus 5x ειναι πολυ καλη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα