Προς το περιεχόμενο

windows 10 , 8.1 h 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα πρόβλημα. Εδώ και καιρό εχω εγκαταστήσει στο laptop μου από την αρχη τα windows 10 (πριν από τα 10 είχα τα 8.1 ) όμως εδώ και λίγους μήνες αρχίζουν και μου κάνουν πολλές κόμσες , την μια κολλάνε την άλλη δεν μου ανοίγουν τα παιχνίδια και το αποκορύφωμα είναι ότι κάποιες φορές μπερδεύει τα drivers του ήχου (IDT High Definition Audio με dolby digital plus , κλασικά drivers windows)

Σκέφτομαι να βάλω windows 7 τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα και πλήρως αναβαθμισμένα και δοκιμασμένα

Το laptop είναι ένα Lenovo g710  i7 ram : 4gb  επεξεργαστής : intel core i7 2.20ghz  κάρτα γραφικών : GeForce 820m       

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν αναβαθμησα έκανα format αλλα φανταζομαι πως αμα βάλω 7 θα πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα αα και να ξεκαθαρίσω κάτι θέλω ουτοσιαλος να κάνω format απλά δεν ξέρω τι να βάλω

• Like 1
Δημοσ.

δεν αναβαθμησα έκανα format αλλα φανταζομαι πως αμα βάλω 7 θα πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα αα και να ξεκαθαρίσω κάτι θέλω ουτοσιαλος να κάνω format απλά δεν ξέρω τι να βάλω

7 ως πρωτη επιλογη ασφαλως 

Δημοσ.

μια χαρα ησουν με τα 8.1 τι το ηθελες και αναβαθμισες? 

Θα συμφωνησω.Μια χαρα τα 8.1 και πολυ πιο ελαφρα απ ατ 7,(τα οποια με αρεσαν πολυ επισης),ειναι σταθερα, χωρις θεματα, αλλα τα 8.1 δεν τα αλλαζω,με βολεψανε παρα παρα πολυ.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ αυτό που ζητάω είναι να εχει την καλλίτερη δυνατή ταχύτητα σε παιχνίδια σε browsing αλλά ιδιαίτερα σε προγράμματα καθώς χρησιμοποιώ αρκετά εως και πολλά και πολλές φορές ταυτόχρονα . Άρα που θα πρέπει να καταλήξω 7 η 8.1

*Δεν εχω κανένα αυθεντικό λογισμικό και ούτε είχα ποτέ διότι θεωρώ οτι η Microsoft πουλάει ένα πολύ ακροίβο λογισμικό το οποίο στο παρέχει μισοτελειωμένο με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στην αρχή σε βασικές λειτουργίες και ύστερα από πολύ χρονικό διάστημα εκεί που έχει διορθωθεί και σχεδόν ολοκληρωθεί το λογισμικό , σου πλασάρουν το επόμενο    

Δημοσ.

αν ηταν ετσι θα ειχαμε μεινει ακομα στα 3.1

καλα μεινε εσυ με τα ''αναπηρα'' τα 10 αρια και ασε να ξερω κατι παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

8.1 με classic shell κ ασε τους αλλους να περνανε καθε λιγο κ λιγακι major updates που θα τους πηδανε το pc για να παρουν μπαρμπουτσαλα χαρακτηριστικα που δεν χρησιμοποιει κανεις

bonus track η ms ξαναμπαζει ολα τα ρουφιανοservices που απενεργοποιησες κ προσθετει κ καινουργια με κουλα ονοματα που κανεις στο net δεν εχει ακουσει ,ουτε καν η google δεν επιστρεφει αποτελεσματα ,δειτε τα services σας λιγο οσοι βαλατε αnniversary

• Like 1
Δημοσ.

καλα μεινε εσυ με τα ''αναπηρα'' τα 10 αρια και ασε να ξερω κατι παραπανω

ω μεγαλε γκουρου, διδαξε γνωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...