pavloa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Έχω ένα παλιό notebook με windows xp. Έχω κατεβασμένο το google chrome και το mozilla. Το θέμα είναι οτι απο το mozilla μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ αλλά με το crhome μου βγάζει : η σύνδεση σας είναι ιδιωτική net:err cert invalid η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστά ..τι άλλο μπορεί να φταίει;;
pavloa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καμιά βοήθεια?? Έχω κάνει scan με hitmampro Malwarebyte και με το bitdefender αλλά δεν βρήκε κάτι..Έκανα απεγκατάσταση και διαγραφή όλων των φακέλων του crhome έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων στο crhome αλλά τίποτα... Και το mozilla κολλάει λίγο γιαυτό θέλω το chrome που δεν κολλούσε ποτε...
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ο chrome εχει σταματησει να υποστηριζει τα xp απο την εκδοση 50 και μετα. Αν ενημερωθηκε σε νεοτερη εκδοση απο αυτη, τοτε δεν μπορει να δουλεψει επειδη δεν βρισκει τις βιβλιοθηκες που θελει στο συστημα σου, οποτε δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να τον βγαλεις.
pavloa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Το ξέρω οτι δεν υποστηρίζετε αλλά έχω ένα pc στο καταστημά μου που έχει chrome και δουλεύει μια χαρά και έχω κατεβάσει την τελεταία ενημέρωση και την έχω περάσει.... Στο notebook γιατι μου βγάζει αυτό το μήνυμα
pavloa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;;; Και ένας φίλος έχει xp στο παλιό pc και έχει βάλει την τελευταία έκδοση του chrome και δουλεύει μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα