Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που είναι κάτι τύποι που όταν έγραφαν για τις νιγηριανές απάτες το έπαιζαν politically correct μη ρατσιστές και καλά και έλεγαν ότι δεν κάνουν μόνο αυτοί απάτες

Εσύ δηλαδή με βάση αυτή την είδηση, επιβεβαίωσες τελικά οτι απάτες κάνουν μόνο αυτοί τελικά ε?

• Like 2
Δημοσ.

Κληρονομιά το λες; γεννημένος από πλούσια αρχίδια το λες; η και απλή τύχη το λες...

ή λαμογιά, το ξέχασες αυτό.

Δημοσ.
Που είναι κάτι τύποι που όταν έγραφαν για τις νιγηριανές απάτες το έπαιζαν politically correct μη ρατσιστές και καλά και έλεγαν ότι δεν κάνουν μόνο αυτοί απάτες

Το κακό είναι ότι τέσσερα (τουλάχιστον) άτομα συμφωνούν μαζί σου

• Like 5
Δημοσ.

κριμα και τους ειχα συμπαθησει,

ειχαμε τοσα μαιλς ανταλλαξει ... τους απαντουσα παντα ευγενικα τους ευχαριστουσα για τα λεφτα που εστελναν και ρωταγα αν παρελαβαν το δεμα και αν ολα ηταν καλα

ηθελα να ειμαι σωστος στο after sales αλλα πολλες φορες το παρεξηγουσαν αυτο και για καποιο λογο δεν συνεχιζαν τις πολυ ενδιαφερουσες συνομιλιες που ειχαμε :)

και δεν θα ξεχασω το επικο που ειχα βαλει λαπτοπ αγγελια στην χρυση ευκαιρια 400 ευρω και το ζηταγε απελπισμενα για εναν πελατη του και μου εδινε 1500 :) :) :) ακομα τρωω απο αυτα τα λεφτα χαχαχα

Δημοσ.

Εσύ δηλαδή με βάση αυτή την είδηση, επιβεβαίωσες τελικά οτι απάτες κάνουν μόνο αυτοί τελικά ε?

να ένας

Το κακό είναι ότι τέσσερα (τουλάχιστον) άτομα συμφωνούν μαζί σου

να κι άλλος ένας

τώρα περιμένω να έρθει και ένας 3ος να μας πει ότι καλά έκανε και τα μάζεψε και πήγε στο εξωτερικό και ότι εδώ είμαστε αμόρφωτοι και τριτοκοσμικοί 

Δημοσ.

Γεια σου,

εγώ είμαι πρόεδρος της Νιγηριανής αστυνομίας. Σήμερα η αρχή μου συλλάβαμε εγκέφαλους μιας online scam επιχείρησης που ευθύνεται για σωρεία απάτες συνολικής αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ερευνήσαμε τη λίστα με όλα τα θύματα και ανακαλύψαμε ότι το δικό όνομά σου βρίσκεται εντός. Λόγω του μεγέθους του ποσού, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νιγηρίας δικαιούσαι σε πλήρη αποζημίωση με επιπλέον προσαύξηση 180%.

Το αυτό ολικό ποσό έχει συγκεντρωθεί από την αρχή μας αλλά για να αποδεσμευθεί πλήρως θα πρέπει να μας προκαταβάλλεις λειτουργικά έξοδα 200 ευρώ, συν μια εγγυήτρια επιταγή 500 ευρώ με προφανή τον αριθμό λογαριασμό τραπέζης που επιθυμείς να μεταφέρουμε την πλήρη αποζημίωση.

Σε παρακαλώ να έλθεις σε επαφή μαζί μου το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να προωθήσουμε το αίτημα της δίκαιης ικανοποίησής σου.

Ο αρχηγός πρόεδρος.

• Like 7
Δημοσ.

Busted, το ορθογραφικό και συντακτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό για πρόεδρο νιγηριανης αστυνομίας.

Διόρθωσε το κείμενο και ξανά προσπάθησε :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

να ένας

να κι άλλος ένας

τώρα περιμένω να έρθει και ένας 3ος να μας πει ότι καλά έκανε και τα μάζεψε και πήγε στο εξωτερικό και ότι εδώ είμαστε αμόρφωτοι και τριτοκοσμικοί 

Εγώ απο την άλλη, περιμένω να τελειώσεις την "κατήχηση" που πηγαίνεις και κάνεις στους χρυσαυγουλάτους, και να προσπαθήσεις να απαντήσεις το αρχικό μου ερώτημα.

Δημοσ.

Δε μπορώ να ξεκινησω να απαντώ σε τίποτα όταν ο άλλος δεν έχει βασική αντίληψη ώστε να καταλάβει τι του λένε και ειδικά σε άτομα που το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να κατατάξουν τον άλλο σε αναρχοαπλυτο ή χρυσαυγουλο ανάλογα με τα ηλίθια πιστεύω τους που τους ορίζουν κάποιοι άλλοι μιας και είναι φυτά στη σκέψη και δε μπορούν να έχουν από μόνοι τους κοινή λογική.

Θα προτιμήσω απλά να γελαω με τη χαζομαρα των ανθρώπων και δε θα μπω σε συζητήσεις που αυτός ο ιστότοπος δε σηκώνει άλλωστε

Δημοσ.

Να διαβάζεις ένα άρθρο, απο αυτό να καταλαβαίνεις ότι μόνο οι Νιγηριανοί κάνουν απάτες σε όλο τον πλανήτη και να συζητάς για αντίληψη, πάει πολύ δεν νομίζεις?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε αστο :lol: πραγματικα αστο να πάει..

Εγώ κοροϊδεύω άτομα που εδώ μέσα όταν πρωτοακουστηκε η έννοια της νιγηριανής απάτης έβγαιναν και έλεγαν τους άλλους ρατσιστές και ότι δεν κάνουν μόνο αυτοί απάτες και ενώ τους εξηγούσαν ότι έτσι είναι ο "διεθνής" όρος και δεν υπάρχει διάθεση ρατσισμου αυτοί εκεί κολλημένοι.

Βλέπω ότι συνεχίζετε μερικοί και παίρνετε υπερβολικά σοβαρά τη πολιτική ορθότητα..

Αλλά με τις λέξεις μόνο να ξέρεις ότι δε γίνεσαι ρατσιστής ούτε αντιρατσιστης αλλά με τις πράξεις.

Συνέχισε τώρα το βιολί σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...