Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα την βοήθεια σας. Δεν ξερω τη ακριβός να ψαξω γιατι δεν ειμαι και πολυ γνώστης. Εγω εχω λαπτοπ πολυ καλο και θελω για τα παιδια μου (μικρα, του δημοτικού) να αλλαξω εναν παλιο σταθερό που εχω στο δωμάτιο αλλα δεν ξερω τι να δω. Καταρχάς βλέπω pc μεταχειρισμένο απο δω τα παιδια του φορουμ. Θελω να παίζει σχεδον ολη μερα yt χωρις να κολλάει, να κατεβαζω ταινιες μεγάλης χωρητικότητας, οφισ και τα σχετικά, παιχνίδια βαριά δεν υπάρχει περίπτωση γιατι εχω και κορίτσια. Διπύρηνο, τετραπυρηνο, σκληρο, ραμ ποσα λεφτα περιπου? τι να δω γιαυτό που τον θελω.

Σας ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.
  • Like 1
Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα που θα δεις στο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-αναβάθμιση-φόρμας-αγοράςαναβάθμισης-ηυ/.

Γράψε την απάντησή σου εδώ, στο δικό σου θέμα. ;)

Ρε φιλαράκι εντάξει καλα τα λες αλλα σου λεω και οτι ειμαι ψιλοασχετος και τι να γράψω σε ολα αυτα αφου λεω δεν ξερω τι ακριβώς θελω... Πχ λέει ποσα λεφτά διαθέτεις. Εχω και 1000 ευρω στην άκρη αλλα αξίζει να δωσω τοσα γιαυτους τους λογους που το θελω? Τι να γράψω? Σορι αν έγινα ενοχλητικός. Σβήστε το θέμα σας παρακαλώ αν δεν υφίσταται σωστά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι εντάξει καλα τα λες αλλα σου λεω και οτι ειμαι ψιλοασχετος και τι να γράψω σε ολα αυτα αφου λεω δεν ξερω τι ακριβώς θελω... Πχ λέει ποσα λεφτά διαθέτεις. Εχω και 1000 ευρω στην άκρη αλλα αξίζει να δωσω τοσα γιαυτους τους λογους που το θελω? Τι να γράψω? Σορι αν έγινα ενοχλητικός. Σβήστε το θέμα σας παρακαλώ αν δεν υφίσταται σωστά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

απλα απαντησε στις ερωτησεις.  δεν νομιζω να ειναι τοοοοσο δυσκολο......!!!!  

κανε copy-paste εδω στο θεμα σου τις ερωτησεις, και διπλα απαντησε τι θελεις.

η φορμα βγηκε μετα απο πολλααααα παρομοια θεματα σαν το δικο σου.  παντα καναμε και ξανακαναμε τις ιδιες ερωτησεις..!!!

δεν ειναι ωραιο να χανουμε χρονο καθε φορα, με τις ιδιες ερωτησεις...!!!   η φορμα, λοιπον εχει ακριβως αυτο τον σκοπο. να μας εξοικονομησει χρονο...!!!     

οι ερωτησεις ειναι παρα πολυ απλες, δεν ειναι τεχνικου περιεχομενου, ωστε να χρειαζεσαι ιδιαιτερες γνωσεις...!!!  

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμενα με ενοχλει οταν ο αλλος βαριεται να συμπληρωσει τη φορμα η απλα δεν το κανει γιατι νομιζει οτι ξερει καλυτερα τι χρειαζεται να ξερουμε και τι οχι αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ουσιαστικα περιορισμος στο μπατζετ και με τα στοιχεια που εχουμε (ασχετος με το αντικειμενο) δεν ειναι και τοσο δυσκολο να προτεινουμε κατι που θα καλυψει τις αναγκες του και θα ειναι απο ενα μαγαζι, συναρμολογημενο απο το καταστημα. Στην τελικη το πολυ πολυ να μην γλυτωσει οσα λεφτα θα μπορουσε να γλυτωσει αν ειχε συμπληρωσει τη φορμα. Δικο του προβλημα.
Το πιθανοτερο επισης ειναι οτι θα χρειαστει και εγκατασταση windows απο το καταστημα αλλα αυτο θα το βαλω στα εξτρα.

post-382068-0-41937600-1470299817_thumb.png

Και Windows http://www.e-shop.gr/microsoft-windows-10-home-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01668

Eναλλακτικη συνθεση με τα ιδια πραγματα σχεδον αλλα φτηνοτερα εξαρτηματα.

post-382068-0-93574200-1470300030_thumb.png

Και στα δυο μπορει να αντικατασταθει ο επεξεργαστης με εναν G4400 για να χαμηλωσει κι αλλο το μπατζετ.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμενα με ενοχλει οταν ο αλλος βαριεται να συμπληρωσει τη φορμα η απλα δεν το κανει γιατι νομιζει οτι ξερει καλυτερα τι χρειαζεται να ξερουμε και τι οχι αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ουσιαστικα περιορισμος στο μπατζετ και με τα στοιχεια που εχουμε (ασχετος με το αντικειμενο) δεν ειναι και τοσο δυσκολο να προτεινουμε κατι που θα καλυψει τις αναγκες του και θα ειναι απο ενα μαγαζι, συναρμολογημενο απο το καταστημα. Στην τελικη το πολυ πολυ να μην γλυτωσει οσα λεφτα θα μπορουσε να γλυτωσει αν ειχε συμπληρωσει τη φορμα. Δικο του προβλημα.

Το πιθανοτερο επισης ειναι οτι θα χρειαστει και εγκατασταση windows απο το καταστημα αλλα αυτο θα το βαλω στα εξτρα.

attachicon.gif471euroPC.png

Και Windows http://www.e-shop.gr/microsoft-windows-10-home-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01668

Eναλλακτικη συνθεση με τα ιδια πραγματα σχεδον αλλα φτηνοτερα εξαρτηματα.

attachicon.gif408euroPC.png

Και στα δυο μπορει να αντικατασταθει ο επεξεργαστης με εναν G4400 για να χαμηλωσει κι αλλο το μπατζετ.

ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα δεν διαβασες τι γραφω... μεταχειρισμενο απο παιδια του φορουμ και οτι εχω 1000 ευρω στην ακρη οχι οτι θα δωσω 1000 για υπολογιστη να βλεπουν τα μωρα yt, εγω ειπα εχω λαπτοπ δυνατο. τπ σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια  και θα σας παρακαλεσω να μην μιλατε με ειρωνικό τροπο σε ατομα που δεν γνωριζεται. μια ερωτηση εκανα...

ρε παιδια  ενταξει εγω ενα pc μονο το κουτι ηθελα για να βλεπουν τα μωρα yt , μεταχειρισμενο... εσεις το κανατε επιστήμη.

να σβηστει το θεμα αν γινεται. Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλαράκι μπορεις να μην ασχολείσαι μαζι μου. " ο ορισμός του οτι να ναι" δες τις αξιολογησεις μου και τις δικες σου και θα καταλάβεις.

Ωραία, είσαι εμποράκος, να φανταστώ δεν κόβεις αποδείξεις. Ακου΄σ΄εκεί να κρίνουμε τα λόγια του καθενός απο τις αξιολογήσεις.

Το ίδιο σχετικό με το σχόλιό σου. Να σε βοηθήσουμε θέλουμε.

• Like 1
Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: ως 200ευρω 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) ιντερνετ, yt ολη μερα, κατεβασμα ταινιες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: office, ytdownload, traktor, format factory

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) εχω μια 19' lg 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω απλα.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

ναι θελω να παρω το μηχανιμα μεταχειρισμενο απο παιδι του φορουμ.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να ειναι ετοιμο προς χρηση

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? θα προτιμουσα windows 7

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού  

θελω να κρατησει μια πενταετια και μετα μαλλον αλλαγη ολοκληρο

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

δε γνωριζω

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

ουτε αυτο το γνωριζω

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι

Ωραία, είσαι εμποράκος, να φανταστώ δεν κόβεις αποδείξεις.

Το ίδιο σχετικό με το σχόλιό σου. Να σε βοηθήσουμε θέλουμε.

συμφωνω μαζι σας... με τον κυριο spirosz68 δεν συμφωνω που μιλαει λιγο ειρωνικά. 

δεν ειπα οτι βαριεμαι....... απλα ειπα για αυτα τα απλα πραγματα που θελω εναν pc πρεπει να γραψω τοσα στοιχεια...

την εκανα τη φορμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερος μακράν ο καινούριος.

οκ φιλαρακι ευχαριστω για ολα

Και σορι αν ειπα κατι που δεν έπρεπε πανω στα νεύρα μου.

Επεξ/σία από Ntelosxxx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...