Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ταινίες παίζει και ένα tablet, δεν είναι κάτι βαρύ. Βασικά δεν γίνεσαι συγκεκριμένος, για αυτό δεν παίρνεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Θες να κάνεις επεξεργασία video μαζί με gaming, θες υψηλά γραφικά στο gaming ; Πες μας αναλυτικά τι ανάγκες θες να καλύψεις με το pc σου να σε βοηθήσουμε καλύτερα, ειδάλλως δεν θα γίνει σωστή δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πολύ φιλικά θα σου προτείνω το εξής,αν έχεις ελεύθερο χρόνο,πήγαινε μια επίσκεψη στο πλαίσιο και ζήτα μια προσφορά στα 500 ε. Πες του πωλητή ,''θέλω το καλύτερο που μπορώ να έχω με 500ε για να κάνω α β γ δ εργασίες''. Μη μπείς στη διαδικασία να το συζητήσεις μαζί του,έχω 500ε θέλω α β γ δ ,βγάλε μου μια σύνθεση. Αν δεν έχεις ιδέα θα πας δεξιά αριστερά και καθένας θα λεει οτι θέλει χωρίς να σε βοηθήσει κανείς ουσιαστικά. Πήγαινε κάπου που ναι μεν θα κερδίσουν απο σένα αλλά οχι χωρίς να οφεληθείς. Πρωτού προχωρήσεις σε παραγγελία έλα ξανα σε μας εδώ και κάνε σχετική ερώτηση. Αν δούμε οτι πάνε να σε εκμεταλευτούνε ή ο πωλητής αγνοεί κάτι θα σε καθοδηγήσουμε. Αλλά αν δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις ανθρωπο δικό σου να σε βοηθήσει ,λυπάμαι που το λέω, καταστημα όπως το πλάισιο είναι για σένα. Μακρυά απο γειτονιές.
tak.inc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πολύ φιλικά θα σου προτείνω το εξής,αν έχεις ελεύθερο χρόνο,πήγαινε μια επίσκεψη στο πλαίσιο και ζήτα μια προσφορά στα 500 ε. Πες του πωλητή ,''θέλω το καλύτερο που μπορώ να έχω με 500ε για να κάνω α β γ δ εργασίες''. Μη μπείς στη διαδικασία να το συζητήσεις μαζί του,έχω 500ε θέλω α β γ δ ,βγάλε μου μια σύνθεση. Αν δεν έχεις ιδέα θα πας δεξιά αριστερά και καθένας θα λεει οτι θέλει χωρίς να σε βοηθήσει κανείς ουσιαστικά. Πήγαινε κάπου που ναι μεν θα κερδίσουν απο σένα αλλά οχι χωρίς να οφεληθείς. Πρωτού προχωρήσεις σε παραγγελία έλα ξανα σε μας εδώ και κάνε σχετική ερώτηση. Αν δούμε οτι πάνε να σε εκμεταλευτούνε ή ο πωλητής αγνοεί κάτι θα σε καθοδηγήσουμε. Αλλά αν δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις ανθρωπο δικό σου να σε βοηθήσει ,λυπάμαι που το λέω, καταστημα όπως το πλάισιο είναι για σένα. Μακρυά απο γειτονιές. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρονΓια να μην ξανασυμβεί αυτό καλύτερα να πάρω γνώμες απο εσένα και απο άλλους για το χτήσιμο ενός h/y και βλέπουμε Ταινίες παίζει και ένα tablet, δεν είναι κάτι βαρύ. Βασικά δεν γίνεσαι συγκεκριμένος, για αυτό δεν παίρνεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Θες να κάνεις επεξεργασία video μαζί με gaming, θες υψηλά γραφικά στο gaming ; Πες μας αναλυτικά τι ανάγκες θες να καλύψεις με το pc σου να σε βοηθήσουμε καλύτερα, ειδάλλως δεν θα γίνει σωστή δουλειά. Προγράμματα όπως vlc player, adode player, torrent να μην κολλάνε, τα Windows να ανταποκρίνονται πολλή γρήγορα, να ανοίγουν πολλή γρήγορα απο την στιγμή που ανοίγω τον h/y. Να παίζει ταινίες σε full hd. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Για να μην ξανασυμβεί αυτό καλύτερα να πάρω γνώμες απο εσένα και απο άλλους για το χτήσιμο ενός h/y και βλέπουμε Προγράμματα όπως vlc player, adode player, torrent να μην κολλάνε, τα Windows να ανταποκρίνονται πολλή γρήγορα, να ανοίγουν πολλή γρήγορα απο την στιγμή που ανοίγω τον h/y. Να παίζει ταινίες σε full hd. Επίσης χρησιμοποιώ πολύ τα office
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν εξαιρέσουμε την αυτόνομη κάρτα γραφικών που δε υπάρχει-χρειάζεται,με βάση τη χρήση που ζητήθηκε και το εύρος τιμής 500-1000ε και με βάση τις τιμές σήμερα στο πλαίσιο προκύπτει το σύστημα που έχω στις συννημένες φωτογραφίες. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα έχω συμπεριλάβει και το λειτουργικό windows 10 (110 ευρώ) που σε ανεβάζει στο τελικό ποσό των 760 ευρώ. Σίγουρα αν ψάξεις κάθε υλικό χωριστά στο σκρούτζ θα το βρεις αρκετά φθηνότερα. Παρόλα αυτά για τους προηγούμενους λόγους ,μη μπλέξεις. Ενα κατάστημα ,ένα σέρβις,ένας υπεύθυνος. Σίγουρα λόγο περιορισμένης ποικιλίας στο πλαίσιο θα υπάρχουν απαντήσεις του τύπου ''γιατι δε βάζεις αυτό ,το ένα ,το άλλο'' που σίγουρα θα έχουν δει σε άλλη σελίδες που θα είναι όντως σε κάποιο τομέα καλύτερο. Παρόλα αυτά για τους προηγούμενους λόγους ,μη μπλέξεις. Ενα κατάστημα ,ένα σέρβις,ένας υπεύθυνος Όσον αφορά το θόρυβο,αν δε συναρμολογηθεί και ρυθμιστεί δεν μπορώ να έχω άποψη παρά μόνο για τη ποιότητα που είναι καλή.Αν δεν υπάρξει το αναμενόμενο ακουστικά αποτέλεσμα πχ το παρεχόμενο σύστημα ψύξης του επεξεργαστή ακούγεται έντονα ή ο ανεμιστήρας που παρέχεται με τη θήκη το ίδιο τότε υπολογίζεις περίπου επιπλέον κόστος +40 ε για ένα σύστημα ψύξης επεξεργαστή τρίτου κατασκευαστή +εναν ανεμιστήρα 12 εκ για το πύργο. Καλή συνέχεια
tak.inc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στο πλαίσιο είμαι σίγουρος οτι η εξυπηρέτηση θα είναι πολύ καλή αλλά θα μου προτείνει κομμάτια που έχει το πλαίσιο όπου δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σύγκριση με το skroutz
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επιλέγεις και κινείσαι κατα βούληση. Καλή συνέχεια
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν ειναι δυνατον ρε παιδια να προτεινουμε πλαισιο... Εκει τρωει καπελο +40% στις τιμες σχεδον στα ετοιμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δε γνωρίζω για τους υπόλοιπους ,αλλα παιδί δεν είμαι. Δε προτείνουμε πλαίσιο,προτείνω πλαίσιο έχοντας αιτιολογήσει το γιατί. Απέδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι (Εκει τρωει καπελο +40% στις τιμες σχεδον στα ετοιμα) προτείνοντας τα ίδια υλικά απο άλλο καταστήματα με συνολικό κόστος 460 ευρώ ώστε να προσφέρεις ουσιαστικά.
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δε γνωρίζω για τους υπόλοιπους ,αλλα παιδί δεν είμαι. Δε προτείνουμε πλαίσιο,προτείνω πλαίσιο έχοντας αιτιολογήσει το γιατί. Απέδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι (Εκει τρωει καπελο +40% στις τιμες σχεδον στα ετοιμα) προτείνοντας τα ίδια υλικά απο άλλο καταστήματα με συνολικό κόστος 460 ευρώ ώστε να προσφέρεις ουσιαστικά. Παράδειγμα http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Sphere-E450-Desktop-AMD-Sempron-3850-4-GB-500-GB-HDD-AMD-Radeon.htm 299 Αν τα δεις κομμάτια απο σκρουτζ βγαίνει ~140 ευρώ. Ναι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι 40%, είναι κοντά 140%. Παρόμοια κομμάτια. Αν δεις απο την μύγα ξίγκι βγάζουν. https://www.skroutz.gr/s/4634731/Asrock-AM1B-M.html https://www.skroutz.gr/s/4609338/AMD-Sempron-3850-Box.html https://www.skroutz.gr/s/7380578/Crucial-4GB-DDR3-1600MHz-CT51264BD160BJ.html https://www.skroutz.gr/s/314933/OEM-450W-ATX.html https://www.skroutz.gr/s/6267164/OEM-601D.html https://www.skroutz.gr/s/8642267/Havit-K-4501.html https://www.skroutz.gr/s/5251890/Powertech-PT-087.html https://www.skroutz.gr/s/2041377/Toshiba-DT01ACA050-500GB.html Επειδή δεν είπες να πάρει κομμάτια απο εκεί αλλά να προτείνουν έτοιμο pc. Και το eshop κάνει συναρμολόγηση, έχει σημαντικά μεγαλύτερη ποικιλία και αν και δεν είναι φθηνό, είναι φθηνότερο. Έχω προσφέρει μαζί με τους υπόλοιπους περιμένοντας συμπλήρωση φόρμας και να μας πει τι ψάχνει. Αν δεν γουστάρεις να με διαβάζεις, κάνε ότι έκανα σε σένα και βάλε με ignore list. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2016 από Sheogorath 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν διαβάζεις και μετά γράφεις ή αντίστοιχα ακούσεις και μετά μιλήσεις ανοίγονται πολλοί ορίζοντες στη ζωή.
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν διαβάζεις και μετά γράφεις ή αντίστοιχα ακούσεις και μετά μιλήσεις ανοίγονται πολλοί ορίζοντες στη ζωή. Και αυτό βοηθάει το thread...? Γιατί αν είναι κάνω και εγώ copy paste lines που βρίσκω στο Internet. Σου απάντησα με επιχειρήματα επιδιώκοντας έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, και το μόνο που έγραψες είναι κυριολεκτικά...αερολογίες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Φυσικά και βοηθάει γιατί σχολιάζεις λεγόμενα χωρίς να τα διαβάσεις ή εστω να τα κατανοήσεις. Δε μιλησα για έτοιμο σετ και σίγουρα στις φωτογραφίες με τα υλικά που επέλεξα δε προκύπτει κάποιο έτοιμο σετ. Τα σχόλια σου είναι άστοχα και εκτός θέματος και δεν επιδέχονται αντεπιχειρήματος. Ειμαι ικανός να συντάξω μια προταση χωρίς να χρειαστεί να αντιγράψω απο κάποιον. Αμφιβάλλω αν είδες τις συννημένες φωτογραφίες με τα υλικά που προτεινα στον ενδιαφερόμενο πριν γράψεις. Εν κατακλείδι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που προτείνω σύνθεση Η/Υ,καλή τύχη στους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν τη λογική σου που σύμφωνά μ'αυτά που έχω συναντήσει εδώ είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον Καλή συνέχεια
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω με τον Sheo για ποικιλία και τιμές γενικότερα στο πλαίσιο. Απο την άλλη το θετικό του και μεγάλο πλεονέκτημα, είναι οτι έχει stock και όταν θές κάτι τώρα το έχεις τώρα όχι μετά απο δέκα εργάσιμες και τα συναφή. Παρόλαυτα όλως περιέργως, η σύνθεση του decentintocerberon είναι normal. Δύο μειονεκτήματα που έχει κατ'εμέ, το τροφοδοτικό (εδώ έρχεται η ποικιλία) και ο 6400 όταν βρίσκεις με ίδια λεφτά τον 6500 σε άλλο κατάστημα. Κατα τα άλλα θα την επέλεγα. Εν κατακλείδι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που προτείνω σύνθεση Η/Υ Πολύ προσωπικά το πήρες χαλάρωσε, απόψεις μοιραζόμαστε.
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να γινει ενα καινουριο νημα στην ενοτητα για τα Site: νεα_συστηματα με συμπληρωμενη την Site: φορμα (copy-paste στο καινουριο νημα) 2
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μα εξαρχης ειπα σε ΕΤΟΙΜΑ το 40%. Οχι την συνθεση σου. Γιατι αν παει και πει "τι να παρω με 500 ευρω" οπως ειπες, θα του δειξουν ετοιμες συνθεσεις. Αν θελει κομματι κομματι ας το κανει στο eshop. Διαβαζε και λιγο τι γραφουν οι αλλοι! Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα