Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφού πας σε 1151, πάς σε DDR4. Γράψε εδώ στο φόρουμ και μην εμπιστεύεσαι "τεχνικούς".

Το οτι μπορεί να υπάρχουν και τεχνικοι στο φόρουμ το αποκλείουμε.

Δημοσ.

Πρώτη φορά ζήτησα να φτιάξω έναν h/y κομμάτι κομμάτι (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα laptop).
Θέλω έναν h/y κομμάτι κομμάτι τελευτέας τεχνολογίας για το ποσό που διαθέτω 500-1000€ δεν το θέλω για gaming αλλα να έχει πολλή καλά γραφικά, η καρτα γραφικών να έχει έξοδο hdmi, το τροφοδοτικό να έχει συνδεσιμότητα wifi και το τροφοδοτικό να είναι πιο να είναι όσο πιο αθόρυβο μπορεί να υπάρχει βέβαια για αυτά που ζητάω.
Ακούω γνώμες.

Δημοσ.

Το οτι μπορεί να υπάρχουν και τεχνικοι στο φόρουμ το αποκλείουμε.

Αν είναι σωστοί στην δουλειά τους, δεν κοροϊδεύουν τον πελάτη και προτείνουν εν γνώσει τους καλό hardware τους αξίζει και με το παραπάνω το επάγγελμα του τεχνικού, στους υπόλοιπους όμως που δεν έχουν ιδέα δεν αξίζει να λέγονται τεχνικοί, βλέπε αυτόν που πρότεινε το μηχάνημα στον ts.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και προτείνω στους επισκέπτες εδώ του φόρουμ να αποφεύγουν τεχνικούς-καταστηματάρχες.

Ειδικά γειτονικά κτλ.

Ο τύπος που πρότεινε τα παραπάνω είναι προφανές οτι ''σπρώχνει'' απαρχαιωμένα υλικά που του έμεινα απούλητα σε συνδιασμό με σχετικά πρόσφατα για να μη καρφωνεται.

Δημοσ.

Γραψε χρηση και προγραμματα.

Τροφοδοτικο με wifi προφανως δεν θα βρεις πουθενα.

Για την μητρική μιλάει φαντάζομαι και έγραψε λανθασμένα "τροφοδοτικό με wifi", μιας και λέει αμέσως μετά πως θέλει αθόρυβο τροφοδοτικό, άρα wifi θέλει στην μητρική θέλει. Το θέμα είναι πως όποια μητρική και να βάλει με ένα εξωτερικό wifi usb θα είναι κομπλέ ο ts, λες και έχουμε πχ τόσο τρελές ταχύτητες internet στην Ελλάδα που κάνουν τα wifi usb sticks να μην φτάνουν :P.

Δημοσ.

Για την μητρική μιλάει φαντάζομαι, μιας και ξαναλέει πως θέλει αθόρυβο τροφοδοτικό, άρα wifi θέλει στην μητρική. Το θέμα είναι πως όποια μητρική και να βάλει με ένα εξωτερικό wifi usb θα είναι κομπλέ ο ts, λες και έχουμε πχ τόσο τρελές ταχύτητες internet στην Ελλάδα που κάνουν τα wifi usb sticks να μην φτάνουν :P.

Έχεις δίκιο μητρική

Για την μητρική μιλάει φαντάζομαι και έγραψε λανθασμένα "τροφοδοτικό με wifi", μιας και λέει αμέσως μετά πως θέλει αθόρυβο τροφοδοτικό, άρα wifi θέλει στην μητρική θέλει. Το θέμα είναι πως όποια μητρική και να βάλει με ένα εξωτερικό wifi usb θα είναι κομπλέ ο ts, λες και έχουμε πχ τόσο τρελές ταχύτητες internet στην Ελλάδα που κάνουν τα wifi usb sticks να μην φτάνουν :P.

Έχεις δίκιο η μητρική.

ok ας μην έχει τροφοδοτικό wifi θα βάλω usb stick εξωτερικό wifi

Δημοσ.

Αυτό που ζητήθηκε (δεν το θέλω για gaming αλλα να έχει πολλή καλά γραφικά) δε στέκει.

Επίσης 500-1000ε είναι μεγαλο εύρος για να πάρεις σαφής απαντήσεις.

Δημοσ.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και προτείνω στους επισκέπτες εδώ του φόρουμ να αποφεύγουν τεχνικούς-καταστηματάρχες.

Ειδικά γειτονικά κτλ.

Ο τύπος που πρότεινε τα παραπάνω είναι προφανές οτι ''σπρώχνει'' απαρχαιωμένα υλικά που του έμεινα απούλητα σε συνδιασμό με σχετικά πρόσφατα για να μη καρφωνεται.

Ναι αλλα μου τα πρότεινε τηλεφωνικά δεν ήμουνα στο μαγαζί που δουλεύει για να μου τα πουλήσει, θα μου έκανε την συνδεσμολογία οταν τα αγόραζα.
Δημοσ.

Tak inc. δεν υπάρχει τροφοδοτικό wifi, υπάρχει wifi ενσωματωμένο στην μητρική αλλά και σε μορφή usb αλλά και σε μορφή εσωτερικής κάρτας. Όποια μητρική και να πάρεις κοτσάρεις με κάτω από 10 ευρώ ένα εξωτερικό wifi usb stick και είσαι άρχοντας. Επίσης μην εμπιστευτείς τον συγκεκριμένο "τεχνικό" και άνοιξε ένα νέο θέμα στην ενότητα "νέα συστήματα και αναβαθμίσεις" με σκοπό να σου προταθεί ένα ολοκληρωμένο build. Όπως σου είπε και ο decentintocerberon 500 έως 1000 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο εύρος, πρέπει να κοιτάξεις τις ανάγκες σου και να κατασταλάξεις, αν θες για παράδειγμα να τρέχεις παιχνίδια σε max γραφικά σε 1080p με καλά fps πας σε pc στα 1000 ευρώ, ειδάλλως αν δεν είσαι απαιτητικός πας σε ένα φθηνότερο, με τα μισά ή και λίγα παραπάνω χρήματα.

Δημοσ.

Tak inc. δεν υπάρχει τροφοδοτικό wifi, υπάρχει wifi ενσωματωμένο στην μητρική αλλά και σε μορφή usb.

Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα

Δημοσ.

Αν σου προτεινε αυτά να τα αγοράσεις απο άλλους και να τα φέρεις σε αυτόν για τη συναρμολόγηση τότε απλά είναι ανενημέρωτος και πίσω απο τεχνικής άποψης.

Ο συνδιασμός 30 GB +1 TB HDD δε στέκει το 2016.Όπως επίσης και η nvidia 7 που προτάθηκε.

Για το ανώνυμο τροφοδοτικό δε θα σχολιάσω δεδομένου οτι δε ξέρω τι προυπολογισμό του έδωσες.

Δημοσ.

Αυτό που ζητήθηκε (δεν το θέλω για gaming αλλα να έχει πολλή καλά γραφικά) δε στέκει.

Επίσης 500-1000ε είναι μεγαλο εύρος για να πάρεις σαφής απαντήσεις.

Λοιπόν δεν γνωρίζω απο υπολογιστές απο τεχνικής μεριάς παρά μόνο πολύ βασικά κομμάτια που έχει ο υπολογιστής.

Γιατί λες οτι δεν στέκει, δεν είναι μόνο τα παιχνίδια αλλα και οι ταινίες.

Αν σου προτεινε αυτά να τα αγοράσεις απο άλλους και να τα φέρεις σε αυτόν για τη συναρμολόγηση τότε απλά είναι ανενημέρωτος και πίσω απο τεχνικής άποψης.

Ο συνδιασμός 30 GB +1 TB HDD δε στέκει το 2016.Όπως επίσης και η nvidia 7 που προτάθηκε.

Για το ανώνυμο τροφοδοτικό δε θα σχολιάσω δεδομένου οτι δε ξέρω τι προυπολογισμό του έδωσες.

Του έδωσα προϋπολογισμό αυτόν που έγραψα και στο forum 500-1000€
Δημοσ.

Καλυτερα να μην παει σε usb wifi αλλα καρτουλα. Εχω και απο τα δυο και σε καρτα ειναι σημαντικα ταχυτερο στα ιδια λεφτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...