kanarinaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα θέλω να φτιάξω ένα βίντεο σαν αυτό Site: http://www.byrnegroup.co.uk/ . λογικά έχει γίνει με το google earth αλλά πώς? μπορεί να βρει κάποιος με τι πρόγραμμα έχει γίνει τόσο επαγγελματικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
soteras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Λογικά θα έχει γίνει με συνδιασμο προγραμματων τίποτα premier και κανα sony vegas
Fubar.gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απο ελικόπτερο ή drone είναι. Αν προσέξεις φαίνονται στους δρόμους τα αυτοκίνητα που κινούνται.
kanarinaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 με drone ε? δύσκολο για να το κάνω στα σημεία που θέλω. προσπάθησα από το google earth pro κάνοντας περιήγηση αλλά μου τα χαλάει στο unzoom που κάνει από περιοχή σε περιοχή. π.χ. ένα κτίριο είναι στη θεσσαλονίκη και ένα άλλο στη λάρισα. και τη διαδρομή τη κάνει σε μια χαρά ταχύτητα, αλλά όταν ξεζουμάρει το κάνει απότομα.
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Σκεπτομουν να κανω κατι αναλογο με zoom απο το διαστημα σε καποια περιοχη της γης Αν γνωριζετε καποιο τροπο πειτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα