GrandGamer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Θεσσαλονίκη μένω. Από ποια εταιρεία; Inalan για Αθήνα. Υπάρχει και η HCN στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν δίνει FTTH ακριβώς. 2
mistac75 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Inalan για Αθήνα. Υπάρχει και η HCN στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν δίνει FTTH ακριβώς. Μάλιστα. Ενδιαφέροντα και τα 2! αλλά περισσότερο αξίζει εννοείται η Inalan. Και που είναι το πρόβλημα με την εταιρεία αυτή;
GrandGamer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μάλιστα. Ενδιαφέροντα και τα 2! αλλά περισσότερο αξίζει εννοείται η Inalan. Και που είναι το πρόβλημα με την εταιρεία αυτή; Στο ότι κάποιοι δήμοι(όπως ο δήμος Αθηναίων) ζητάνε τα κέρατα τους σε χρήματα από την εταιρία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει σε αυτές τις περιοχές. Αν είχαμε σοβαρό δήμαρχο τώρα μπορεί να είχαμε φοβερό ίντερνετ στο κέντρο. Αλλά βλέπεις, κάποιοι ήθελαν Καμίνη και δεύτερη θητεία, για κάποιο ανεξήγητο λόγο. 3
ELMastas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αλλο ενα αρνητικό ρεκόρ μπράβο στούς υπεύθυνους δημάρχους και πολιτικούς και σε όσους τους ψηφίζουν αν και πραγματικά εχω μεγάλες αμφιβολίες για το πόσο έγκυρα είναι τα αποτελέσματα ιδιαίτερα σε Αθήνα και θεσσαλονίκη για αυτά τα αχαρακτήριστα ανεκδιήγητα άτομα που έβγαλαν .. 4
Fubar.gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μου κόψανε το τηλέφωνο γιατι δέν είχα να το πληρώσω, οι οπτικές ίνες με μαράνανε 3
gvidonv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παιδιά μην τα μπερδεύουμε ολα !!! Επειδή δουλεύω χρόνια στο αντικείμενο οπτικές ίνες έχει παντού μα παντού η Ελλάδα εδω και πολλά χρόνια απλά είναι για τις εταιρείες
mistac75 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στο ότι κάποιοι δήμοι(όπως ο δήμος Αθηναίων) ζητάνε τα κέρατα τους σε χρήματα από την εταιρία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει σε αυτές τις περιοχές. Αν είχαμε σοβαρό δήμαρχο τώρα μπορεί να είχαμε φοβερό ίντερνετ στο κέντρο. Αλλά βλέπεις, κάποιοι ήθελαν Καμίνη και δεύτερη θητεία, για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Όπως πάντα δηλαδή, ζητάνε επειδή νομίζουν ότι μπορούνε!
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παντως στα κουτσοχώρια μου περνούν οπτικες μέχρι την καμπινα φέτος το καλοκαιρι. Μιλαμε για χωριά με λιγοτερους απο 50 μονιμους κατοικους και αποστάσεις άνω των 3km μεταξύ τους. Τώρα πότε θα ενεργοποιηθουν αυτα... αναμένουμε.
xampo_s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και εγώ για ένα στενό Δεν έχω VDSL γ@μω την τύχη μου Γ@μω.
intos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ειναι και αυτο ενα είδος πρωτιάς ! Οι πρώτοι στα χειρότερα ! Δεν ειναι εύκολο ... Θελει πείσμα επιμονή και να πας κόντρα σε όλα ... αλλωστε τι το θες το γρήγορο download απο αυτο ? Ελλάδα άραξε πιες το καφεδάκι σου χαλαρά και καποια στιγμή θα κατέβει 1
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με συνδεση απο την Inalan στη περιοχη της Μεταμορφωσης.. Haters gonna hate! 4
GrandGamer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με συνδεση απο την Inalan στη περιοχη της Μεταμορφωσης.. Haters gonna hate! Όπα! 100άρα δίνει η Inalan, εσύ πως έχειςσ 200/200; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα