Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα από χθες κατά της 1 δουλεύει κανονικά δοκίμασε καμία επανεκκίνηση την συσκευή σου

Δημοσ.

Εμένα από χθες κατά της 1 δουλεύει κανονικά δοκίμασε καμία επανεκκίνηση την συσκευή σου

Έκανα. Πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι κάτι έγινε κατά την προσπάθεια για να λειτουργήσει πάλι το 4G και δεν ενεργοποιήθηκε. Τώρα μια χαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως τι πρόβλημα δεν πρέπει να έχει λυθεί τελείως τυχαίνει φορές σε σημεία που είχα σίγουρα καλό σήμα να μην έχω δεδομένα καν

Δημοσ.

1 gb για μια βδομαδα δινει σε ολους η comsote μεχρι τελος Αυγουςτου με προσχημα την τεχνικη βλαβη που εγινε προχθες.

Στέλνοντας που κ τι??

1 gb για μια βδομαδα δινει σε ολους η comsote μεχρι τελος Αυγουςτου με προσχημα την τεχνικη βλαβη που εγινε προχθες.

Στέλνοντας που κ τι??

Δημοσ.

Από τότε που έγινε το πρόβλημα σε σημεία που έπιανα 4G πλέον πιάνει Edge. Εχετε και εσείς τέτοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εγω εχω wind και galaxy s3 το πρωι μου δουλευε κανονικα και καποια στιγμη τελος 

Δοκιμασα μια αλλη καρτα σιμ και δουλεψε κανονικα το 3g

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εγω εχω wind και galaxy s3 το πρωι μου δουλευε κανονικα και καποια στιγμη τελος

Δοκιμασα μια αλλη καρτα σιμ και δουλεψε κανονικα το 3g

Ναι γιατί η Wind και η Cosmote είναι το ίδιο.

Ενιγουει, κάλεσε στο 1222 και ρώτησε, σε μερικούς έχουν ενεργοποιήσει χωρίς λόγο φραγή.

Δημοσ.

Ναι γιατί η Wind και η Cosmote είναι το ίδιο.

Ενιγουει, κάλεσε στο 1222 και ρώτησε, σε μερικούς έχουν ενεργοποιήσει χωρίς λόγο φραγή.

Το έλυσα το θεμα ευχαριστω

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εύχομαι να σας βρίσκω καλά! Από χθες παρατήρησα μικροπροβληματάκια με τα δεδομένα μου, χανόταν το σήμα για λίγα δευτερόλεπτα, σήμερα, και συγκεκριμένα από τις 7-8 και έπειτα δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου με τα δεδομένα μου (έχω βάλει το πακέτο με τα απεριόριστα για ένα μήνα). Μέχρι τώρα δεν είχα ξανά αντίστοιχο πρόβλημα, 5G χωρίς σκαμπανεβάσματα, τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι συνήθως. Συμβαίνει και σε εσάς, ή τα έπαιξε η συσκευή μου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...