technology_guy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Φτιαχτηκε το θεμα. Ηταν προβλημα των δικτυων της κοσμοτε ευτυχως. Αλλα χθες παει το 1 gb για 8 ωρες. Κριμα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εμένα από χθες κατά της 1 δουλεύει κανονικά δοκίμασε καμία επανεκκίνηση την συσκευή σου
panos- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εμένα από χθες κατά της 1 δουλεύει κανονικά δοκίμασε καμία επανεκκίνηση την συσκευή σου Έκανα. Πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι κάτι έγινε κατά την προσπάθεια για να λειτουργήσει πάλι το 4G και δεν ενεργοποιήθηκε. Τώρα μια χαρά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πάντως τι πρόβλημα δεν πρέπει να έχει λυθεί τελείως τυχαίνει φορές σε σημεία που είχα σίγουρα καλό σήμα να μην έχω δεδομένα καν
technology_guy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 1 gb για μια βδομαδα δινει σε ολους η comsote μεχρι τελος Αυγουςτου με προσχημα την τεχνικη βλαβη που εγινε προχθες.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 1 gb για μια βδομαδα δινει σε ολους η comsote μεχρι τελος Αυγουςτου με προσχημα την τεχνικη βλαβη που εγινε προχθες. Στέλνοντας που κ τι?? 1 gb για μια βδομαδα δινει σε ολους η comsote μεχρι τελος Αυγουςτου με προσχημα την τεχνικη βλαβη που εγινε προχθες. Στέλνοντας που κ τι??
technology_guy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Στελνοντας το μηνυμα '1000' στο 1256 μπορουμε να ενεργοποιησουμε την προσφορα.
panos- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Από τότε που έγινε το πρόβλημα σε σημεία που έπιανα 4G πλέον πιάνει Edge. Εχετε και εσείς τέτοιο πρόβλημα;
technology_guy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Λοιπον μου ξανασυνεβη πριν 3 λεπτα. Πλεον σε lg g4 δεν πιανει καθολου δεδομενα.
tharet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους εγω εχω wind και galaxy s3 το πρωι μου δουλευε κανονικα και καποια στιγμη τελος Δοκιμασα μια αλλη καρτα σιμ και δουλεψε κανονικα το 3g
panos- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους εγω εχω wind και galaxy s3 το πρωι μου δουλευε κανονικα και καποια στιγμη τελος Δοκιμασα μια αλλη καρτα σιμ και δουλεψε κανονικα το 3g Ναι γιατί η Wind και η Cosmote είναι το ίδιο. Ενιγουει, κάλεσε στο 1222 και ρώτησε, σε μερικούς έχουν ενεργοποιήσει χωρίς λόγο φραγή.
tharet Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι γιατί η Wind και η Cosmote είναι το ίδιο. Ενιγουει, κάλεσε στο 1222 και ρώτησε, σε μερικούς έχουν ενεργοποιήσει χωρίς λόγο φραγή. Το έλυσα το θεμα ευχαριστω
spyros95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, Εύχομαι να σας βρίσκω καλά! Από χθες παρατήρησα μικροπροβληματάκια με τα δεδομένα μου, χανόταν το σήμα για λίγα δευτερόλεπτα, σήμερα, και συγκεκριμένα από τις 7-8 και έπειτα δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου με τα δεδομένα μου (έχω βάλει το πακέτο με τα απεριόριστα για ένα μήνα). Μέχρι τώρα δεν είχα ξανά αντίστοιχο πρόβλημα, 5G χωρίς σκαμπανεβάσματα, τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι συνήθως. Συμβαίνει και σε εσάς, ή τα έπαιξε η συσκευή μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα