Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, πριν δυο μερες αγορασα το huawei p8 lite και το προβλημα που αντιμετωπιζω σημερα κιολας ειναι οτι πατα το κουμπι mobile data π εχει για να ανοιξω τα δεδομενα να μπω στο ιντερνετ και τιποτα. Χθες και προχθες ανοιγαν κανονικα. Θεμα σηματος δεν εχω γιατι στελνω μηνυματα κ παιρνω τηλεφωνα κανονικα και τελοσπαντων αν δεν ειχα 3g σημα θα ειχα 2g σιγουρα. Επισης δεν θυμαμαι να ενεργοποιω ή να απενεργοποιω καποια αλλη ρυθμιση. Τι μπορει να φταιει?? εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

Εχω παρόμοιο πρόβλημα σε COSMOTE με iPhone. Σε εμένα δεν δουλεύει το 4G, το οποίο δούλευε πάντα, αναγκάζομαι να παίρνω τηλέφωνο στο 1314, ώστε να πέφτει το σήμα σε 3g με το οποίο υπάρχει κανονικά ίντερνετ. Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου σε άλλον πάροχο κάνε εγγραφή και γύρνα ξανά στον αρχικό σου πάροχο.

Δημοσ.

Φίλε μου ακριβώς το ίδιο πράμμα έπαθα και γω σήμερα με το LG G4 ... Χτες μέχρι τησ 4 το πρωί είχα κανονικά ιντερνετ έξω... πριν κανα 2ωρο βγήκα ανοίγω δεδομένα και ούτε τα βελάκια σύνδεσης δε μου δίχνει στην οθόνη.. έχεις Cosmote και συ ? 

• Like 1
Δημοσ.

Cosmote εχω ναι, αλλα σημερα το πρωι το χρησιμοποιουσα κανονικα. 4G δεν εχω ενεργοποιησει ακομα. Δε μου δειχνει τιποτα απολυτως, ΔΟκιμασα επαναφορα ρυθμισεων παλι τιποτα. Δε ξερω αν ειναι προβλημα του κινητου, ειναι ολοκαινουριο. Λογικα ειναι της κοσμοτε γενικα για να το λετε κ σεις για σημερα. Θα δοκιμασω και αλλαγη σε αλλο παροχο

Δημοσ.

Καλησπερα,αντιμετωπιζω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.Εχω το S6 και μεχρι το μεσημερι δουλευε κανονικα το 4g+,4g.Μετα απο καποια στιγμη σταματησε ομως και δεν συνδεεται καθολου στο ιντερνετ ασχετως που το εκανα restart & airplane mode.Η πλακα ειναι ομως οτι μου το εχει κανει και στο παρελθον αυτο,οχι μονο σημερα.

Δημοσ.

Μπραβο ρε παιδιά και νόμιζα ότι τα έπαιξε το κινητό.

Αντε να δούμε πότε θα το φτιάξουν γιατί είμαι και βραδινός σήμερα.

• Moderators
Δημοσ.

Μπραβο ρε παιδιά και νόμιζα ότι τα έπαιξε το κινητό.

Αντε να δούμε πότε θα το φτιάξουν γιατί είμαι και βραδινός σήμερα.

Εγω ειχα κανονικα 4g σημα μεχρι τις 5¨30 περιπου , μπηκα σε κλειστο χωρο βγηκα και δεν ειχα δεδομενα τωρα που δοκιμασα δεν εχω δεδομενα ουτε σε τιποτα (2g,3g,4g)

Εγω που νομιζω οτι σκαλωσε η rom στο oneplus one και εκατσα και περασα τα παντα απο την αρχη

Δημοσ.

Κι νομιζα οτι τα παιξε το κινητο...και πως ειναι δυνατον αυτο το προβλημα να μπλοκαρει το 3g 'η το 2g?

κι γιατι οχι σε ολους τους χρηστες cosmote?της γυναικας μου με ιδιο κινητο κι cosmote δουλευει μια χαρα.....

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ σήμερα όλη μέρα, ήμουν στις διακοπές μου και νόμιζα ότι η περιοχή δεν έχει καλό σήμα αλλά στον δρόμο της επιστροφής μου συνειδητοποίησα ότι κάτι συμβαίνει. Έκανα όλο το ταξίδι της επιστροφής χωρίς Google maps, γιατί ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα κινητού. Προσπαθώ εδώ και ώρες vα διορθώσω το πρόβλημα πιστευοντας ότι φταίει το κινητό μου (htc one m8). Τώρα όμως συνειδητοποιώ ότι φταίει η cosmote :(

Δημοσ.

Πριν καμιά ώρα κόλλησε και εμένα για λίγα λεπτά.Είχα full σήμα αλλά όχι 3G και δεν έμπαινε internet.Κλήση μπορούσα να κάνω.Το έχει ξανακάνει αλλά για μισή η και 1 ώρα κάποιες φορές σε συγκεκριμένο σημείο.Η μόνη λύση είναι να περιμένεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...