washcloud Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αρχεντίνα μέικινγκ Χραβάτσκα γουίθ δε κρεμμυδάκια εν τω μεταξύ. ....τελικά μπορεί να χάσανε το ματσάκι οι ντραζενοεπίγονοι, αλλά σώσανε τουλάχιστον τα προσχήματα... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2016 από washcloud 1
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εντυπωσιακό ΝΟΤ άθλημα η σκοποβολή. Δεν ξέρω αν έκλεψε κανένας βραζιλοπειναλας καμία κάμερα αλλα το να βλέπεις τηλεοπτικά τις δυο κοπέλες και τα κόκκινα πράσινα φωτάκια ήταν απίστευτα βαρετό. Χαράς το κουράγιο όσων το είδαν. Τον τελευταίο γύρο ειδα σημερα σε ηλεκτρονική εφημερίδα και έναν υπνάκο τολμώ να πω πως τον πήρα Στην τοξοβολία τουλάχιστον αποσω θυμάμαι βλέπεις και τον στόχο.... 2
DKNI Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 21 χρυσα, 25 συνολικα για τον Φελπς σε Ολυμπιαδα Δεν ξερω αν ειναι goat αλλα που να παρει σιγουρα ειναι κ πιο πετυχημενος. 21 χρυσα ρε φιλε, μυθος... 1
Geosim79 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ^^^ έτσι ακριβώς.... έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο της Κίνας στις καταδύσεις γυναικών....έχουν ξεφύγει με διαφορά!
opera Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αθλητής συμμετέχει χωρίς το προπονητή του γιατί δε βρέθηκε εισητήριο!!!!!!!!!!!!!!! Συνέντευξη παραχώρησε στο Star-fm.gr, ο Γρεβενιώτης Πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου από το Ρίο όπου βρίσκεται, λίγες μόλις ώρες πριν την μεγάλη στιγμή: Πριν την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα 2016, έχοντας ήδη με το 8.19 μ στο μήκος, την 17η καλύτερη επίδοση από τους 32 συμμετέχοντες…Διαβάστε Star-fm.gr: Μίλτο σε χαιρετάμε από τα Γρεβενά και θέλουμε να μάθουμε πως είναι εκεί τα πράγματα; Μίλτος Τεντόγλου: Όλα καλά…ο καιρός είναι εντάξει… S: Πως περνάς Μίλτο; Μ.Τ: Καλά αλλά αν είχα τον προπονητή μου θα ήταν πολύ καλύτερα… http://www.star-fm.gr/2016/08/10/%ce%bc%ce%af%ce%bb%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-star-fm-gr-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1/ http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/blog-post_108.html 1
makfil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απίστευτος αποκλεισμός του Ηλιάδη στα πρώτα δευτερόλεπτα.
washcloud Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αθλητής συμμετέχει χωρίς το προπονητή του γιατί δε βρέθηκε εισητήριο!!!!!!!!!!!!!!! S: Πως περνάς Μίλτο; Μ.Τ: Καλά αλλά αν είχα τον προπονητή μου θα ήταν πολύ καλύτερα… ...αν είχαν ρωτήσει κα'ναν απ' το υπουργείο αθλητισμού για το ζήτημα, παίζει και να είχε απαντήσει "...ναι αλλά, φαντάζεστε να είχε βρεθεί εισιτήριο για τον προπονητή μόνο; Να κοιτάμε και τα θετικά ε, να κοιτάμε και τα θετικά!" 1
sargio01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Γιατί, άδικο θα είχε; Εδώ ο δήμαρχος της Δράμας έσπευσε να εξαφανίσει το σκοπευτήριο της πόλης για να μην γίνει ρόμπα η πολιτεία(άσχετα που δεν πρόλαβε και οι δηλώσεις του περί κοντέινερ κλπ είναι ιστορίες γι αγρίους), εισιτήριο για τον προπονητή ενός εκπρόσωπου του αθλητισμού μας στους Ολυμπιακούς αγώνες θα χορηγούσε; Μην το ψάχνετε ρε παιδιά είναι φως φανάρι το ποιές είναι οι προτεραιότητες και το που πάν' τα χρήματα, θυμηθείτε πως "αξιοποιήθηκε" ο θρίαμβος του 2004 και αυτό θα συμβαίνει όσο το πράγμα γενικά θα διαχειρίζεται έτσι....
skipperas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλά τι άθλια είναι η μετάδοση των αγώνων από την ερτ; Οι σχολιαστές μου φαίνεται πετάνε χαρταετό. Παρακολουθούσα κάποιους αγώνες ιστιοπλοΐας νωρίτερα. Προφανώς πρόκειται για ένα άθλημα πολύ δύσκολο και περίπλοκο στο να μεταδοθεί τηλεοπτικά, καθώς και πρόκειται για ένα άθλημα λιγότερο γνωστό για το ευρύ κοινό (όπως και πολλά άλλα). Μου βάζουν έναν σχολιαστή ο οποίος δεν έχει ΙΔΕΑ με το άθλημα. Ο οποίος απότι φάνηκε είναι expert στην αναγνώριση της σημαίας του κάθε σκάφους, καθώς ΜΟΝΟ αυτό σχολίαζε. Τραγικός. Είχανε όμως την καλή πρόθεση να καλέσουν δύο άλλα παιδιά, γνώστες του αθλήματος, οι οποίοι πραγματικά έκαναν την όλη μετάδοση πιο ενδιαφέρον και εξηγούσαν πως λειτουργούν κάποια πράγματα. Ε, ο πίθηκος της ερτ τους ντούμπλαρε κάθε τρεις και λίγο λες και θα του τρώγανε τη θέση. Το αποτέλεσμα; Χειρότερο και από εκπομπή του Παπαδάκη με καλεσμένο τον Άδωνη.
~mxls~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Στο μπασκετάκι ο Μίλος ξηγήθηκε πάλι...για τους Γάλλους. 1
_linuslost_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μονο εγω δεν θεωρω αθλημα την σκοποβολη? Μου κανει το ιδιο και το αυτο με το να βγει καποιος 1ος στο πεταγμα χαρτιων σε καλαθακι σκουπιδιων... 1
sargio01 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Η αλήθεια είναι οτι και 'μένα άκυρη μου κάνει η σκοποβολή Εφόσον όμως έχει συμπεριληφθεί στα ολυμπιακά αγωνίσματα, οφείλεται να στηριχθεί απο την πολιτεία όπως και γενικά ο αθλητισμός και το αθλητικό ιδεώδες... αντίθετα αυτό που στηρίζει είναι η λαμογιά και τα τσιράκια της... (βλ. ΑΕΚ, Πανιώνιο κλπ)
Pa0ki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μονο εγω δεν θεωρω αθλημα την σκοποβολη? Μου κανει το ιδιο και το αυτο με το να βγει καποιος 1ος στο πεταγμα χαρτιων σε καλαθακι σκουπιδιων... Καλά είσαι Να προσθέσω και το μπάντμιντον , πινγκ-πονγκ, σόφτμπολ, γκολφ και ποδηλασία bmx ffs 1
W0zzAp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μονο εγω δεν θεωρω αθλημα την σκοποβολη? Μου κανει το ιδιο και το αυτο με το να βγει καποιος 1ος στο πεταγμα χαρτιων σε καλαθακι σκουπιδιων... Καλά είσαι Να προσθέσω και το μπάντμιντον , πινγκ-πονγκ, σόφτμπολ, γκολφ και ποδηλασία bmx ffs Με βαση την βικιπαιδεια :Ο αθλητισμός μπορεί να πάρει πέντε μορφές, είτε ως ερασιτεχνικός, είτε ως επαγγελματικός, είτε ως μαζικός αθλητισμός, είτε ως φυσικές δραστηριότητες, είτε με την μορφή των παιχνιδιών. Δηλαδη πολλα πραγματα μπορουν να θεωρηθουν αθληματα,αλλα ειναι λιγο μεγαλη συζητηση αυτο και ειδικα αν το παμε με το τι ακριβως σημαινει η λεξη αθλητισμος.
washcloud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ...ένα βυσματάκι απόψε στα ντρημτήμια, δε θα τα χάλαγε καθόλου γιαναδγιουμ γκόου καγκουρά, γκόου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα