opera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Πήραμε χρυσό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.rio2016.com/en/shooting-25m-pistol-womens-gold-medal-match https://www.youtube.com/watch?v=NJu8IxIHp_k Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από opera 4
Geosim79 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 2 μετάλλια από την Αννα Κορακάκη, 1η συμμετοχή και μόλις 20 ετών....έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες στιγμές....Μπράβο της 5
W0zzAp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μπραβο στην Κορακακη που πηρε το χρυσο!!!!!!!!!Μας βγηκε λιγο η ψυχη που απο 6-0 εγινε 6-6,αλλα τελικα το χρυσο ηρθε.Δεν περιμενα να πανυγυριζω τοσο πολυ,αλλα η εξελιξη του αγωνα ηταν πολυ ωραια. Τι καταπληκτικός σχολιασμός είναι αυτός στην ΕΡΤ? Την πληρώνουμε αυτή? μπράβο στη μικρή, την επόμενη φορά mute βέβαια... Καλα που το ειδα απο οτεtv δηλαδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Καλα που το ειδα απο οτεtv δηλαδη Μόνο νεύρα λέμε, ούτε για τσάμπα...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εγώ έβλεπα ευρωπαικό σουπερκαπ Σεβίλλη -Ρεάλ και το χασα το χρυσό της Κορακάκη.Φτούυυ...Μπράβο στην κοπέλα.
Geosim79 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 btw τώρα είδα και την ήττα των Ισπανών από την Βραζιλία...δεν το περίμενα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μπραβο στην Κορακακη που πηρε το χρυσο!!!!!!!!!Μας βγηκε λιγο η ψυχη που απο 6-0 εγινε 6-6 Έβλεπα στο τέλος χωρίς ήχο, μια από το άγχος και από την άλλη για τον σχολιασμό.
W0zzAp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Πλακα πλακα εβαλα την ερτ (μετα την απονομη βεβαια) να δω ποσο χαλια ειναι η σχολιαστρια και τελικα πολυ χειροτερα αποτι περιμενα,πραγματικα που το βρηκαν το κελεπουρι αυτο,φανταζομαι τι θα ελεγε κατα την διαρκεια του αγωνα......
opera Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό χωριό του Ρίο έπεσαν θύματα κλοπής! http://www.bloko.gr/2016/08/blog-post_334.html
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Συγκρατήσατε από που κατάγεται η Κορακάκη; ☺ Και όπως και με το χάλκινο, δεν ξεχνάμε την σημερινή μέρα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα λόγια για την Κορακάκη είναι περιττά. Φαντάζεστε πάντως να μην πάρει κανένας άλλος μετάλλιο και να μείνει μόνο αυτή τελικά από όλη την Ελληνική αποστολή; Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου λέει οτι αυτό θα συμβεί.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Και ξαφνικα η Ελληνικη πολιτεια θα την θυμηθει και αυτην και το αθλημα της... για λιγο.. Θα έπρεπε να τη θυμάται 365 μέρες το χρόνο ας πούμε; :Ρ Προσωπικά δε θέλω το κράτος να θέτει σε υψηλή προτεραιότητα τη στήριξη του πρωταθλητισμού του οποιουδήποτε και γενικώς να χρηματοδοτεί το χόμπι των πιο ικανών. Μακάρι δηλαδή να επικρατούσε παρόμοια έλλειψη στήριξης και στους χώρους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ κλπ. :Ρ Αυτό που ζητάω από το κράτος (και τους δήμους) στο θέμα του αθλητισμού είναι να παρέχει κάποιες βασικές αθλητικές υποδομές προς όλους τους πολίτες, με βασικό σκοπό την άθληση όλων, όχι τον πρωταθλητισμό μερικών. Σε αυτές τις βασικές υποδομές παρεμπιπτόντως, νομίζω πως δεν εντάσσεται και κάποιο σκοπευτήριο στη Δράμα, μάλλον. :Ρ Οπως και να χει, μπράβο για τις επιτυχίες της Κορακάκη, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά σε αυτήν, στο πατέρα-προπονητή της και στους όποιους χορηγούς της. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα