Προς το περιεχόμενο

Rio 2016 Olympics Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 μετάλλια από την Αννα Κορακάκη, 1η συμμετοχή και μόλις 20 ετών....έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες στιγμές....Μπράβο της:-)

• Like 5
Δημοσ.

Μπραβο στην Κορακακη που πηρε το χρυσο!!!!!!!!!Μας βγηκε λιγο η ψυχη που απο 6-0 εγινε 6-6,αλλα τελικα το χρυσο ηρθε.Δεν περιμενα να πανυγυριζω τοσο πολυ,αλλα η εξελιξη του αγωνα ηταν πολυ ωραια.

Τι καταπληκτικός σχολιασμός είναι αυτός στην ΕΡΤ? Την πληρώνουμε αυτή?

μπράβο στη μικρή, την επόμενη φορά mute βέβαια...

Καλα που το ειδα απο οτεtv δηλαδη :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα που το ειδα απο οτεtv δηλαδη :P

Μόνο νεύρα λέμε, ούτε για τσάμπα...

• Moderators
Δημοσ.

Μπραβο στην Κορακακη που πηρε το χρυσο!!!!!!!!!Μας βγηκε λιγο η ψυχη που απο 6-0 εγινε 6-6

Έβλεπα στο τέλος χωρίς ήχο, μια από το άγχος και από την άλλη για τον σχολιασμό. :P

Δημοσ.

Πλακα πλακα εβαλα την ερτ (μετα την απονομη βεβαια) να δω ποσο χαλια ειναι η σχολιαστρια και τελικα πολυ χειροτερα αποτι περιμενα,πραγματικα που το βρηκαν το κελεπουρι αυτο,φανταζομαι τι θα ελεγε κατα την διαρκεια του αγωνα......

Δημοσ.

Τα λόγια για την Κορακάκη είναι περιττά.

Φαντάζεστε πάντως να μην πάρει κανένας άλλος μετάλλιο και να μείνει μόνο αυτή τελικά από όλη την Ελληνική αποστολή;

Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου λέει οτι αυτό θα συμβεί.

Δημοσ.

Και ξαφνικα η Ελληνικη πολιτεια θα την θυμηθει και αυτην και το αθλημα της...

για λιγο..

Θα έπρεπε να τη θυμάται 365 μέρες το χρόνο ας πούμε; :Ρ Προσωπικά δε θέλω το κράτος να θέτει σε υψηλή προτεραιότητα τη στήριξη του πρωταθλητισμού του οποιουδήποτε και γενικώς να χρηματοδοτεί το χόμπι των πιο ικανών. Μακάρι δηλαδή να επικρατούσε παρόμοια έλλειψη στήριξης και στους χώρους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ κλπ. :Ρ

Αυτό που ζητάω από το κράτος (και τους δήμους) στο θέμα του αθλητισμού είναι να παρέχει κάποιες βασικές αθλητικές υποδομές προς όλους τους πολίτες, με βασικό σκοπό την άθληση όλων, όχι τον πρωταθλητισμό μερικών. Σε αυτές τις βασικές υποδομές παρεμπιπτόντως, νομίζω πως δεν εντάσσεται και κάποιο σκοπευτήριο στη Δράμα, μάλλον. :Ρ

Οπως και να χει, μπράβο για τις επιτυχίες της Κορακάκη, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά σε αυτήν, στο πατέρα-προπονητή της και στους όποιους χορηγούς της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...