Προς το περιεχόμενο

Rio 2016 Olympics Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλογομούρα

Δηλαδη αν σου καθοταν δε θα τη προτιμουσες?

devetzi.jpg

Η Μιρέλλα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου, σου έδειξα τι λέει ο νόμος.

Είναι ειδική εξαίρεση που γίνεται στους αθλητές μόνο, και μόνο σε όσους διακρίνονται.

Και ναι, αμφισβητώ τέτοιες αποφάσεις όταν έρχονται σε αντιπαράθεση πχ

http://www.tanea.gr/news/greece/article/4552416/?iid=2

Βεβαιως και πληρουσε τις προυποθεσεις του νομου, απλα επιταχυνθηκαν οι διαδικασιες γιατι τη χρειαζοταν η ομαδα μας.

δηλαδη εσυ θα ηθελες να ειχαμε στερηθει τα μεταλλια της Μανιανι!...

Επεξ/σία από Snoob
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη αν σου καθοταν δε θα τη προτιμουσες?

devetzi.jpg

Βεβαιως και πληρουσε τις προυποθεσεις του νομου, απλα επιταχυνθηκαν οι διαδικασιες γιατι τη χρειαζοταν η ομαδα μας. 

δηλαδη εσυ θα ηθελες να ειχαμε στερηθει τα μεταλλια της Μανιανι!...

Όσον αφορά τα μετάλλια της Μανιάνι, η γυναίκα δεν θα τα είχε στερηθεί, θα τα έπαιρνε με την Αλβανία.

Εσένα τι σε κόφτει;

Επεξ/σία από Snoob
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κλασικές θεωρίες συνωμοσίας, "εμάς μας κυνηγάνε, τους άλλους -κατά προτίμηση τους Αμερικανούς- τους αφήνουν".

Marion Jones, κύριοι. Lance Armstrong. Tim Montgomery. Και πολλοί άλλοι.

Όταν βρει η Ελλάδα τα κάκαλα να αποδομήσει ή/και να στείλει φυλακή τέτοια ινδάλματα, μετά από επίμονες προσπάθειες ετών (αντί να συμμετέχει σε γελοία σκηνοθετημένα "τροχαία") τα ξαναλέμε. Όλα αυτά τα γελοία υποκείμενα που πιάστηκαν ντοπέ ή αποσύρθηκαν και εξακολουθούν να εισπράττουν μισθούς δημοσίου, είναι ντροπή να τα υπερασπιζόμαστε.

Κατά τα λοιπά, ιστορίες "εθνικής υπερηφάνιας". Άνθρωποι που ούτε καλημέρα δεν ήξεραν να πουν στα ελληνικά, έγιναν κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα "Έλληνες". Ήπιαν, ήπιαν, από ανύπαρκτοι ξεπετάχτηκαν σε μια βραδιά, και ξαφνικά "αποσύρρονται".

Εγώ θέλω να δω την ημέρα που ούτε το κράτος/κόμματα θα τρέχουν να φωτογραφηθούν με τους αθλητές, ούτε οι αθλητές να τσιμπάνε προνόμια επειδή ξέρουν να πετάνε ένα κομμάτι σίδερο μακριά και να μας κάνουν "περήφανους". Μπράβο τους που είναι καλοί στο άθλημά τους, μπράβο για τις θυσίες και την προσπάθεια, αλλά ως εκεί. Κανείς δεν τους ανάγκασε να γίνουν αθλητές. Ας βρουν άλλους χορηγούς, και όχι την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

• Like 4
Δημοσ.

Κλασικές θεωρίες συνωμοσίας, "εμάς μας κυνηγάνε, τους άλλους -κατά προτίμηση τους Αμερικανούς- τους αφήνουν".

Marion Jones, κύριοι. Lance Armstrong. Tim Montgomery. Και πολλοί άλλοι.

Όταν βρει η Ελλάδα τα κάκαλα να αποδομήσει ή/και να στείλει φυλακή τέτοια ινδάλματα, μετά από επίμονες προσπάθειες ετών (αντί να συμμετέχει σε γελοία σκηνοθετημένα "τροχαία") τα ξαναλέμε. Όλα αυτά τα γελοία υποκείμενα που πιάστηκαν ντοπέ ή αποσύρθηκαν και εξακολουθούν να εισπράττουν μισθούς δημοσίου, είναι ντροπή να τα υπερασπιζόμαστε.

Κατά τα λοιπά, ιστορίες "εθνικής υπερηφάνιας". Άνθρωποι που ούτε καλημέρα δεν ήξεραν να πουν στα ελληνικά, έγιναν κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα "Έλληνες". Ήπιαν, ήπιαν, από ανύπαρκτοι ξεπετάχτηκαν σε μια βραδιά, και ξαφνικά "αποσύρρονται".

Εγώ θέλω να δω την ημέρα που ούτε το κράτος/κόμματα θα τρέχουν να φωτογραφηθούν με τους αθλητές, ούτε οι αθλητές να τσιμπάνε προνόμια επειδή ξέρουν να πετάνε ένα κομμάτι σίδερο μακριά και να μας κάνουν "περήφανους". Μπράβο τους που είναι καλοί στο άθλημά τους, μπράβο για τις θυσίες και την προσπάθεια, αλλά ως εκεί. Κανείς δεν τους ανάγκασε να γίνουν αθλητές. Ας βρουν άλλους χορηγούς, και όχι την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

Πέστα ντε...

Δημοσ.

Κορμάρα η Μιρέλα.

Για τους Αμερικάνους τα ειπαμε. Υπάρχουν υποψίες αλλά μέχρι εκει.  Αναφέρθηκαν ωραία οι περιπτωσεις Τζοουνς κτλ, αναφέρθηκε και η περιπτωση Καρλ Λουις που ο ιδιος παραδέχτηκε πως είχε κάνει χρηση απαγορευμένων ουσιών όπως και πολλοί ακόμα αλλά who cares οπως ειχε πει ο ιδιος. Για τους Αμερικάνους ειναι ακομα αθλητής του αιώνα. http://www.theguardian.com/sport/2003/apr/24/athletics.duncanmackay

Ακριβως για τον ιδιο λογο, ο Κεντέρης θα πρέπει να ειναι θεός για εμάς και δε πα να κράζουν οι οχτροι του :P

Συμφωνω με την τοποθέτηση περι μισθου απο το δημοσιο για Ολυμπιονίκες. Είμαι υπερ στο να βοηθάνε τους αθλητές να φθάσουν σε ένα υψηλό επιπεδο, να πάρουν ολυμπιακά μετάλια κτλ, είμαι υπερ σε κάποια επιβράβευση, όπως ένα μεταλιο τιμής κτλ, αλλά διαφωνω με τη προσληψη στο δημοσιο χωρις να προσφέρεις τιποτε, οπως ο στρατός.

Θα ηταν πολυ καλυτερο αν ντε και καλά πρέπει να τους πληρωνουμε (δε ξέρω τι γινεται σε άλλες χωρες) αν τους έβαζαν στη γυμναστικη ακαδημία ωστε να προωθουν νέους Ολυμπιονικες. 

Μη ξεχνάμε οτι ένα Ολυμπιακό μετάλιο μπορει να χρησιμοποιηθεί απο το τμημα μαρκετινκ ενός κράτους.

Δημοσ.

Πιστεύω ο Κεντέρης θα έχει σκεφτεί πόσο όμορφη θα'ταν η αποχώρησή του απ'τον αθλητισμό. Η υστεροφημία του. Θα μπορούσε και αυτός και η Θάνου να την βγάλουν λάδι, και στανταράκι το μετάλλιο. Καλή ώρα όπως η Χαλκιά το 2004 (που την τσάκωσαν στο Πεκίνο όμως).

Δημοσ.

Mπα το θέμα ηταν καθαρά δικό μας. Μπορουσαμε απλά να δεχτουμε το "ατυχημα", και να αποσυρθεί μετά με τιμες. Ε αντι αυτου προτιμήσαμε την πιο ηθική λυση της δίκης. 

Οπως και να χει, βρηκαμε μια μέση λυση. Ούτε Μάριον Τζοουνς, ούτε Καρλ Λουης. Ουτε διαπόμπευση δηλαδή, ούτε αθλητής του αιώνα κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Ακριβως για τον ιδιο λογο, ο Κεντέρης θα πρέπει να ειναι θεός για εμάς και δε πα να κράζουν οι οχτροι του :P

[...]

Το ότι ένας λαός επιμένει να τιμά έναν κλέφτη δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα για να κάνουμε και εμείς το ίδιο.

Δεν μετέχουμε σε διαγωνισμό νομιμοποίησης λαμόγιων, "α, αφού έχετε εσείς το δικό σας λαμόγιο, ας θεοποιήσουμε κι εμείς ένα δικό μας λαμόγιο". Δεν (θα έπρεπε να) πάει έτσι. Δεν είναι διαγωνισμός στρουθοκαμηλισμού όλο αυτό.

Δυστυχώς, όμως, είναι τόση η δίψα για "ινδάλματα" και "επιτυχίες", και τα ψάχνουμε στις ντόπες και τα χημικά θαύματα.

Νέοι Έλληνες διαπρέπουν σε μαθηματικές ολυμπιάδες, λ.χ., κι εμείς αναζητάμε "περηφάνια" και "παραδείγματα" στους γιαλαντζί υπερανθρώπους.

Κρίμα. 

Δημοσ.

Hταν ξεκάθαρο οτι ειρωνευόμουν στη συγκεκριμένη πρόταση. Συμφωνω μαζί σου.

Τη περηφάνια ο καθένας την αναζητάει εκει που κρίνει ο ίδιος. Αλλοι περιμένουν απο την επιτυχία ενός αθλητή ή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας να αισθανθούν περήφανοι, άλλοι στο πόσο καλύτερος ειναι ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός, άλλοι στη προσωπική τους επιτυχία και άλλοι στα πρώτα βήματα του παιδιού τους. Όπως αισθάνεται ο καθένας.

Δημοσ.

Με ενοχλεί αρκετά που αλληλοϋποστηρίζονται. Τι ανάγκη είχε αυτή που πήρε το χρυσό στο επί κοντώ, να στηρίξει τον κάθε Δήμα για ένα άρθρο που έδειχνε την πραγματικότητα στο κάτω κάτω.

Επίσης το θεωρώ ηλίθιο να αισθάνεται κάποιος τρίτος περήφανος για κατορθώματα επαγγελματιών αθλητών. Και βλακωδώς ηλίθιο να αισθάνεται εθνικά υπερήφανος.

Μας έπρηξαν και με τις σπουδές της. Τι σχέση έχουν οι σπουδές με το τι άνθρωπος είναι κάποιος δεν μπορώ να καταλάβω. Και εγώ όσες φορές έχω μιλήσεις με άτομα (και από Αμερική) που έχουν αθλητική υποτροφία, σαν επιστήμονες είναι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Φαγώθηκαν με κάποιον που αναρωτήθηκε αν είναι "γκάου". Πως να το κάνουμε... Όταν δίνεις συνέντευξη σε μια φυλλάδα και μετά λες δεν την ξέρω, κάνεις τους άλλους να αναρωτιούνται για την ευφυΐα σου...

Δημοσ.

Μας έπρηξαν και με τις σπουδές της. Τι σχέση έχουν οι σπουδές με το τι άνθρωπος είναι κάποιος δεν μπορώ να καταλάβω. Και εγώ όσες φορές έχω μιλήσεις με άτομα (και από Αμερική) που έχουν αθλητική υποτροφία, σαν επιστήμονες είναι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Φαγώθηκαν με κάποιον που αναρωτήθηκε αν είναι "γκάου". Πως να το κάνουμε... Όταν δίνεις συνέντευξη σε μια φυλλάδα και μετά λες δεν την ξέρω, κάνεις τους άλλους να αναρωτιούνται για την ευφυΐα σου...

Ε καλά κι εσύ δεν βλέπεις τι γίνεται πλέον με τις ιστοσελίδες που ο καθένας μπορεί να προβάλλεται/αυτοπροβάλλεται με ευκολία και να παρουσιάζεται όπως θέλει;

Δεν λέω, κι εγώ τα ακούω βερεσέ αυτά με τις σπουδές και τις προσωπικές επιτυχίες του καθενός, οι περισσότεροι νέοι σήμερα έχουν ένα πτυχίο. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι έχει διαμορφωθεί η πραγματικότητα από το internet.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα μετάλλια της Μανιάνι, η γυναίκα δεν θα τα είχε στερηθεί, θα τα έπαιρνε με την Αλβανία.

Εσένα τι σε κόφτει;

χα χα, μα τι λες?? η χωρα μας θα τα ειχε στερηθει, αυτο ειπα.

Το ότι ενδεχομένως να της τον έδινα δε την κάνει λιγότερο αλογομούρα

Εσυ τι εισαι, γαϊδουρομουρης?

Και φυσικά, μόνο απο πίσω . . .

Προσεχε! καρφωνεσαι... :lol:

Ποιος ανεφερε τετοια θεωρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...