iordanis77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν πάει να λέγεται και Μπάμπης; Απαγορευμένες ουσίες έπαιρνε και την βρήκαν. Ακόμα και επιλεκτικοί να γίνονται οι έλεγχοι όπως ισχυρίζεσαι (στοιχεία; ) δεν σε κάνει κορόιδο όταν σε πιάνουν, αλλά εξυπνάκια που νομίζεις πως μπορείς να παρανομήσεις και να τη σκαπουλάρεις. Ολοι παιρνουν απαγορευμενες ουσιες, το θεμα ειναι ποιους επιλεγουν καθε φορα να πιανουν και ποιους να καλυπτουν. Ολα ενα παιχνιδι ειναι και αναλογα τα συμφεροντα. Ναι πληρώνουμε μόνο εμείς την νύφη, οι Έλληνες με μαξιμουμ τα 6 χρυσά μια φορά και που αν κάνουμε 2 η 3 χρυσά ανοίγουμε σαμπάνιες και συνήθως σε αθλήματα που δεν είναι πρώτης γραμμή Οπως εχω πει, οι ελληνες καναμε ντοπεπάρτυ μεταξυ 1992-2004 σαρωνοντας μεταλλια καθε ειδους, βασικα στιβου και αρσης βαρων. Ωσπου καποια στιγμη, πριν τους ολυμπιακους της Αθηνας αποφασισαν να μας βαλουν φρενο γιατι το ειχαμε ξεφτιλισει. Κατά τα άλλα στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν υπάρχουν αθλήματα πρώτης γραμμής. Ας πουμε το ποδόσφαιρο που είναι ο βασιλιάς των σπορ, στην Ατλάντα δεν ειχε τη τρομερή θεαματικότητα, άσχετα αν γέμιζαν τα γήπεδα. Αντίθετα για το μπαντμιντον γινόταν χαμός. Ποια δημοφιλή αθλήματα; Ποιος στίβος; Ολοι μόνο με μπάλα ασχολούνται. Καποιοι μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το ποδοσφαιρο στους ολυμπιακους ειναι υποβαθμισμενο. Οι βασικες ποδοσφαιρικες διοργανωσεις ανα δυο χρονια ειναι το euro/copa και το μουντιαλ. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από Snoob
margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γιατι η κορακακη ειχε υποδοχη κ οι αλλοι με τα χρυσα οχι;;; Επισης... Δε της έστειλαν καν προσκληση για το προεδρικό Μέγαρο για σημερα!
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση όπως ενημέρωσε ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Κ έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Προεδρικού και της πλευράς της αθλήτριας ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Για την οργάνωση της εκδήλωσης δεν ήταν υπεύθυνη η προεδρία αλλά οι εκπρόσωποι της αποστολής. Πηγή: www.lifo.gr
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 και http://www.kontranews.gr/KOINONIA/240667-E-Athena-gkremise-ta-teiche-kai-ypodechtheke-te-chryse-Anna 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γιατι η κορακακη ειχε υποδοχη κ οι αλλοι με τα χρυσα οχι;;; Επισης... Δε της έστειλαν καν προσκληση για το προεδρικό Μέγαρο για σημερα! Διαψευστηκε απο τη Προεδρια... Δε μπορουσε να ερθει γιατι ηταν στο εξωτερικο. Θα κανονιστει συναντηση.
V for Vagelis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καποιοι μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το ποδοσφαιρο στους ολυμπιακους ειναι υποβαθμισμενο. Οι βασικες ποδοσφαιρικες διοργανωσεις ανα δυο χρονια ειναι το euro/copa και το μουντιαλ. Μιλάμε γενικώς ποια αθλήματα είναι τα πιο δημοφιλή, δηλαδή ποια αθλήματα παρακολουθούμε ή και ασκούμε οι ίδιοι. Υπό αυτή την έννοια δε πετύχαμε και σε τόσο δημοφιλή (για εμάς) αθλήματα. Επίσης το ποδόσφαιρο όσο υποβαθμισμένο κι αν είναι, αν παρακολούθησες καθόλου τους αγώνες, είχε ίσως τα πιο γεμάτα στάδια στο Ρίο, μαζί με το μπάσκετ. (αν και λίγο οφ-τόπικ σχετικά με την ουσία της συζήτησης που δεν είναι τόσο το ποδόσφαιρο...)
margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μα και για την υποδοχή μιλαω γιατι η μια με τιμες και οι αλλοι οχι;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Διαψευστηκε απο τη Προεδρια... Δε μπορουσε να ερθει γιατι ηταν στο εξωτερικο. Θα κανονιστει συναντηση. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν. Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές. Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά... Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό! Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ'έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι. -Άννα Κορακάκη Yay, ξεφτύλισε την "Προεδρία"... https://www.facebook.com/Dionisis.Korakakis1/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf Μα και για την υποδοχή μιλαω γιατι η μια με τιμες και οι αλλοι οχι;; Γιατί υποθέτω ότι "παρασύρθηκαν" και μετα συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν κάθε φορά για όλους αυτό... Τυπικά πάντως μπορείς να πεις ότι ήταν η μόνη με 2 μετάλλια
DKNI Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Προσπαθείτε ακόμα να πέσετε τον κόσμο ότι το μπαντμιντον και το μπάσκετ είναι ισάξιο σαν impact στους Ολυμπιακούς Ξεφτιλιζεται η Προεδρία με αυτα τα ψέματα
gnsX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ξεφτιλιζεται η Προεδρία με αυτα τα ψέματαΑύριο μη χασετε:όλη η αλήθεια για το μυστικό σχέδιο της G8 ενάντια στην Ολυμπιονικη μας. Αποκλειστική συνεντευξη με 4 δευτεροξαδερφια και 1 θείο απο την μεριά του μπατζανακη (οι μόνοι που δεν εχουν δώσει συνεντευξη) 1
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ...πάντως το ότι συνεχίζουν να συφιλιάζουν κατ' εξακολούθηση, έναν άνθρωπο που είναι άριστος στην σκοποβολή, εμένα με ξεπερνάει . Ατρόμητοι ή μαλάκες;
V for Vagelis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το μπάντμιντον εμένα με αφηνει αδιάφορο. Στους Άγγλους αρέσει πολύ. Ο Αγγλος John Oliver πάντως αποκαλεί το μπάντμιντον στο παρακάτω βίντεο stupid tiny tennis. https://www.youtube.com/watch?v=VU3zuK7Zmrk
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αύριο μη χασετε:όλη η αλήθεια για το μυστικό σχέδιο της G8 ενάντια στην Ολυμπιονικη μας. Αποκλειστική συνεντευξη με 4 δευτεροξαδερφια και 1 θείο απο την μεριά του μπατζανακη (οι μόνοι που δεν εχουν δώσει συνεντευξη) ...πράγματι είναι λίγο Δράμα Queens το Κορακακέικο. Blame it on the καταγωγή ίσως... 1
zianna Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ολοι παιρνουν απαγορευμενες ουσιες, το θεμα ειναι ποιους επιλεγουν καθε φορα να πιανουν και ποιους να καλυπτουν. Ολα ενα παιχνιδι ειναι και αναλογα τα συμφεροντα. Οπως εχω πει, οι ελληνες καναμε ντοπεπάρτυ μεταξυ 1992-2004 σαρωνοντας μεταλλια καθε ειδους, βασικα στιβου και αρσης βαρων. Ωσπου καποια στιγμη, πριν τους ολυμπιακους της Αθηνας αποφασισαν να μας βαλουν φρενο γιατι το ειχαμε ξεφτιλισει. Καποιοι μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το ποδοσφαιρο στους ολυμπιακους ειναι υποβαθμισμενο. Οι βασικες ποδοσφαιρικες διοργανωσεις ανα δυο χρονια ειναι το euro/copa και το μουντιαλ. Κι άσχετο αν όλοι παίρνουν ή ποιους πιάνουν. Εγώ σχολίασα την στάση της ηλίθιας που αντί να το βουλώσει έβγαινε και έκανε δηλώσεις "δεν το δέχομαι, βγήκα αρνητική άρα πως γίνεται να με βγάλουν μετά από 8 χρόνια θετική, σκευωρία κτλ" και το έπαιζε αθώα παναγίτσα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από Snoob
iordanis77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μιλάμε γενικώς ποια αθλήματα είναι τα πιο δημοφιλή, δηλαδή ποια αθλήματα παρακολουθούμε ή και ασκούμε οι ίδιοι. Υπό αυτή την έννοια δε πετύχαμε και σε τόσο δημοφιλή (για εμάς) αθλήματα. Επίσης το ποδόσφαιρο όσο υποβαθμισμένο κι αν είναι, αν παρακολούθησες καθόλου τους αγώνες, είχε ίσως τα πιο γεμάτα στάδια στο Ρίο, μαζί με το μπάσκετ. (αν και λίγο οφ-τόπικ σχετικά με την ουσία της συζήτησης που δεν είναι τόσο το ποδόσφαιρο...) Το μεταλλιο εχει την ιδια αξια, ειτε σε δημοφιλες αθλημα ειτε σε μη δημοφιλες. Στη χωρα μας το ποδοσφαιρο ειναι το πιο δημοφολες αθλημα, αν και πλην του του Εuro2004 δεν εχουμε αλλες επιτυχιες(συνηθως παταγωδεις αποτυχιες). Το πιο γεματο σταδιο του Ριο ηταν φυσικα το σταδιο του στιβου. Ο στιβος ειναι ο βασιλιας των ολυμπιακων. Κι άσχετο αν όλοι παίρνουν ή ποιους πιάνουν. Εγώ σχολίασα την στάση της ηλίθιας που αντί να το βουλώσει έβγαινε και έκανε δηλώσεις "δεν το δέχομαι, βγήκα αρνητική άρα πως γίνεται να με βγάλουν μετά από 8 χρόνια θετική, σκευωρία κτλ" και το έπαιζε αθώα παναγίτσα. "Ηλιθια" δεν ειναι σε καμμια περιπτωση η Δεβετζη, αντιθετα μας τιμησε. Ουτε θα γινουμε τα κοροϊδα των αλλων να πληρωνουμε μόνο εμεις τη νυφη. Διακρινω μια απεχθεια και μια απαξιωση στις επιτυχιες των αθλητων μας, προερχεται απο τις πολιτικες/ιδεολογικες πεποιθησεις σου ή απλα επειδη δεν ασχολεισαι με τον αθλητισμο? Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από Snoob
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα