Προς το περιεχόμενο

Rio 2016 Olympics Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ γιατί λες να μην εμφανίστηκε δηλαδή;

Aυτό λέω. Δεν ηξερε οτι θα του κάνουν έλεγχο ντοπινκ δηλαδη; Και στη προηγουμενη Ολυμπιάδα ειχε περάσει και στο παγκόσμιο και στο Ευρωπαικό.

Δημοσ.

Άλλοι αθλητές με ίδιο επίθετο δηλαδή; Τέλος πάντων, εγώ είχα συγκρατήσει το επίθετο αυτό και το θυμάμαι να συμμετέχει σίγουρα στους 2 προηγούμενους ολυμπιακούς.

Βασικά δε συμμετείχε σε κανέναν απο τους 2 προηγούμενους. To 2008 δε συμμετείχε επικαλούμενος την ατμοσφαιρική ρύπανση στο Πεκίνο, ενώ το 2012 στο Λονδίνο είχε πλέον αποσυρθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα δύο αθλήματα που θα επιστρέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι το Μπέιζμπολ και το Σόφτμπολ και τα υπόλοιπα τέσσερα που θα τα δούμε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το καράτε, το σκεϊτμπόρντινγκ, η αναρρίχηση και το σέρφινγκ.

Με εξαίρεση το καράτε...

Seriously? Oh ffs...

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά "αθλήματα" είναι γτπ στους Ολυμπιακούς και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν κι άλλο το κόστος

Δημοσ.

γιατι στο youtube δεν υπάρχουν πουθενα βιντεο με τους αγωνες των αθλητων μας που πήραν μετάλλιο? μονο τις δηλώσεις και τις απονομές βρίσκω, μπορω να τα δω κάπου?

Δημοσ.

γιατι στο youtube δεν υπάρχουν πουθενα βιντεο με τους αγωνες των αθλητων μας που πήραν μετάλλιο? μονο τις δηλώσεις και τις απονομές βρίσκω, μπορω να τα δω κάπου?

Τα κατέβαζαν λόγω δικαιωμάτων.

Αργότερα ίσως τα ανεβάσουν, όπως ανέβασαν και το Λονδίνο

Δημοσ.

Με εξαίρεση το καράτε...

Seriously? Oh ffs...

Μου αρκεί που επέστρεψαν σε μια κανονική χώρα, ας βάλουν και tekken άμα λάχει!

Ολυμπιακοί σε Βραζιλία και παγκόσμιο κύπελλο στους βουβουζέλους. Για όνομα! Get serious ιθύνοντες.....

Δημοσ.

Ερτ>κατηγορίες>αθλητικά

Αν θες να τα δεις με τη σειρά, πας σελίδα 10 που ξεκινάνε τα των Ολυμπιακών και προχωράς μπροστά και από κάτω προς τα πάνω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μου αρκεί που επέστρεψαν σε μια κανονική χώρα, ας βάλουν και tekken άμα λάχει!

lol, so fucking true όμως...

Δημοσ.

Εντάξει, εφόσον υπάρχει ολυμπιακό άθλημα bmx γιατί να μην υπάρχουν και skateboard, σερφ και αναρρίχηση; :Ρ Υποθέτω προσπαθούν να τραβήξουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του ευρύτερου χώρου των x-treme sports, που έχει εμπορευματοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και που αποτελεί μεγάλη πηγή κέρδους μέσω διαφημίσεων. Οπότε πέρα από Red Bull να φάνε και οι ολυμπιακοί χορηγοί λίγο από τη πίτα αυτή...

Καρατε και Baseball ίσως και μπήκαν εν μέρει για χάρη της Ιαπωνίας.

• Like 1
Δημοσ.

Το καρατε δεκτο απτην στιγμη που υπαρχει τζουντο,το σοφτμπολ υπηρχε σαν ολυμπιακο αθλημα οκ και ας μην μου αρεσει,το μπεισμπολ υποθετω μπαινει επειδη ειναι εθνικο αθλημα της Ιαπωνιας.Τωρα αναρρίχηση σκεϊτμπόρντινγκ και σέρφινγκ ελεος,αλλα να μου πεις υπαρχει το bmx εδω θα κολλησουμε.Παντως συμφωνω με τον συμφορουμιτη απο πανω προφανως και παιζουν τεραστιο ρολο οι χορηγοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...