washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αντι για Ιμπακα εχουν Μιροτιτς. Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να ξαναπαιξει ο Ιμπακα με την Ισπανια. ...με "αντί", δεν γίνεται δουλειά. Το θέμα θα ήταν να ήταν υπερπλήρεις, ΜΠΑΣ και κάνανε το "θαύμα", καθώς το επίπεδο των Αμερικάνων σε αθλητικότητα, πάγκο (αλλά και ταλέντο) είναι ξεφευγάτο (σαν παιδάκια φαινόντουσαν απέναντί τους οι άλλοι). Από την αρχή φαινόταν πόσο χαμένοι από χέρι ήταν οι Ισπανοί, όταν ο Σιζέ έκανε συνεχώς αλλαγές διατήρησης, ενώ ο Καριόλος ήταν "αναγκασμένος" να έχει τους βασικούς συνεχώς μέσα μπας και δεν ξεφεύγανε οι αράπακλες. Με συνέπεια, από ρημπάουντ και γενικώς κλείδωμα του ζωγραφιστού, τα παπάρια μου, και φυσικά να είναι συνεχώς σε κυνηγητό mode και τις γλώσσες απόξω. Ένας Ιμπάκα θα έδινε πιθανώς αρκετά και ένας Μαρκ στάνταρ θα ξεκούραζε/έλυνε επαρκώς χέρια και πόδια για τον αδερφό. (Όταν βέβαια οι αντίπαλοι είναι Κάιρι, Τόμσον, Ντουράντ, Μέλο, χλωμό να χάνανε ούτως ή άλλως, αλλά τουλάχιστον φάση θα είχε να ζοριζόντουσαν...)
zianna Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μπράβο στη Στεφανίδη. Σταθερή και ανοδική πορεία εδώ και χρόνια, όπως και φέτος στα diamond leagues. Θυμάμαι μικρότερη σε ηλικία πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν πηγαίναν έλληνες σταθερά στα meetings να σαρώσουν (όπου οι αθλητές κερδίζουν λεφτά με τις εμφανίσεις τους) αλλά εξαφανίζονται και "τραυματίζονται" μετά από ολυμπιακούς ή παγκόσμια πρωταθλήματα..... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2016 από zianna
W0zzAp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Υγ. Γράφτηκε ανύπαρκτος προπονητής για τον Μάικ Σιζεφσκι εδώ μεσα; διάβασα καλα; Απο μενα γραφτηκε.Δεν μιλαω τι εχει κανει συνολικα ο ανθρωπος στην καριερα του ως προπονητης οι τιτλοι το δειχνουν,μιλαω για τους φετινους ολυμπιακους αγωνες.Οι ομαδα των ΗΠΑ παιζει τελειως ανοργανωτα στην επιθεση ο καθενας παιρνει την μπαλα και βαραει και στην αμυνα επισης δεν παιζει καλα.Παιχνιδια οπως με την Αυστραλια-Γαλλια-Σερβια τα γλιτωσε στο τελος.Μεγαλη ευθυνη εχουν οι παικτες αλλα και επισης εχει και ο προπονητης.Αυτα τα γραφω κυριως επειδη περιμενω απτις ΗΠΑ να παιξουν ωραιο μπασκετ και με θεαμα μιας και η καλη ομαδα μαζευεται μονο στους ολυμπιακους αγωνες(οσο καλη θεωρειται βεβαια),αυτο φετος δεν το ειδα.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...με "αντί", δεν γίνεται δουλειά. Το θέμα θα ήταν να ήταν υπερπλήρεις, ΜΠΑΣ και κάνανε το "θαύμα", καθώς το επίπεδο των Αμερικάνων σε αθλητικότητα, πάγκο (αλλά και ταλέντο) είναι ξεφευγάτο (σαν παιδάκια φαινόντουσαν απέναντί τους οι άλλοι). Από την αρχή φαινόταν πόσο χαμένοι από χέρι ήταν οι Ισπανοί, όταν ο Σιζέ έκανε συνεχώς αλλαγές διατήρησης, ενώ ο Καριόλος ήταν "αναγκασμένος" να έχει τους βασικούς συνεχώς μέσα μπας και δεν ξεφεύγανε οι αράπακλες. Με συνέπεια, από ρημπάουντ και γενικώς κλείδωμα του ζωγραφιστού, τα παπάρια μου, και φυσικά να είναι συνεχώς σε κυνηγητό mode και τις γλώσσες απόξω. Ένας Ιμπάκα θα έδινε πιθανώς αρκετά και ένας Μαρκ στάνταρ θα ξεκούραζε/έλυνε επαρκώς χέρια και πόδια για τον αδερφό. (Όταν βέβαια οι αντίπαλοι είναι Κάιρι, Τόμσον, Ντουράντ, Μέλο, χλωμό να χάνανε ούτως ή άλλως, αλλά τουλάχιστον φάση θα είχε να ζοριζόντουσαν...) Mα δεν μπορει να εχει και Ιμπακα και Μιροτις. Αε που για μενα ο 2ος ειναι καλύτερος για Ιντερνασιοναλ διοργανώσεις.
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...δεν σε καταλαβαίνω Χρήστο μου. Παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών είναι (και δε νομίζω να χώραγε πχ ο Ερνανγκόμεζ και να μη χώραγε ο Σερζ). Άσε που όσο κι αν είναι "καλύτερος" (ατομικά εννοείς υποθέτω) ο μουσάτος, τα θέματα είναι : α) τί τρύπες βουλώνει ο ένας/τί ο άλλος στο ρόστερ και ποιός θα βόλευε καλύτερα στην παρούσα φάση (όταν παίζουν σε διοργάνωση που παίζουν κι οι ΗΠΑ, namely...). β) τί ακριβώς καλό έκανε ο Μιρ στο Ρίο (πέρα από ένα παιχνίδι), εκ του αποτελέσματος; γ) ...χρειαζόντουσαν και οι 2. ...εντίτ : παίζει τίποτα με τις καταγωγές τους μήπως, και αυτό εννοούσες; Γιατί κάτι πήρε πριν λίγο το μάτι μου αλλά δεν το διασταύρωσα (και μου φάνηκε και περίεργο...).
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...δεν σε καταλαβαίνω Χρήστο μου. Παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών είναι (και δε νομίζω να χώραγε πχ ο Ερνανγκόμεζ και να μη χώραγε ο Σερζ). Άσε που όσο κι αν είναι "καλύτερος" (ατομικά εννοείς υποθέτω) ο μουσάτος, τα θέματα είναι : α) τί τρύπες βουλώνει ο ένας/τί ο άλλος στο ρόστερ και ποιός θα βόλευε καλύτερα στην παρούσα φάση (όταν παίζουν σε διοργάνωση που παίζουν κι οι ΗΠΑ, namely...). β) τί ακριβώς καλό έκανε ο Μιρ στο Ρίο (πέρα από ένα παιχνίδι), εκ του αποτελέσματος; γ) ...χρειαζόντουσαν και οι 2. ...εντίτ : παίζει τίποτα με τις καταγωγές τους μήπως, και αυτό εννοούσες; Γιατί κάτι πήρε πριν λίγο το μάτι μου αλλά δεν το διασταύρωσα (και μου φάνηκε και περίεργο...). To εντίτ Ο ενας ειναι κονγκολεζος νομιζω που πηγε στην Ισπανια εφηβος να παιξει μπασκετ και ο αλλος Μαυροβουνιος. Συμφωνα με τους κανονισμούς μονο ένας νατουραλιζε (ωραια λεξη) μπορεί να παιξει στην εθνικη, γι' αυτό κοβοταν παλιοτερα και ο Μιροτιτς. Θα μπορουσαν να το κανουν αλα βασιλακό και να βρουν καναν μακρινο θειο απόγονο του Λορκα (καλό; ) αλλά για τον 1ο δεν το έκαναν και για τον 2ο ηταν ήδη αργά γιατι είχε παιξει με το Μαυροβουνιο.
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...α μάλιστα... Σόρι τότε - δεν το ήξερα (και δεν το περίμενα) ότι παίζει τέτοιος κανονισμός. Δεν φανταζόμουν ότι δεν αρκεί το διαβατήριο (και να το είχα μάθει καμμιά στιγμή, έχουν παρεμβληθεί πολλά φορμάτ έκτοτε...). ..με μπέρδεψες τώρα όμως με τον Μιρ : αν έχει παίξει κάποιος σε κάποια εθνική, αυτόματα δεν σημαίνει ότι δεν...παίζει να ξαναπαίξει σε άλλη έβερ αγκέν; Αυτό ήξερα εγώ. Πώς και έχει παίξει λοιπόν Εσπάνα, μετά από Μοντεμαύρο...;! (...είναι μήπως τόσο πολύπλοκοι οι κανονισμοί, πχ να έχει να κάνει με ηλικίες ή ξερωγώ με "δηλώσεις" του παίκτη ότι άλλαξα απόφαση και δεν θέλω πια εδώ αλλά αλλού....; ) ...όπως πάντως και να 'χει, καλά τα υποτιθέμενα ταλέντα του Μιρ σαν δημιουργού/σουτέρ/σκόρερ κλπ, αλλά εκ των πραγμάτων φάνηκε η γύμνια τους στην άμυνα/ στα ρημπάουντ/ γενικά στον έλεγχο του τί παίζει μέσα στη ρακέτα κλπκλπ - ενώ τουλάχιστον δημιουργούς και σουτέρ, στη θεωρία έστω, έχουν μπόλικους στα γκαρντ οι Σπανιόλοι. Βέβαια ο Ιμπάκας ήταν που είχε δηλώσει ότι δε θα κατέβαινε, οπότε περί ορέξεως μπασκετόπιτα - απλά το τονίζω επειδή είπες ότι προτιμάς τον μαυροβουνιοσερβοϊσπανοαμερικάνο....
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Κανονικα αν επαιζε καποιος σε μια εθνικη τοτε δεν ειχε δικαίωμα αλλαγής. Το έκανε ομως πριν κανα 2 χρονια ο Γκαβελ απο Σλοβακία στη Γερμανία. Για τον Μιροτιτς δεν θυμαμαι καλα αν έπαιξε στους μεγάλους του Μαυρουβουνιου ή τις μικρες εθνικες. Ελπίζουμε να το κανει και ο Βεζενκοφ(ς) καποια στιγμή.
ribo7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Η Isibayeva τι βγήκε και είπε ρε? Οτι όποια και να έβγαινε πρώτη θα ήταν ουσιαστικά δεύτερη αφού δεν κέρδισε αυτήν. Τεράστιο κόμπλεξ, όσο και μεγάλη αθλήτρια να είναι. Αντίθετα η Αμερικανίδα (τι γυναικάρα ήταν αυτή!) χειροκροτούσε να δώσει ρυθμό στο κοινό όταν έκανε προσπάθεια η Στεφανίδη.Εδώ http://www.firstpost.com/sports/rio-olympics-2016-yelena-isinbayevas-comments-unfortunate-say-pole-vault-participants-2967670.html διαβάζω ότι η Στεφανίδη απάντησε στις δηλώσεις της Isibayeva ότι πάλι χαρούμενη θα ήταν αν έβγαινε πίσω από τη Ρωσίδα. Στο ΣΚΑΙ που άκουγα αθλητικά, η απάντηση της Στεφανίδη ήταν "Κάνει λες και της φταίμε εμείς".
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Kαι τα δυο τα είπε. Για την δε ακρίβεια, και λίγα είπε. Η άλλη η τζαντόγρια υπήρξε μεγάλη αθλήτρια αλλά μάλλον τιποτένιος άνθρωπος τελικά, αν εκτός του ψωνισμένου και πικρόχολου σημερινού συνυπολογίσουμε και τις παπαριές που είχε αμολύσει περι "προπαγάνδας των γκέη" παραπρόπερσι. Αλαζονική, μισαλλόδοξη και αριβίστρια/τεκνατζού, δεν κάνουν καλό πακέτο για την πουρή.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μια αμορφωσιά κινούμενη είναι η Isinbayeva .Δεν λέω μπορεί να είναι καλή αθλήτρια αλλά για άνθρωπος είναι ΓΤΠΚ επιεικώς.Έτρεχε μετά να μαζεύει τα παπατζιλίκια που είπε για τους LGBT μόλις κατάλαβε οτι δεν είναι Ρωσική κοινωνία ο διεθνής αθλητισμός.Κάργα αλαζονική συμφωνώ και γενικά εντελώς επιπόλαιη.Όσες φορές έχω ακούσει δηλώσεις της λέω ρε πούστη δε μπορεί αυτό το άτομο να είναι το άριστο σε ένα ολυμπιακό άθλημα.Αποτελεί ξεφτίλα για την ανθρωπότητα οτι αυτό το φρόκαλο είναι the best we can do.
V for Vagelis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Η παιδεία κάποιου από πότε παίζει σημαντικό ρόλο στις αθλητικές του επιδόσεις, ώστε να πεις πως ένας πρωταθλητής θα έχει πάντα και παιδεία; 1
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...είπαμε, αλλά χαλάρωσε κι εσύ ρε Τόξο : τί σχέση έχει η μόρφωση με την σκατοψυχιά. Δε χρειάζεται να βγάλεις πανεπιστήμιο για να μην καταφέρεσαι εναντίον συνανθρώπων που δεν σε βλάφτουν. Όσο για το αν μπορεί κάποιος να είναι και μαλακοπίτουρας και άριστος αθλητής, ας κρύβουμε λόγια, διότι πολλά τα παραδείγματα ανά τον κόσμο και τα χρόνια. Και σιγά μην ξεφτιλίζεται ρε συ η ανθρωπότητα επειδή η κάθε Ισινμπάεβα είναι βλήμα. Το ότι πηδάει ψηλά με κοντάρια δεν την κάνει δε μπεστ ως χιουμάνιτι πρόντακτ. Μην το πας τόσο μακρυά. Απλά κρίμα το να έχει πετύχει τόσα στον τομέα της και να έχει το στόμα που έχει (αντί αντιθέτως να έχει ένα στόμα που θα προωθεί μέσα από την αναγνωρισιμότητά της αξίες πραγματικής ηθικής και όχι κομπλεξικού υποπροϊόντος) - μέχρι εκεί όμως. ...ωπ, με ψιλοπρόλαβε ο Βάγγος βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα