Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πλακα; Που μετρανε 3 νικες με μονοψηφια διαφορά και 2 με την ψυχη στο στομα; Επίσης δεν νοούνται απουσίες γι'αυτη την ομαδα, 1ον γιατι δεν μπορείς να εχεις δωδεκάδα με σταρ γιατι απλουστατα αυτοι που δεν θα παιζουν θα γκρινιάζουν ακι 2ον γιατι δεν κανουν όλοι για International παιχνίδια.
mad-proffessor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το ειδες χτες το ματσακι με το που προηγηθηκαν οι Αργεντινοι πως το γυρισαν μολις σοβαρευτηκαν λίγο; Για να τους νικησεις πρεπει να μπαινουν ολα, να γινει μια μαγεια, οπως με εμας.
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ο,τι νάναι Οι γιουχες ξεκίνησαν πρωτες Γιουχα στην απονομή; στην απονομή; ο αθλητής ο Βραζιλιάνος πως σεβάστηκε και έκανε νοήματα να σταματήσουν και τον χειροκροτησε; Σας έχει φαει το μυαλό η μπάλα οπου βριζουμε τον μισητό εχθρό για να νιώσουμε ανώτεροι Σου αναφέρουν και τα αλλά παιδιά και αλλά παραδείγματα οπου αντιδρούν λες και βλέπουν Μποταφόγκο Σάντος Ξέρεις που άλλου γίνονταν αυτά; στο τεννις το 2004 που φωναζαμε σαν καφροι για την Ελληνίδα Μια ζωή όμως έχουμε μαθει να μας φταίει ο αλλος Aρα οι Βραζιλιάνοι (και εμεις κατά την άποψή σου, οπου φαντάζομαι βγάζεις εκτός τον εαυτό σου) γιουχάρουμε τους αντίπαλους οποιασδήποτε εθνικότητας, εκτός αν αυτοί ειναι κανας Φελπς ή κανας Μπολντ όπου τους αποθεώνουμε. Ρωτάω για να καταλάβω τι είδους "οπαδοί" είμαστε εμείς και οι Βραζιλιάνοι. Όσο για το 2004 θα μπορουσες να βρεις καλυτερο παράδειγμα. 70.000 κόσμος φωναζε για τον Κεντέρη στο τελικο των 200 μέτρων. Ξέρεις γιατι; Οχι επειδή δε παραδεχτήκαμε τη ντοπα Κεντέρη αλλά επειδή όλοι ξέραμε πως και οι υπόλοιποι τιγκα στη ντόπα ήταν αλλά δε τους έπιασαν (οπως απέκρυψαν τον Καρλ Λούις που ειχε πιαστει ντοπέ και άλλα). Γενικά οι Μεσογειακοί και οι Λατίνοι έχουμε ένα θεματάκι με το αίσθημα της αδικίας. Ο Πετρούνιας μια χαρά αγωνίστηκε, το ίδιο και εκατοντάδες άλλοι αθλητές. Γιούχα απ ότι φαινεται έχουμε ακούσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Από μόνο του ομως αυτό δεν αποτελεί γενίκευση. Γενίκευση θα ηταν αν γιούχαραν τους πάντες ΚΑΙ τους Ελληνες αθλητές. Προφανως ομως κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.
zianna Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Aρα οι Βραζιλιάνοι (και εμεις κατά την άποψή σου, οπου φαντάζομαι βγάζεις εκτός τον εαυτό σου) γιουχάρουμε τους αντίπαλους οποιασδήποτε εθνικότητας, εκτός αν αυτοί ειναι κανας Φελπς ή κανας Μπολντ όπου τους αποθεώνουμε. Ρωτάω για να καταλάβω τι είδους "οπαδοί" είμαστε εμείς και οι Βραζιλιάνοι. Όσο για το 2004 θα μπορουσες να βρεις καλυτερο παράδειγμα. 70.000 κόσμος φωναζε για τον Κεντέρη στο τελικο των 200 μέτρων. Ξέρεις γιατι; Οχι επειδή δε παραδεχτήκαμε τη ντοπα Κεντέρη αλλά επειδή όλοι ξέραμε πως και οι υπόλοιποι τιγκα στη ντόπα ήταν αλλά δε τους έπιασαν (οπως απέκρυψαν τον Καρλ Λούις που ειχε πιαστει ντοπέ και άλλα). Γενικά οι Μεσογειακοί και οι Λατίνοι έχουμε ένα θεματάκι με το αίσθημα της αδικίας. Ο Πετρούνιας μια χαρά αγωνίστηκε, το ίδιο και εκατοντάδες άλλοι αθλητές. Γιούχα απ ότι φαινεται έχουμε ακούσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Από μόνο του ομως αυτό δεν αποτελεί γενίκευση. Γενίκευση θα ηταν αν γιούχαραν τους πάντες ΚΑΙ τους Ελληνες αθλητές. Προφανως ομως κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Έλα, ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.Μέχρι και η ΔΟΥ βγήκε και κατηγόρησε τη στάση των βραζιλιάνων http://globalnews.ca/news/2887665/rio-2016-ioc-president-condemns-shocking-behaviour-after-crowd-booed-french-pole-vaulter-renaud-lavillenie-until-he-cried/ International Olympic Committee President Thomas Bach condemned the “shocking behaviour” of the crowd in Rio, calling the booing “unacceptable at the Olympics.” But Lavillenie isn’t the first athlete to be booed at the games; in fact, the crowds in Rio de Janerio have been especially vocal during many sporting events. U.S. soccer star Hope Solo was booed mercilessly every time she touched the ball in preliminary matches and the stadium eventually filled with chants of “Zika” whenever she kicked it up field in response to weeks-old tweets Solo sent about the Zika virus. Russian athletes have also experienced their share of bullying during the games. Russian swimmer Yulia Efimova, who has a history of doping, was booed nearly every time she entered the Olympic Aquatics Stadium in Rio after being tied to the Russian state-sponsored doping scandal. In fact, the entire Russian delegation was booed during the opening ceremonies. But the Brazilians seem to pick and choose who they boo. For example, during a preliminary match for men’s basketball, the local crowd cheered on the Croatian team, but booed the Spanish team. “Brazilian fans seem to be pretty egalitarian,” IOC’s director of communications Mark Adams said told the BBC. “They seem to be able to boo athlete. Και μάλιστα κανείς, εκτός από εσένα, δεν βγήκε να κατηγορήσει τον lavillenie επειδή έφτυσε. Σου έχουμε αραδιάσει ένα κάρο site, μέχρι και google search σου κάναμε με πρόσβαση σε χιλιάδες sites, εσύ τον χαβά σου. Ωραία, οι βραζιλιάνοι είναι υπόδειγμα θεατή, φχαριστημένος; Γελάνε οι κότες... Γιουχάρουν τους ισπανούς, γιουχάρουν τους αργεντίνους, γιουχάρουν όποιον έχουν δικάσει οι ίδιοι ως ντοπαρισμένο, γιουχάρουν όποιον απειλεί μετάλλιο βραζιλιάνου, τι άλλο δηλαδή να κάνουν για να το γενικεύσεις; Είτε το γενικεύεις και λες έχει πρόβλημα η αθλητική τους παιδεία, είτε τους λες ρατσιστές έναντι των ισπανών, αργεντίνων, ρώσων κτλ. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει.
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Zianna. Αφορμή της τοποθέτησής μου ήταν άλλος χρήστης που έγραφε για εμάς και τους Βραζιλιάνους. Εσύ μπήκες στη μέση για να μου αποδείξεις οτι όλοι οι Βραζιλιάνοι θεατές ειναι κάφροι. Το άρθρο που έβαλες γράφει αυτό ακριβως που έλεγα νωρίτερα. Πως οι Βραζιλιάνοι οπαδοί γιουχάρουν (κακός βέβαια) όταν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη τους. Βλέπε Ρώσους και όσους συνδέονται με ντόπες. Τουναντίον ζητοκραυγάζουν για άλλους, όπως ο Μπολντ, ο Φελπς κτλ. "But the Brazilians seem to pick and choose who they boo". "Brazilian fans seem to be pretty egalitarian". Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως δε μπορούμε να γενικεύουμε αλλά να στοχεύσουμε στους λόγους αυτης της συμπεριφοράς εναντίον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αθλητών. Ντόπα; (κάπου διάβαζα ένα άθρο για το θέμα, θα το παραθέσω αργότερα). Εσυ λες πως ο Πετρούνιας τη γλίτωσε. Εγω δεν ειδα σε καμία περίπτωση να τον γιουχάρουν οταν πήρε το 16άρι. Προφανως και τα έχουν βάλει με συγκεκριμένουν αθλητές και δε νομίζω οτι τα έχουν γενικά με τους Ισπανους, Αμερικάνους, Γάλλους κτλ. Το οτι γιούχαραν του Ισπανους στο μπάσκετ, δε σημαίνει οτι γιουχάρουν οποιονδήποτε Ισπανό αθλητή. Αυτό το πράγμα εδω δε λέγεται ρατσισμός, ούτε γενικευμένο καφριλίκι ωστε να βαφτίζουμε έτσι τη συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού. Επί της ουσίας, δέχομαι πως ο Βραζιλιάνος θεατής βλέπει σε κάποιες περιπτώσεις οπαδικά τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών αγώνων, πράγμα που δεν αρμόζει σε τέτοιους αγώνες.
zianna Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Zianna. Αφορμή της τοποθέτησής μου ήταν άλλος χρήστης που έγραφε για εμάς και τους Βραζιλιάνους. Εσύ μπήκες στη μέση για να μου αποδείξεις οτι όλοι οι Βραζιλιάνοι θεατές ειναι κάφροι. Το άρθρο που έβαλες γράφει αυτό ακριβως που έλεγα νωρίτερα. Πως οι Βραζιλιάνοι οπαδοί γιουχάρουν (κακός βέβαια) όταν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη τους. Βλέπε Ρώσους και όσους συνδέονται με ντόπες. Τουναντίον ζητοκραυγάζουν για άλλους, όπως ο Μπολντ, ο Φελπς κτλ. "But the Brazilians seem to pick and choose who they boo". "Brazilian fans seem to be pretty egalitarian". Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως δε μπορούμε να γενικεύουμε αλλά να στοχεύσουμε στους λόγους αυτης της συμπεριφοράς εναντίον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αθλητών. Ντόπα; (κάπου διάβαζα ένα άθρο για το θέμα, θα το παραθέσω αργότερα). Εσυ λες πως ο Πετρούνιας τη γλίτωσε. Εγω δεν ειδα σε καμία περίπτωση να τον γιουχάρουν οταν πήρε το 16άρι. Προφανως και τα έχουν βάλει με συγκεκριμένουν αθλητές και δε νομίζω οτι τα έχουν γενικά με τους Ισπανους, Αμερικάνους, Γάλλους κτλ. Το οτι γιούχαραν του Ισπανους στο μπάσκετ, δε σημαίνει οτι γιουχάρουν οποιονδήποτε Ισπανό αθλητή. Αυτό το πράγμα εδω δε λέγεται ρατσισμός, ούτε γενικευμένο καφριλίκι ωστε να βαφτίζουμε έτσι τη συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού. Επί της ουσίας, δέχομαι πως ο Βραζιλιάνος θεατής βλέπει σε κάποιες περιπτώσεις οπαδικά τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών αγώνων, πράγμα που δεν αρμόζει σε τέτοιους αγώνες. Εγώ το γενικεύω; Πας καλά; Όλος ο διεθνής τύπις κάνει λόγο για απαράδεχτα γιουχαρίσματα των βραζιλιάνων, μόνο εσύ τους δικαιολογείς. Όλοι όσοι ασχολούνται με τέννις μιλήσαν για την καφρότητα των βραζιλιάνων να μην βάζουν γλώσσα μέσα, κι εδώ που κατοικώ το τέννις είναι εθνικό σπορ, εσύ ό,τι να'ναι. Ιδίως στο τέννις, οι βραζιλιάνοι έχουν ακούσει τα χίλια μύρια όσια. Παίζει η βραζιλιάνα νούμερο φεύγα κι έρχομαι στην παγκόσμια κατάταξη, γεμάτο το στάδιο. Επόμενο καπάκι ματς παίζει το Ν2 της παγκόσμιας κατάταξης εναντίον του Ν9 και έχουν αδειάσει τα 3/4 του σταδίου και αυτοί που έμειναν ήταν οπαδοί των χωρών των αθλητριών. Μέχρι και στον τελικό ανδρών δεν έβαζαν γλώσσα μέσα. Στον ημιτελικό δες τι έγινε http://www.latimes.com/sports/olympics/la-sp-oly-rio-2016-rio-olympics-fans-turn-rafael-1471112857-htmlstory.html Σου λέω για τέταρτη ίσως φορά πως αν ο βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί πριν τον Πετρούνια συγκεντρώνοντας καλό βαθμό, ο Πετρούνιας θα άκουγε γιουχάρισμα όταν θα ερχόταν η σειρά του. Αυτό έγινε μια μέρα διαφορά στον τελικό εδάφους ανδρών, όσοι απειλούσαν τους βραζιλιάνους μετά την εμφάνιση των βραζιλιάνων, γιουχαρίστηκαν τόσο που ένας μάλιστα επηρρεάστηκε. Βλέπεις ολόκληρος Μπολτ τους κάνει νόημα να βγάλουν τον σκασμό στον τελικό των 100 μέτρων να μπορέσει να ακούσει την εκκίνηση. Βλέπεις στάδια άδεια, στον στίβο, ΣΤΟΝ στίβο, ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ τον βασιλιά των ολυμπιακών αγώνων! Κι αν τύχει να έχει καμιά φορά κόσμο, μόλις τελειώσει και ο τελευταίος βραζιλιάνος αθλητής αρχίζουν και αδειάζουν. Γιουχάρουν κριτές γιατί δεν συμφωνούν με τις βαθμολογίες που δίνουν στους βραζιλιάνους, ακόμα και όταν οι βραζιλιάνοι δεν το αξίζουν με τίποτα, σου έχω δώσει ήδη λινκ. Γιουχάρουν τους ισπανούς επειδή τους κρατάνε μανιάτικο για το αποικιοκρατικό τους παρελθόν, γιουχάρουν τους ρώσους γιατί τους δίκασαν ντοπαρισμένους, γιουχάρουν τους αργεντίνους γιατί έχουν απωθημένα ποδοσφαιρικά μαζί τους, γιουχάρουν προσπάθειες αθλητών προσπαθώντας να τους επηρεάσουν να κάνουν το λάθος για να πάρει μετάλλιο δικός, γιουχάρουν όποιον δεν τους κάθεται καλά, δεν βάζουν γλώσσα μέσα σε αθλήματα που επιβάλλεται η ησυχία, και εσύ μας λες ότι γενικολογούμε. Τρολάρεις. Έχουν φάει ΤΟ κράξιμο παντού κι όπου βρεθείς, είσαι ο μόνος που τους υπερασπίζεσαι. Να σε πληρώναν δηλαδή, τόσο πάθος θα δεν θα το'χες... 1
pontez2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Last post για το θέμα αυτο. 1. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Δεν έχω brazil γυναίκα . Ισα ισα που τους αντιπαθώ διότι έχω κακές εμπιερίες από παλαιότερη επισκεψή μου στη Ρεσίφε Απλά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις πόσο μάλλον όταν αναφέρονται και στους Ελληνες. 2. Βάση του άρθρου που εσυ παρέθεσες, δεν υπάρχει γενίκευση: "But the Brazilians seem to pick and choose who they boo". 3. Στο τι θα γινόταν αν, άστο. Με γεγονότα να μιλάμε οχι με υποθέσεις. Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε. Από όλους. 4. Ο οποίος Μπολτ νωρίτερα έκανε τα δικά του και χόρευε με τον κόσμο. Αυτά. Εγραψα την άποψή μου, με αφορμή άλλο ποστ. αν θεωρεις οτι όλοι οι Βραζιλιάνοι (και οι Ελληνες) ειναι κάφροι, κανένα πρόβλημα Ε Επί της ουσίας, δέχομαι πως ο Βραζιλιάνος θεατής βλέπει σε κάποιες περιπτώσεις οπαδικά τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών αγώνων, πράγμα που δεν αρμόζει σε τέτοιους αγώνες. Αυτό.
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Point is ότι η ΔΟΕ θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτική στο που αναθέτει τις διοργανώσεις. Βραζιλία κ Ολυμπιακοί αγώνες. Λίγες μερες πριν την ολοκλήρωση τους και ακόμα μου μοιάζει ως ανέκδοτο. Ευτυχώς το 2020 επιστρέφουμε στην ομαλότητα. Οι Βραζιλιάνοι ας μείνουν στην παραγωγή καφέ, κώλων και ποδοσφαιριστών. 2
DKNI Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Όλος ο πλανήτης βλέπει κάτι, εκτός από έναν φωτισμενο χρήστη στην Ελλάδα Ότι είναι επιλεκτικοι που γιουχαρούν γιατί ως λαός οπαδός δεν θα ασχοληθούν με το πινγκ πονγκ πχ αλλά με στίβο, μπάλα, μπάσκετ, κολύμβηση και λοιπα σελεμπριτι αθληματα η με αθληματα που παιζει βραζιλιανος, είναι απόδειξη δεντρεχειτιποτα Μάλλον όλοι μας έχουμε κακά προηγούμενα με τους Βραζιλιάνους και έτσι μας ήρθε να τους κραξουμε χωρίς λοηο6 Δυστυχώς ενόχλησε κάποιους ότι θιξαμε και τον μέσο Έλληνα οπαδο με τον οποίον ταυτιζονται ορισμένοι (όπως φαίνεται από το πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποιουν) 2
zianna Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Last post για το θέμα αυτο. 1. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Δεν έχω brazil γυναίκα . Ισα ισα που τους αντιπαθώ διότι έχω κακές εμπιερίες από παλαιότερη επισκεψή μου στη Ρεσίφε Απλά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις πόσο μάλλον όταν αναφέρονται και στους Ελληνες. 2. Βάση του άρθρου που εσυ παρέθεσες, δεν υπάρχει γενίκευση: "But the Brazilians seem to pick and choose who they boo". 3. Στο τι θα γινόταν αν, άστο. Με γεγονότα να μιλάμε οχι με υποθέσεις. Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε. Από όλους. 4. Ο οποίος Μπολτ νωρίτερα έκανε τα δικά του και χόρευε με τον κόσμο. Αυτά. Εγραψα την άποψή μου, με αφορμή άλλο ποστ. αν θεωρεις οτι όλοι οι Βραζιλιάνοι (και οι Ελληνες) ειναι κάφροι, κανένα πρόβλημα Ε Αυτό. Έλα, σταμάτα το τρολάρισμα και απλά παραδέξου το.Βάση όχι του άρθρου, των κατεβατών άρθρων που παρέθεσα σε αντίθεση με εσένα που δεν έδωσες ούτε ένα, υπάρχει γενίκευση. Όλοι και όλα μιλάνε για τους βραζιλιάνους και την συμπεριφορά τους. Σου δίνω στοιχεία τι έγινε στους αγώνες γυμναστικής όταν οι βραζιλιάνοι είχαν αγωνιστεί και κάποιοι απειλούσαν να τους πετάξουν από το βάθρο και μου λες ότι κάνω υποθέσεις ότι θα έκαναν το ίδιο και στον Πετρούνια αν είχε ατυχήσει να αγωνιστεί αργότερα. Χαρακτηριστική εικόνα του Μπολτ να βγάλουν τον σκασμό και μου απαντάς με άσχετο ότι πριν και μετά χόρευε μαζί τους. Είπα κάτι για το πριν και το μετά; Για την εκκίνηση μίλησα που δεν μπορούσε να ακούσει και τους έκανε νόημα να το βουλώσουν. Πάρε κι ακόμη ένα άρθρο, μιλάει και για άλλες περιπτώσεις γιουχαρισμάτων που δεν τις ανέφερα, διάβασα και τι λέει ο ανθρωπολόγος ακόμη και οι ίδιοι οι βραζιλιάνοι. http://www.theglobeandmail.com/sports/olympics/brazilian-fan-culture-brings-chanting-singing-and-a-lot-of-booing-to-rio/article31372548/ 1
W0zzAp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Χαλκινο μεταλλιο τελικα στην ιστιοπλοϊα 470.Κριμα γιατι μπορουσαμε το αργυρο και ενω ειμασταν μπροστα απτους Αυστραλους στην τελευταια στροφη εγινε κατι με τα πανια ηρθε η 3η θεση.Μπραβο στα παλικαρια που ανεβηκαν στο βαθρο και μας εφεραν το 5ο φετινο μεταλλιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Point is ότι η ΔΟΕ θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτική στο που αναθέτει τις διοργανώσεις. Βραζιλία κ Ολυμπιακοί αγώνες. Λίγες μερες πριν την ολοκλήρωση τους και ακόμα μου μοιάζει ως ανέκδοτο. Ευτυχώς το 2020 επιστρέφουμε στην ομαλότητα. Οι Βραζιλιάνοι ας μείνουν στην παραγωγή καφέ, κώλων και ποδοσφαιριστών. Όχι μόνο ΔΟΕ, αλλά κι η FIFA...
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Θρυλος σημερα ο Μπολτ για μενα μαζι με τον Τζορνταν ειναι οι κορυφαιοι αθλητες που εχω δει. Μακαρι να αλλαξει γνωμη και να συνεχισει . 1
iordanis77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η Ελλάδα μαζί με την Κούβα είναι οι χώρες με τις περισσότερες επιτυχίες σε μετάλλια αναλογικά με τον πληθυσμό τους από το 1896. Θυμαμαι στους Ολυμπιακους του 1980 η Κουβα ειχε παρει 8 χρυσα... Βεβαια δεν συμμετειχαν οι USA και σια χωρες. Οσο για την Ελλαδα, σαρωνε μεταλια μεταξυ 1992-2004, ελεω ντοπας @Iordanis Είναι απλό. Αν σε ενδιαφέρει και απολαμβάνεις το -όποιο- αγώνισμα, και όχι μόνο το αποτέλεσμα (και αν φυσικά έχεις και τον απαραίτητο διαθέσιμο χρόνο), αποφεύγεις σαν το διάολο να βλέπεις τα αποτελέσματα, οπότε το οτιδήποτε μαγνητοσκοπημένο, το βιώνεις και το απολαμβάνεις ουσιαστικά, ως live. Οταν σερφαρεις στο ιντερνερτ δε γινεται να μην το μαθεις. Επισης πρεπει να εχεις κλειστη τη τηλεοραση σου, να μην δεις τα δελτια ειδησεων. Αν... έδιναν στους πρώτους 8 μετάλλια κι όχι μόνο στους τρεις; Μεχρι 8η θεση θεωρεισαι ολυμπιονικης, πχ. "8ος ολυμπιονικης".
liakinen Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Θρυλος σημερα ο Μπολτ για μενα μαζι με τον Τζορνταν ειναι οι κορυφαιοι αθλητες που εχω δει. Μακαρι να αλλαξει γνωμη και να συνεχισει . Τα ίδια και για μένα. P.S 1 Επίσης είναι και ο Γκάλης απλά ο Νικ είναι Θεός και δεν μπαίνει σε κατηγορία με άλλους αθλητές. P.S 2 Κάτι μου λέει ότι θα μείνουμε με την απορία τι χρόνο θα έκανε ο Μπόλτ στον ημιτελικό αν έτρεχε Full. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα