Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Επιτέλους το πρώτο χρυσό Ελλάδας που είδα live! Μπράβο Πετρούνια. δεν εχω δει κανενα ρε γαμωτο μπαινω βραδυ και βλεπω μονο στοιβο, τωρα γινετε της πουτανας απο βροχη παιζει να αναβληθουν αρκετα αθληματα, δισκος σταματησε και επι κοντο δεν ξεκινησε καν, στα 110 με εμποδια παρα τριχα να σκοτωθούν. 1
EKTELESTES Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τεράστιο σεβασμό στον Πετρούνια, φοβερή εκτέλεση, κορυφαία προσγείωση. Αύριο στο πόλο παίζουμε 10 κ 30 το βράδυ, τελικά, άλλαξε η ώρα. Όσον αφορά το μπάσκετ, πήραν μπρος οι Ισπανοί παρόλο που παίζουν χωρίς τον μικρό Γκασόλ + Ιμπάκα. Αν δεν τους σκίσει πάλι η διαιτησία όπως στο Πεκίνο, πιστεύω δεν θα την γλυτώσουν αυτήν την φορά οι Αμερικάνοι. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι μόνο η 1η ήταν πραγματικά Dream Team επαληθεύται 24 χρόνια σερί.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απότι άκουγα, οι σπριντερ των 100 φορτώνουν μαξ ταχύτητα μέχρι τα 50-60μ και μετά προσπαθούν να διατηρήσουν όσο μπορούν Ο Μπολτ φαίνεται να επιταχύνει και στα 70 και στα 80μ πράγμα αφυσικο Ο Cristophe Lemaitre, o οποίος btw είναι ο μόνος λευκός που έχει σπάσει ποτέ το όριο των 10 δευτερολέπτων (πολλαπλές φορές μάλιστα) με 9.92 ατομικό του ρεκόρ , μου κάνει οτι έχει ένα τέτοιο στυλάκι επιτάχυνσης.Παρά τις δυνατότητες του δλδ οι οποίες είναι σαφώς λιγότερες αρκετών άλλων φαίνεται να επιταχύνει μέχρι και τουλάχιστον πάνω από τα μισά της διαδρομής.
zianna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Είδε κανείς σας πως προκρίθηκε ο βραζιλιάνος De Oliveira στα 100 εμπόδια; Χαχα, κάτσε μην τον αντιγράψουν και άλλοι στο μέλλον! Προκρίθηκε και ο έλληνας, με αμερικάνικη καταγωγή είπαν στην τηλεόραση ο Douvalidis 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Brazilian hurdler takes “leaving it out on the track” to a new level http://runningmagazine.ca/brazilian-hurdler-takes-leaving-track-new-level/ λολ
scullyist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ^ Η μέρα της βουτιάς. Πόσο μη δίκαιη είναι αυτή η φάση, μου φαίνεται κουλό να μην παίζει κάποιος κανόνας για τέτοιες περιπτώσεις, η εντύπωση μου είναι πως αν δεν βουτούσε θα ήταν τελικά 2η.
zianna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ^ Η μέρα της βουτιάς. Πόσο μη δίκαιη είναι αυτή η φάση, μου φαίνεται κουλό να μην παίζει κάποιος κανόνας για τέτοιες περιπτώσεις, η εντύπωση μου είναι πως αν δεν βουτούσε θα ήταν τελικά 2η. Ο κανόνας που ξέρω είναι να παραμείνει στην διαδρομή της/του μέχρι το τερμάτισμα. Αν πάει δίπλα, ακυρώνεται.
Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το έκανε και η Miller στα 400 μέτρα, λολ! οχι μονο το εκανε αλλα εξαιτιας αυτου πηρε το χρυσο στο τσακ, μεγαλος αγωνας στο επι κοντο με τρελη ανατροπη στο τελος.
zianna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί ο βραζιλιάνος, έχοντας εξασφαλίσει την νίκη του, δεν δοκίμασε να σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ; Έτσι δεν συνηθίζεται στο ύψος και άλμα επί κοντώ; Φοβήθηκε ότι δεν έχει το 6.17; chicken;
iordanis77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Kαλα, μας δουλευουν με τις μεταδοσεις? Γιατι δε δειχνουν ζωντανη μεταδοση? Περιμενα προχτες και χτες τη νυχτα να δω ζωντανα στιβο με τις ελληνικες συμμετοχες και εδειχναν αρες μαρες(πινγκ πονγκ, καταδυσεις, ποδηλασια κλπ) Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί ο βραζιλιάνος, έχοντας εξασφαλίσει την νίκη του, δεν δοκίμασε να σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ;Έτσι δεν συνηθίζεται στο ύψος και άλμα επί κοντώ;Φοβήθηκε ότι δεν έχει το 6.17;chicken; Μπορει να κραταει δυναμεις για καποιο χρυσοφορο μιτινγκ στη συνεχεια. οχι μονο το εκανε αλλα εξαιτιας αυτου πηρε το χρυσο στο τσακ, μεγαλος αγωνας στο επι κοντο με τρελη ανατροπη στο τελος. Σε ποιο καναλι το ειδες?
DKNI Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Νομίζω τα παγκόσμια ρεκόρ πληρώνουν καλά σε κάτι Diamond league κτλ Θυμάμαι τον μυθικο Μπουμπκα που ανεβάζε πόντο πόντο το ρεκόρ ενώ προφανώς μπορούσε να κάνει όσο γούσταρε, για να περνει τα λεφτά κάθε φορά που το έσπαγε Βάλτε τον Φορτουνη στον στίβο τώρα που έγιναν μόδα οι βουτιές Κάπως έτσι δεν είχε ξεκινήσει και το άλμα εις ύψος να γίνεται με την πλατη;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παντου πρεπει να μετράει-πληρώνει το παγκόσμιο ρεκορ, γι' αυτό και κανεις δεν το σπαει με τεραστια διαφορά από το προηγουμενο, ειδικα σε αθληματα που ελέγχεται. Τα ίδια έκανε και η Ισιμπαγεβα, τα ίδια και στην αρση βαρων κλπ
Pa0ki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Προκρίθηκε και ο έλληνας, με αμερικάνικη καταγωγή είπαν στην τηλεόραση ο Douvalidis Λίγο άκυρο το "αμερικάνικη καταγωγή" Ok έχει πατέρα Αμερικανό, αλλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Δράμα ο Δουβαλίδης(και όχι Douvalidis lol) *Δε την λέω σε σένα, αλλά στην "τηλεόραση"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα