Προς το περιεχόμενο

Rio 2016 Olympics Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rio 2016 Olympics

rio-2016.jpg

To official τοπικ των Ολυμπιακών Αγώνων του Ριο 2016.

Πρώτο αγώνισμα σήμερα με τον αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών Σουηδία-Νότιος Αφρική

Δημοσ.

Σημαντικό topic αυτό, περίμενα να ανοίξει.

Λοιπόν εγώ προβλέπω φέτος οτι θα υπάρχουν προβλήματα στην διεξαγωγή των ολυμπιακών αγώνων. Ήδη είδαμε αρκετά. Πιθανολογώ οτι θα αποχωρήσουν αρκετοί συμμετέχοντες αθλητές εκτός αυτών που έχουν σημαντικές πιθανότητες για μετάλλια.

Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαμε να μάθουμε το πρόγραμμα των αγωνισμάτων στα οποία θα συμμετάσχουν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Κατά τα άλλα όσον αφορά τους ξένους, μόνο με έναν θα ασχοληθώ, Γιουσέιν Μπολτ.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα λίγη μπαλίτσα χθες, Μεξικό-Γερμανία, μπας και εντοπίσω κάποιο φιντανάκι. Η Γερμανία έχει ένα πολύ καλό παιχτάκι, αριστερό εξτρέμ νομίζω παίζει, ονόματι Γκνάρμπι. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά έχει φοβερή εκρηκτικότητα και ταχύτητα.

Εγώ μόνο για Ντριμ-Τιμ και μπάσκετ γενικότερα ψήνομαι.

Ο Μπολτ αδιάφορος μου είναι πλέον, όπως και το άθλημα. Εντάξει, το έχουν τερματίσει τα τελευταία 16 χρόνια με το ρεκόρ να κατεβαίνει διαρκώς και ο Μπολτ τα αποτελείωσε με το χρόνο που έκανε. Δε νομίζω ότι μένει κάτι άλλο να δούμε. Αν συνεχίζει να κατεβαίνει το ρεκόρ θα είναι ξεφτίλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι όμως εμένα με εντυπωσιάζουν πολύ τα 100μ.

Αυτό που κάνω πάντα εγώ όταν βλέπω χρόνους είναι να υπολογίζω την μέση ταχύτητα που είχε ο αθλητής στην κούρσα.

Π.χ ρεκορ του Μπολτ στα 100μ είναι τα 9.58sec, ταχύτητα 10.44 μέτρα/δευτερόλεπτο. Το να σκέφτεσαι οτι ένας άνθρωπος μπορεί να τρέξει τα 10 μέτρα σε ένα δευτερόλεπτο είναι συναρπαστικό και εκπληκτικό για μένα.

Ελπίζω να καταρριφθεί το ρεκόρ αν και εξαιρετικά δύσκολο, είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αντοχές και τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού/σώματος σε επιδόσεις.

Δημοσ.

"ο bolt στις προπονήσεις κάνει 9.40 αλλά στους αγώνες παει χαλαρά για να μην τον ελέγχουν για ντόπα, ξέρω εγώ, έχω φίλους που..." :P

Δημοσ.

Κρίμα το κορίτσι, μάλλον κάτι έριξαν στην πορτοκαλάδα της χωρίς να το ξέρει

http://www.gazzetta.gr/olympic-games-2016/article/962646/vomva-me-thetiko-deigma-ellina-sto-rio

Ναι αυτή είναι η μόνη.

Αυτοί εδώ έπρεπε να αποκλειστούν όλοι, ίσως είναι και οι χειρότεροι Ολυμπιακοί αγώνες της ιστορίας  (και δεν έχουν καν ξεκινήσει)

http://www.sport24.gr/Sports/OlympicGames/den-ypovlhthhkan-se-elegxo-ntopingk-oi-vrazilianoi.4203244.html

Δημοσ.

Ωραίο ματς στο Ελλάδα- Ιαπωνία. 8-7 νικησαμε στο τέλος.(Πόλο ανδρών)

Ναι ωραιο ματς,μας επιασαν στο υπνο οι Ιαπωνες με το ψηλο πρεσινγκ που εκαναν και μεγαλη ανατροπη στην 4η περιοδο απο 4-7 σε 8-7.Επομενος αντιπαλος η Σερβια αυριο.

Επισης περασε η Κορακακη απτα προκριματικα σαν 3η στην σκοποβολη στο τελικο που θα γινει σημερα στις 5 δηλαδη σε μια ωρα απο τωρα.Ελπιζουμε για καποιο μεταλλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλκινο μεταλλιο για την Κορακακη στα 10 μετρα σκοποβολη!!!!Μπραβο,για πολυ λιγο εχασε την 2η θεση,αλλα δεν εχει σημασια απτην στιγμη που ανεβαινει στο βαθρο.Ηρθε το 1ο μεταλλιο για την Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...