Προς το περιεχόμενο

Η διανομή του Windows 10 Mobile Anniversary Update ξεκινάει από τις 9 Αυγούστου

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικό σε κάποιο βαθμό...

Έχει 2-3 χαζομάρες η τελευταία preview και μάλλον προσπαθώντας να τις διορθώσουν χάλασαν άλλα πράγματα.

Μόνοι τους τα βγάζουν τα μάτια τους οι μπούφοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι χαρακτηρισμοι που κανεις κλπ δειχνουν πολλα κ δεν θα ακολουθησω σε αυτο το επίπεδο.

Laughing-Animated-Gif-15.gif

Η λέξη "επίπεδο" είναι αντώνυμη εννοιολογικά με σένα και μπορώ να πάρω το σχόλιό σου μόνο ως αυτοσαρκασμό... Πώς μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι έχεις επίπεδο και εγώ όχι, όταν στηρίζεσαι σε δικά μου γραφόμενα; Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις... Όταν κάνεις αρνητική διαφήμιση, τότε πας μερικά "κλικς" πιο κάτω από αυτόν που δυσφημίζεις, γι αυτό και όσες φορές χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα απέτυχε...  Ή απλά αυτοσαρκάζεσαι, που δεν το νομίζω, γιατί χρειάζεται δύναμη χαρακτήρα... Στη δική σου περίπτωση δε μιλάμε για απλή αντιπαράθεση ιδεών, μιλάμε για πάθος ενάντια στον συνομιλητή σου. Αυτό μόνο θετικά λειτουργεί για μένα και δε με ενοχλεί καθόλου.

Αν θελεις να συνεχισουμε να μιλαμε για τα Windows 10 της ms(κανενας δεν καταλαβε πως εμπλεξες κ αλλες εταιρειες) που αναφερεται το αρθρο και ειναι δωρεαν, εδω ειμαστε.

Αλλωστε τα εχεις πει τα περι δωρεαν windows 10:

Τα είπα και τα τήρησα: έχω τα windows 7 στο pc και δεν πάω στα 10, αν δε διορθώσει την πολιτική της με την τηλεμετρία ή βρεθεί τρόπος να μποκαριστεί αποτελεσματικά και σίγουρα. Γι αυτό και δεν πήρα (και ούτε θα πάρω) δωρεάν άδεια. Περιμένω μήπως βγάλει standalone, εταιρικές, επί πληρωμή άδειες, αλλιώς περιμένω τα 11. Το να μπλέκεις άλλες εταιρείες είναι δικό σου "ταλέντο" και σκοπός ζωής, προκειμένου να "ταπώσεις" τον άλλο.

Στα κινητά δεν είναι δωρεάν το λειτουργικό, περιλαμβάνονται στην τιμή, αφού η ίδια βγάζει και το hardware και εισπράττει όλα τα κέρδη από την πώλησή τους.

Και μετά τη παρατήρησή μου ΑΚΟΜΑ μιλάς με δικές μου εκφράσεις. Γράφεις μηνύματα στηριζόμενος σε δικές μου απόψεις. Κολακευτικό, αλλά πρέπει να αναπτύξεις, κάποια στιγμή, και δικό σου λόγο... Δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνεις... ;)

Επεξ/σία από Jophiel

Ποια συσκευή έχεις?

Εννοείται πως δεν υπάρχει τσάμπα. ms, google και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις κονομάνε κάτι δις από το τσάμπα...

Όποια χρειάζεται για να κάνει την πλάκα του και να δείχνει ότι είναι "ευφυής" και τους "ταπώνει" όλους... Γι αυτό και δεν σου απάντησε. Εμένα προσπαθεί να "ταπώσει"...

• Like 1

Όποια χρειάζεται για να κάνει την πλάκα του και να δείχνει ότι είναι "ευφυής" και τους "ταπώνει" όλους... Γι αυτό και δεν σου απάντησε. Εμένα προσπαθεί να "ταπώσει"...

Το ξέρω βρε συ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ζει για να την λέει στους άλλους. Μερικοί έτσι αυτοϊκανοποιούνται.....

Τι να πεις?

• Like 1

Υπάρχει κανένα νέο, για το πότε θα ξεκινήσει η διανομή του update;

Θεωρητικά σήμερα, αλλά εξαρτάται από τη χώρα και το μοντέλο για το πότε θα γίνει διαθέσιμο στη συσκευή σου.

Δεν ξέρω τι λένε τα παιδιά παραπάνω αλλα από τα λίγα σχόλια που διάβασα έχω να πω τα εξής! Πρώτον δεν είμαι hater λατρεύω τα Lumia και τα live title's ! Είμαι κατωχος 950xl ναι έχω να πω ότι βλέπω σημαντική βελτίωση αλλα ακόμα παρα πολλά κενά! Ειμαι Προκατωχος s7 edge και iPhone 6s plus! Το 950ΧΛ δεν ειναι καθολου smoothie για τα χαραχτηριστηκα του είμαι πολύ απογοητευμένος! Ζεστενεται και μερικές φορες κολλάει κ ολας! Η εφαρμογή φβ ακόμα τα παίζει μερικές φορες ενώ έχει σημαντική βελτίωση ομολογώ να πω! Το βαιμπερ δείχνει μόνιμα ότι έχω ένα μήνυμα ενώ δεν έχω ! Αρκετές φορες αργεί να ανοίξει το messenger νομίζοντας ότι έχω καμια συσκευή των 100 ευρώ η τρώει σκαλώματα και θέλει κλείσιμο ναι άνοιγμα ξανά από την αρχή! Να προσθέσω ότι έχω περάσει το update και συμβαίνουν όλα αυτά! Ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξανά φύγω από wp και θα καταλειξω σε κανεα lg v20!!

Συληπητηρια Microsoft!

YΓ : Το λεξικό οποτε γουστάρει δουλεύει :)

Από Ναυαρχιδα σε ναυαρχιδα πας...

Τι δεν σου αρεσε στο s7 και το i6s?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...