pavlos1908 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη η οριζοντια γραμμη ειναι επειδη υπαρχουν πραγματα πιο δεξια και μπορεις να κανεις scroll.. Σκεφτομουν να την βγαλω αλλα ισως βοηθουσε καποιον που δεν ξερει οτι υπαρχουν και αλλα συμβολα, να καταλαβει οτι αν κανει scroll εμφανιζονται. Ειναι ενοχλητικη πιστευεις;
ziaba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αν δεν μου το λεγες δεν θα έπαιρνα γραμμή (ίσως φταίει η ηλικία) ..... οπτικά φαίνεται σαν κάποιο bug ίσως θα ταν καλύτερά αν έμπαιναν κάποια βελάκια δεξιά και αριστερά ή να το αναδείξεις πιο πολύ με κάποιο τρόπο ότι υπάρχουν και άλλα 2 κρυφά πλήκτρα + δεν βρήκα πουθενά ποια έκδοσή εφαρμογής έχω μετά την αναβάθμισή (εννοώ το 1.4.2)
pavlos1908 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Οντως το τελευταιο που λες πρεπει να το αναγραψω στην καρτελα "Σχετικα..." καθε εκδοση ! Thanks για την επισημανση! Οσον αφορα το αλλο η αληθεια ειναι οτι προς το παρον μονο απο εικονες + περιγραφη στο google play φαινεται, μετα το επομενο update που θα υλοποιησω μαλλον τα memory buttons θα βαλω και βιντεο στο play store ωστε να φαινονται πιο ευκολα αυτα και ισως προσθεσω και ενα μικρο κειμενακι στο "Σχετικα..." για αυτα τα κουμπια πως τα βλεπεις διοτι δεν εισαι ο μονος που ειχε θεμα να τα βρει δυστυχως.
pavlos1908 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε update στην ΕΚΔΟΣΗ 1.5 :* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ πλήκτρα μνήμης ( MR , M+ , M- , MC ). Μπορείτε να εχετε πρόσβαση σε αυτά θέλετε απλά έχοντας πατημένο κάποιο από τα σύμβολα ανάμεσα σε C και DEL και μετά σέρνοντας το δαχτύλο (scroll) προς τα κάτω.* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ τα Γερμανικά.* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ μια ένδειξη του ποια έκδοση χρησιμοποιείτε στο "Σχετικά..." (ευχαριστω τον ziaba για την προτροπη).* ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά την δύναμη του 2 σε μεγάλα νούμερα.Αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα ή έχετε κάποια πρόταση παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail.
MichaelJackson Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω.. τι παραπάνω προσφέρει από την Built-in αριθμομηχανή της συσκευής μου;
pavlos1908 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γνωρίζω τι έχει η αριθμομηχανη σου, πάντως για παράδειγμα η default αριθμομηχανη της κοπελας μου δεν έχει το %. Anyway, έχει παραπάνω θέματα (6) σε περίπτωση που δεν σου αρέσει οπτικα αυτή που έχεις ήδη, έχει ιστορικό των πραξεων που έχεις κάνει, περιεχει πληκτρα μνημης, χ^2, ριζα και τα υπολοιπα κλασσικα συμβολα (ίσως η default αριθμομηχανη τα έχει όλα αυτά, ίσως και όχι). Μπορείς να δεις στο playstore στο λινκ που έχω στο πρώτο post εικονες της εφαρμογης και παραπάνω πληροφορίες. 1
pavlos1908 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ΕΚΔΟΣΗ 1.5.1:* Προστεθηκε η επιλογη για τους χρηστες να συμπληρωσουν καποιο ερωτηματολογιο (καποιες φορες οι χρηστες μπορουν να ανταμειφθουν για αυτο με καποιο δωρο) το οποιο θα αποφερει καποιο μικρο κερδος σε μενα μιας και δεν εχω βαλει διαφημισεις και προτιμω αλλους τροπους για αυτο εξερευνω αλλες επιλογες για να βγαλω καποιο κερδος οπως αυτην των ερωτηματολογιων. Ενα μικρο κοκκινο κουτακι θα εμφανιστει πανω αριστερα στην οθονη ( το οποιο μπορει να κλειστει ) και αν θελετε μπορειτε να το πατησετε και να ακολουθησετε τις οδηγιες για να συμπληρωσετε το ερωτηματολογιο και να με βοηθησετε να συνεχισω να δουλευω για την εφαρμογη. Ευχαριστω πολυ οποιον με βοηθησει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα