Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, επειτα απο αδεια των mods ανοιξα αυτο το θεμα για μια εφαρμογη που εφτιαξα για android τωρα το καλοκαιρι, καποιες πληροφοριες υπαρχουν εδω στο section του προγραμματισμου.

Το θεμα αυτο θα ειναι κυριως για feedback, προτασεις που θα εχετε οσον αφορα την εφαρμογη και την αναφορα προβληματων που ισως υπαρξουν, επισης οταν κανω update θα το αναφερω σε επομενες απαντησεις μου.

Η εφαρμογη ειναι μια Αριθμομηχανη οπως λεει και ο τιτλος που τρεχει σε κινητα με android 4.1+, ΔΕΝ περιεχει διαφημισεις, λειτουργει οπως οι κλασσικες-φυσικες αριθμομηχανες, ειναι απλη και εχει 4 διαφορετικα θεματα για αρχη (οποιος εχει καποια ιδεα περι καποιου θεματος-χρωματων μου λεει γιατι εγω δεν ειμαι και ιδιαιτερα καλος στο κομματι αυτο). Υποστηριζει αρκετες γλωσσες και επισης διαφορετικες μορφες εμφανισεις για τους διαχωριστες χιλιαδων και δεκαδικων (πχ καποιοι χρησιμοποιουν το 1.000,5 αλλοι το 1,000.5).

Επισης η καταναλωση μνημης ειναι αρκετα μικρη σε σχεση με αλλες δημοφιλεις εφαρμογες ( ειδα καποιες που παιζουν στα 70+ mb, ενω η δικια μου παιζει κυριως στα <15-20mb).

Ακομα υποστηριζει την λειτουργια του ιστορικου κι ετσι καθε υπολογισμος που κανετε αποθηκευετε σε μια βαση δεδομενων (η αποθηκευση γινεται μετα το πατημα του πληκτρου "=" ) και διπλα απο την καταχωριση του υπολογισμου αυτου μπορειτε να δειτε ανα πασα στιγμη την ημερομηνια οπου εγινε αυτος ο υπολογισμος.

Προς το παρον υποστηριζει αυτους τους operators ενω εχω στα υποψιν μου την υλοποιηση παρενθεσεων:

+ , - , × , ÷ , % , √ , ±, x2  

Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ελληνικά , Κροατικά, Αλβανικα.

Η εφαρμογη ζητει αδεια για την δονηση που χρησιμοποιειται κατα την διαρκεια των πληκτρολογησεων (μπορει να απενεργοποιηθη) και επισης του internet οπου η αδεια αυτη χρησιμοποιειται αποκλειστικα και μονο για λογους στατιστικων.

Αν χρησιμοποιησετε την εφαρμογη και σας αρεσει, θα ημουν πολυ χαρουμενος αν αφηνατε ενα σχολιο και μια βαθμολογια στο play store. :-D

Link για play store και screenshots:

Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tzegian.Calculator

ΥΓ: Αν καποιος ξερει καποια αλλη γλωσσα και θελει να μεταφραστει σε αυτην μπορει να μου στειλει πμ.

ΥΓ2: Επειδη ειμαι λιγο αναποφασιστος ως προς την σειρα, ποια πιστευετε οτι θα ηταν οι επομενοι operators για να υλοποιησω; Το log, το ln, το x^n ή καποιο αλλο που εχετε κατα νου;

ΥΓ3: Αν καποιος διαθετει tablet 7 ιντσων και μπορει να με βοηθησει σε κατι απλο ( να μου στειλει ενα screenshot της οθονης του tablet καθως χρησιμοποιει την εφαρμογη ) θα το εκτιμουσα. Χρειαζομαι μια τετοια φωτογραφια να την προσθεσω στο play store ωστε να φαινεται η εφαρμογη στην κατηγορια "Designed for Tablets".

Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε συζητηση, ευχαριστω! :-D

Επεξ/σία από pavlos1908
  • Like 5
Δημοσ.

UPDATE 1.3:
 - Προστέθηκε η Αλβανική γλώσσα
 - Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεπε να συνεχιστούν οι πράξεις μετά το πάτημα του αποτελέσματος ( = ). Πλέον ακόμα και μετά την εμφάνιση του αποτελέσματος μπορούν να συνεχιστούν οι πράξεις.

Δημοσ.

Καλημέρα, βλέπω στα στατιστικα που έχω ότι υπήρχαν καποια crashes μετά το update στις 4 του μήνα. Χθες το βράδυ εβγαλα νέο update με προσπαθεια να το διορθωσω. Αν καποιος αντιμετωπισα ενα τετοιο θέμα θα ήθελα να μου στείλει ή να απαντήσει σε αυτό το θέμα για να το λυσω διοτι δεν μπορω απο τα στατιστικα να δω την αιτία του προβληματος και εμενα δεν μου κρασαρε καπου το κινητό μου.

Οποτε οποίος το αντιμετωπισε μπορει να μου στείλει πληροφορίες τι εγινε και κρασαρε το προγραμμα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι αυτό για το playstore, επειδή ψάχνομαι για απλή αριθμομηχανή έκαναν πουλάκια τα μάτια μου μόλις είδα το νήμα σου και ψήνομαι άγρια να κατεβάσω την δική σου διαβάζοντας την περιγραφή :D

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγινε update στην εκδοση 1.4.

Διορθωθηκαν καποια μικρο-προβληματα που ομως τερματιζαν το προγραμμα και ενα μικρο οπτικο προβλημα οταν χρησιμοποιουνταν η δυναμη του 2.

Αν καποιος αντιμετωπισει καποιο αλλο προβλημα παρακαλω πολυ να επικοινωνησει μαζι μου ειτε εδω, ειτε μεσω e-mail ή/και να κανει αναφορα το προβλημα στο παραθυρο που εμφανιζεται οταν τερματιζει το προγραμμα.

Δημοσ.

εγκατέστησα την αριθμομηχανή σου θα δοκιμάσω και θα επανέλθω

Λοιπον; Καποια προταση ή καποιο προβλημα που αντιμετωπισες;  :-)

Δημοσ.

Λοιπον; Καποια προταση ή καποιο προβλημα που αντιμετωπισες;  :-)

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ όποτε πάω να πατήσω κουμπί σε LG G4 κρασαρει η εφαρμογή.

Δημοσ.

UPDATE εκδοση 1.4.1:

* Χάρη στον panos- που με βοήθησε να βρω ένα πρόβλημα και τον οποίο ευχαριστώ διορθώθηκε ενα σημαντικό πρόβλημα που τερμάτιζε το πρόγραμμα αν αυτό ήταν εγκατεστημένο σε εξωτερική μνήμη. Πλέον η εφαρμογή θα εγκαθίσταται από προεπιλογή μόνο στην εσωτερική μνήμη για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα.

* Έγιναν μεγαλύτερα τα νούμερα σε tablet 7 ιντσών σε ένα θέμα που ήταν μικρότερα.

Αν εμφανιστεί κάποιο προβλημα σε κάποιον πάλι παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail ή να κάνετε αναφορά το πρόβλημα στο παράθυρο που σας ανοιγεί κατά τον τερματισμό του προγράμματος.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE εκδοση 1.4.2:
* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ 2 νέα θέματα σε πιο γυναικέια χρώματα.

* Η Αριθμομηχανή πλέον χρειάζεται 20-25% λιγότερο χώρο στην μνήμη.

post-186727-0-67337300-1473632659_thumb.png

post-186727-0-31166600-1473632672_thumb.png

• Like 4
Δημοσ.

μία χαρά λειτουργεί σε μένα μόνο που πετάγεται αυτή η οριζόντια γραμμή φαίνεται και στο screenshot σου η οποία εξαφανίζεται μετά από λίγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...