Deadlift Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει cable combs σε Bitfenix sleeved cable extensions;Αν ναι ας μου πει τι μεγεθος χρησιμοποιει. Καποιοι μου λενε 3mm ,αλλοι 4mm. Ας βοηθησει καποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Και τα δύο σε καλύπτουν και ταιριάζουν. Εγώ χρησιμοποιώ 3mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα 4mm δεν σφίγγουν καλά. Είχα πάρει και τα άλλαξα. Πάρε 3mm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlift Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 χρησιμοποιεις τα ιδια καλωδια;Μπορεις να μου στειλεις μια φωτογραφια αν δεν σου ειναι κοπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 χρησιμοποιεις τα ιδια καλωδια;Μπορεις να μου στειλεις μια φωτογραφια αν δεν σου ειναι κοπος; χρησιμοποιώ sleeved bitfenix σε mobo και gpu. Αυτή τη στιγμή photo δύσκολα το βραδάκι η αύριο. Θα χρειαστείς περισσότερα πάντως απο όσα έχεις στο μυαλό εφόσον θέλεις να το βλέπεις αλφαδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlift Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ενταξει αν το θυμηθεις στειλε μου εδω μια φωτογραφια ή σε μηνυμα. Στο ebay απο οτι ειδα ειναι πολυ φτηνα οποτε θα παρω αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ενταξει αν το θυμηθεις στειλε μου εδω μια φωτογραφια ή σε μηνυμα. Στο ebay απο οτι ειδα ειναι πολυ φτηνα οποτε θα παρω αρκετα Καλά θα κάνεις εδώ τα έχουν πανάκριβα. Δεν ήθελα γιατί το κίν μου δεν βγάζει της προκοπής και δεν θα φανεί καλό. Δεν βαριέσαι ότι καταλάβεις. δυο κοντινές και μια λίγο πιο μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlift Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ωραιος σε ευχαριστω παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 νά 'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα