SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Όπως θα δείτε και παρακάτω έβγαλα μια παλιά ψύκτρα του northbridge απο την motherboard με σκοπό να βάλω αλλη πάστα , το θέμα ειναι οτι οσο και να εχω προσπαθήσει με ολες τις μεθόδους η πάστα μετα απο τοσα χρόνια εχει γίνει σαν τσιμέντο και δεν βγαίνει με τίποτα απο οτι εχω δοκιμάσεις , οποτε καθε λύση θα ηταν ευπρόσδεκτη
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πίστεψε με το εχω δοκιμάσει αυτο δεν κάνει και πολλά , ειναι δηλαδή λείο σχετικά αν το πιάσεις απο πάνω αλλα εξακολουθεί να υπάρχει στρώση με πάστα ....
veteranos123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν ζεσταθεί με heat gun δεν θα μαλακώσει και βγει πιο εύκολα;
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν είναι πάστα. Αυτοκόλλητο thermal pad είναι. Πιστολάκι, αν δεν έχεις heat gun και με μια λάμα απο φαλτσέτα, ξύσ' το κατα μήκος...
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελικά με συνδυασμό γυαλόχαρτου και την ξύστρα που ειπε ο φίλος επάνω γίνεται η δουλειά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα