SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Όπως θα δείτε και παρακάτω έβγαλα μια παλιά ψύκτρα του northbridge απο την motherboard με σκοπό να βάλω αλλη πάστα , το θέμα ειναι οτι οσο και να εχω προσπαθήσει με ολες τις μεθόδους η πάστα μετα απο τοσα χρόνια εχει γίνει σαν τσιμέντο και δεν βγαίνει με τίποτα απο οτι εχω δοκιμάσεις , οποτε καθε λύση θα ηταν ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Με αυτό το εργαλείο και καθάρισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πίστεψε με το εχω δοκιμάσει αυτο δεν κάνει και πολλά , ειναι δηλαδή λείο σχετικά αν το πιάσεις απο πάνω αλλα εξακολουθεί να υπάρχει στρώση με πάστα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν ζεσταθεί με heat gun δεν θα μαλακώσει και βγει πιο εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν είναι πάστα. Αυτοκόλλητο thermal pad είναι. Πιστολάκι, αν δεν έχεις heat gun και με μια λάμα απο φαλτσέτα, ξύσ' το κατα μήκος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τελικά με συνδυασμό γυαλόχαρτου και την ξύστρα που ειπε ο φίλος επάνω γίνεται η δουλειά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα