kwstaskara Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ναι καλή κίνηση κρίμα που θα κρατήσει μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ενδιαφέρον!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παιδιά κανονικά για κλήση του Viber σε πάροχο ή σε σταθερό έπρεπε να πιστώσεις μέσα στο λογαριασμό σου χρήματα μέσω κάρτας visa κλπ... Τώρα σ λέει ότι δεν χρειάζεται χρήματα ... Και ειναι δωρεάν... Λογικά να χρεώνει μόνο τα Mb ... Τα οποια ειναι ελάχιστα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τρομερή προσφορά! Αν και απο τα σχόλια που διάβασα εδώ μπήκα στην πριζα να δοκιμάσω το wup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theatab Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 μολις εκανα την πρωτη μου κληση με wifi απο καφετερια με κοσμο! μια χαρα συνενοηθηκα! χτες μου ηρθε το ενημερωτικο μυνημα. ειναι η ιδια ποιοτητα οπως το να καλεσω viber. εξαρταται ομως μονο απο το wifi του καλουντος. αναρωτιεμαι πως πληρωνει τα εξοδα το viber, δεν το βλεπω να κραταει για πολυ. τυρακι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosk89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για όσους μπερδέυονται με τη λέξη "δωρεάν" και με τη λέξη δεδομένα, μια απλά παρομοίωση. Είναι απλά σαν να σου λένε ότι απο εδώ και πέρα θα περνάς δωρεάν από τα διόδια (χρέωση κλήσης viber). Εξακολουθείς όμως να χρειάζεσαι βενζίνη (MB) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Σκατα ειπα να το δοκιμασω και δεν ειχα ποιον να παρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για εξωτερικό τι παίζει μπορούμε να μιλήσουμε δωρεάν πχ με Γερμανία που έχω κάποιους φίλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για εξωτερικό τι παίζει μπορούμε να μιλήσουμε δωρεάν πχ με Γερμανία που έχω κάποιους φίλους; Όχι, η προσφορά ισχύει μόνο προς ελληνικούς αριθμούς Με αυτή την προσφορά μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Viber-Out για δωρεάν κλήσεις προς ελληνικούς κωδικούς κλήσεων - σταθερά και κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Απο Αμερική μπορώ να παρω Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μια χαρά έκανα κ γω 2-3 κλήσεις προς Ελλάδα από UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σκατα ειπα να το δοκιμασω και δεν ειχα ποιον να παρω Δοκίμασε να ξανακαλέσεις τους πλασιέ της Cyta 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Παρα πολυ καλη κινηση.Σε λιγα χρονια ελπιζω αυτο να ειναι δωρεαν σε ολες τις messaging εφαρμογες να κοψουμε τα συμβολαια καρτες και να υπαρχει παντου wifi ωστε να μπορουν ολοι να επικοινωνησουν ανθρωπινα οπως πρεπει χωρις να χρειαζονται να πληρωνουν τα νταβατζιλικια των καρτελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πάνω στην ώρα ήρθε αυτή η προσφορά.Είμαι Αιθιοπία και με βόλεψε απίστευτα.Μόνο μπράβο μπορω να πω στο viber για αυτή την κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ακούω κάτι κουλά, να κρατήσει για πάντα, κάτω τα καρτέλ, και μου έρχονται γέλια. Με το δωρεάν δεν γίνεται ζωή, εκτός και αν κάποιοι νομίζουν πως οι προγραμματισμές που έφτιαξαν, βελτιώνουν και συντηρούν την εφαρμογή θα γίνουν κλέφτες για να βγάλουν τα προς το ζην. Δεν αναφέρω άλλους πιο περίπλοκους λόγους, μιλάω απλά για να καταλάβουν περισσότεροι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα