Hal9000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά προχωρά η δημοφιλής εφαρμογή Viber για smartphones, δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς σταθερά αλλά και κινητά τηλέφωνα. Οι κλήσεις γίνονται μέσα από τη λειτουργία Viber Out, την υπηρεσία που επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω της εφαρμογής του Viber, και η οποία μέχρι πρόσφατα χρέωνε κάθε κλήση με περίπου 1.7cent το λεπτό για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και 5.2cent/λεπτό για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με τους όρους που διέπουν την προσφορά, κάθε κλήση πρέπει να έχει όριο τα 10 λεπτά ενώ αν ο χρόνος αυτός ξεπεραστεί τότε θα γίνεται αυτόματη διακοπή και επανάκληση του αριθμού που έχετε καλέσει μετά από 10 λεπτά. Όπως γίνεται κατανοητό από τη σχετική ιστοσελίδα του Viber, η προσφορά θα ισχύσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο δε δηλώνεται και «είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας». Στην προσφορά περιλαμβάνονται ελληνικοί κωδικοί κλήσεων και όχι premium υπηρεσίες ή μη γεωγραφικοί αριθμοί, σύμφωνα με τις Αρχές Ορθής χρήσης. Οι δωρεάν κλήσεις υποστηρίζονται από όλες τις mobile εκδόσεις της εφαρμογής για το iOS, Android, Windows 10 και Windows Phone και προϋποθέτει σύνδεση με το διαδίκτυο. Download: Viber για iPhone | Android | Windows Phone | Windows 10 Site: Viber Ενημέρωση 18:48 H προσφορά όπως αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο τύπου, θα διαρκέσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου
KILL-VILAS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Παιδιά, μόλις το δοκίμασα και έχω να πώ μόνο αυτό....... το Viber απλά......γ@@σε!!!! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε...τα έσπασε!!! 4
ChloeQueen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εκπληκτικο....μακαρι να κρατησει οσο πιο πολυ γίνεται 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Για οσους δεν παρακολουθουν τις Προσφορες, παιζει εδω και 3+ βδομαδες 4
~mxls~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Και εμένα σήμερα μου εμφάνισε την σχετική διαφήμιση. Καλό.
alxdjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μεχρί 30 Σεμπτεμβρίου λέει το news247 http://news247.gr/eidiseis/texnologia/eidikh-prosfora-viber-gia-ellada-dwrean-klhseis-se-stathera-kai-kinhta-akomh-kai-apo-to-ekswteriko.4200091.html 1
Misokatsu64 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγινε γιατι ελαχιστοι το χρησιμοποιουν στην υπολοιπη Ευρωπη. Κυριαρχει πιο πολυ το Whatsapp. 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απο windows 10 μου βγάζει αυτό όταν δηλώνω τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου μου
palu3y Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κάτσε για να καταλάβω.MB άμα είσαι έξω και κάνεις μια κλήση δε θα καταναλώνει?
Vasilisxd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κάτσε για να καταλάβω.MB άμα είσαι έξω και κάνεις μια κλήση δε θα καταναλώνει? Πλάκα κάνεις ??? Θές και να σου πληρώνει και τα MB που εφαγες σε κλήσεις στον Πάροχο !!! 5
telis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κάτσε για να καταλάβω.MB άμα είσαι έξω και κάνεις μια κλήση δε θα καταναλώνει? Όχι αντίθετα στα αυξάνει 2
palu3y Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Άλλο λέω εγώ ρε παιδιά που πεσατε να με φάτε. Άμα είσαι έξω και κάνεις κλήση μέσω viber από όσο γνωρίζω σου καταναλώνει δεδομένα για όση ώρα μιλάς.Τι άλλαξε τώρα με το δωρεάν δηλαδή? 2
ktsak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απλα, τωρα σαφηνει να παρεις σε σταθερα τηλεφωνα δωρεαν. Αυτη ειναι η αλλαγη .....
paliospanag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν έβγαζε κάποιο συνδεομητικό πρόγραμμα, ας πούμε 4€ το μήνα για 1000 λεπτά προς όλους, θα είχε κατακλύσει την αγορά και θα είχε κλείσει όλους τους παρόχους. Μακάρι! 2
th3ofilos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Περα απο την χερωση του παροχου σου για τα MB, σου χρεωνε και το viber αν εκανες κληση σε σταθερο,τωρα πια μπορεις να μιλας σε σταθερο χωρις χρεωση απο το viber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα