razorbladeromance Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εστειλα τον υπολογιστη μου στην quest για τρεις λογους. 1.να δουν γιατι στο ιστορικο αξιοπιστιας μου βγαζει μηνυμα οτι ο τερματισμος δεν γινεται σωστα, 2. να μου κανουν φορματ και εγκατασταση των windows και να μου μετατρεψουν τον δευτερο δισκο απο μοναδα δυναμικης εκχωρησης σε μοναδα σταθερης καταστασης. 3.να μου ενεργοποιησουν μεσω του bios το intel rapid storage οπου εχει ειδικη επιλογη. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 50 ΕΥΡΩ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???ΜΙΑ ΕΞΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μήπως έγινε λάθος; Ούτε καν φορμάτ έκαναν; Γιατί δεν τον πήγες πίσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Παρέλαβες το σύστημα χωρίς να γίνει καμμία εργασία και έδωσες 50 ε; Κατα τη παράδοση έλαβες αναφορά επισκευαστικού τμήματος ; Αν ναι ποιές εργασίες αναφέρει; Γιατί πραγματοποιήθηκε η εργασία της εγκατάστασης απο εσένα σε δεύτερη φάση χωρίς πρώτα να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα που σε εξυπηρέτησε; Η εργασία που ζητηθηκε για τη μετατροπή του δίσκου μήπως προυπέθετε χρεώσιμηεργασία back up αρχείων ; Πολλά κενά δεδομένου του τίτλου και άμεσα αντανακλαστικά των ιεροεξεταστών του φόρουμ περί ΓΓΚ (πυράς) χωρίς καμμία ερώτηση ->καταδίκη.
Sheogorath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παρέλαβες το σύστημα χωρίς να γίνει καμμία εργασία και έδωσες 50 ε; Κατα τη παράδοση έλαβες αναφορά επισκευαστικού τμήματος ; Αν ναι ποιές εργασίες αναφέρει; Γιατί πραγματοποιήθηκε η εργασία της εγκατάστασης απο εσένα σε δεύτερη φάση χωρίς πρώτα να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα που σε εξυπηρέτησε; Η εργασία που ζητηθηκε για τη μετατροπή του δίσκου μήπως προυπέθετε χρεώσιμηεργασία back up αρχείων ; Πολλά κενά δεδομένου του τίτλου και άμεσα αντανακλαστικά των ιεροεξεταστών του φόρουμ περί ΓΓΚ (πυράς) χωρίς καμμία ερώτηση ->καταδίκη. Πιστεύω είναι αρκετά ξεκάθαρος και στο τι ζήτησε και στο τι του κάνανε. Για το χαρτί αναφοράς έχεις δίκιο.
razorbladeromance Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Παρέλαβες το σύστημα χωρίς να γίνει καμμία εργασία και έδωσες 50 ε; Κατα τη παράδοση έλαβες αναφορά επισκευαστικού τμήματος ; Αν ναι ποιές εργασίες αναφέρει; Γιατί πραγματοποιήθηκε η εργασία της εγκατάστασης απο εσένα σε δεύτερη φάση χωρίς πρώτα να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα που σε εξυπηρέτησε; Η εργασία που ζητηθηκε για τη μετατροπή του δίσκου μήπως προυπέθετε χρεώσιμηεργασία back up αρχείων ; Πολλά κενά δεδομένου του τίτλου και άμεσα αντανακλαστικά των ιεροεξεταστών του φόρουμ περί ΓΓΚ (πυράς) χωρίς καμμία ερώτηση ->καταδίκη. λοιπον παιδια.ζητησα και πηρα χαρτι αναφορας που γραφει οντως φορματ.το προβλημα με το δισκο ομως ειναι το εξης.αντι να κανουν δημιουργια απλου τομου το αφησαν ως ειχε δλδ ως χωρο δυναμικης εκχωρησης που παιρνει καποια mb-gb κι απο τον αλλο δισκο.εγω δεν ηξερα τοτε να το αλλαξω και τους το ειχα ζητησει.αυτος ειναι ενας απο τους τρεις λογους που τους τον πηγα και πληρωσα.ο δευτερος ειναι οτι ο υπολογιστης βγαζει σφαλματα kernel και δεν εκανε σωστα τερματισμο.αυτο δεν το κοιταξαν καθολου και εγινα εξω φρενων οταν πηγα σπιτι και ειδα οτι το προβλημα παραμενει.ο τριτος λογος ηταν οτι ηθελα να μου ενεργοποιησουν το intel rapid storage απο την μητρικη γιατι οταν το επελεγα μου το γυρνουσε σε raid.ουτε αυτο εκαναν.σημερα τα εκανα μονος μου.ενεργοποιησα το rapid storage φορμαρισα τον δισκο με δημηουργια απλου τομου και τον εκανα μοναδα σταθερης καταστασης.οσο για το προβλημα του τερματισμου μετα απο παραπονα συνδεθηκαν οι τεχνικοι με τον υπολογιστη μου μεσω team viewer και αλλαξαν μια ρυθμιση και μεχρι στιγμης δεν το κανει.παλι καλα δηλαδη.ευτυχως.γιατι κι εγω μετρημενα κουκια εχω απο λεφτα.ελπιζω να σας καλυψα.
razorbladeromance Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ολα ενταξει οι τεχνικοι με βοηθησαν μεσω συνδεσης .δεν νομιζω να εβρισκα αλλου τετοια ανταποκριση.κακως ειχα τοσο ασχημη κριτικη για αυτους.ημουν λιγο αδικος αλλα ειχα φρικαρει λιγο με ολα αυτα..τελικα αποδειχθηκαν αξιοπιστοι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Η αυτοκριτική σε τιμά! Το γεγονός οτι χρειάστηκε σε δεύτερη φάση επέμβαση στο σύστημα σου έστω και εξ αποστάσεως σε σύντομο χρονικό διάστημα,δε τιμά το τεχνικό που ανέλαβε το σύστημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα