opretski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 εχω αποσυνδεση την καρτα μνημης και τον σκληρο δισκο παταω πληκτρο power on δεν ανοιγει..τι μπορει να φταιει παιδια η μητρικη?τα λαμπακια μπροστα αναβουν στην μπαταρια πρασινο και το αλλο πορτοκαλι
Demon Lord Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 έχεις βγάλει τη ram εννοείς; χωρίς ram το μόνο που μπορείς να κάνεις είανι να βλέπεις τα λαμπάκια που ανάβουν και αν έχεις beeper να ακούς το αντίστοιχο beep code που σου λέει ότι δεν υπάρχει ram. ούτε Bios νομίζω μπαίνει χωρίς ram
opretski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κουμπωμενο σκληρο και RAM παλι δεν ανοιγει
Demon Lord Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κουμπωμενο σκληρο και RAM παλι δεν ανοιγει μόνο με ραμ πάνω και χωρίς σκληρό δοκίμασες;
kotsos72 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πηγαινε το να το δουνε Το εχεις καθαρισει ποτε? Εχεις δει τιποτα "σκουριες" πανω στη μητρικη? Εχει πεσει καποιο υγρο πανω? Αν δεν κανω λαθος καρτα γραφικων δεν εχει για να πεις οτι τα παιξε http://www.laptop-parts.gr/Defect-Laptop-Motherboards/TURBOX-W251HU-MOTHERBOARD-MHTRIKH-DEFECT-6-71-W24H0-D02AGP.htm
opretski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πεντακαθαρο ειναι η μητρικη,μαλλον παω για αλλαγη μητρικη..η ιστοσελιδα που μου έστειλες απο εκει θα παραγγειλω, δεν πιστευω να εχει καμμενο επεξεργαστη
kotsos72 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτη ειναι καμμενη Σου την εστειλα μονο να δεις το μοντελο Ειναι σπανιες και πανακριβες>150 Πηγαινε το σε ενα μαγαζι να το δουνε Εκει θα τα δοκμασουν ολα
sil_unique Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 γνώμη μου είναι να μην πετάξεις χρήματα για την συγκεκριμένη μάρκα εαν δεν είναι κάτι πολύ απλό
opretski Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουργιος ξέρω εγώ
kotsos72 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 http://www.saver.gr/eidos.aspx?kod=W240HUMB-0D Ισως αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα