orestis000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Έχω ένα Acer Aspire 5742G, πρόσφατα του άλλαξα σκληρό και ram ενώ του κάνω και καθαρισμό μια φορά τον χρόνο. Το λάπτοπ δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από την μπαταρία του που κρατάει καμιά ώρα(μπορεί να ήταν πάντα χάλια, δεν θυμάμαι). Είναι 5μιση ετών. Περίπου πόσα χρόνια πάνε τα λάπτοπ; Υπάρχει κανένας τρόπος να δω την υγεία των εξαρτημάτων(CPU, GPU, motherboard κτλ.); Λογικά το άλλο καλοκαίρι θα αλλάξω, απλώς φοβάμαι μην χαλάσει έτσι ξαφνικά και τρέχω.
Sheogorath Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν μπορεις να τεσταρεις ποσο ζωη εχουν ακομα. Αν δεν πανε πανω απο 60 βθμους δεν θα εχεις θεμα. 1
orestis000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δλδ κάποιο πρόγραμμα που τσεκάρει την υγεία όπως με τον σκληρό δεν υπάρχει; Γενικά φοβάμαι μην μου κάνει καμιά στραβή μέσα στην εξεταστική και τρέχω
KenJiNx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτό δε μπορείς ποτέ να το ξέρεις. Υπάρχουν amiga και atari που δουλεύουν εδώ και 30+ χρόνια, και άλλα ηλεκτρονικά που χαλάνε μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας.. Και αυτό για την υγεία του δίσκου μη το δίνεις και πολύ σημασία. Αν είναι να χτυπήσει ο δίσκος, θα το κάνει και με 100% υγεία.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Γενικά είναι θέμα τύχης, αλλά και πόσο προσέχεις το λαπτοπ (καθάρισμα για φορά το χρόνο, να μην λειτουργεί πάνω σε κουβέρτες κτλ). Eφόσον άλλαξες σκληρό και ram αν καλύπτει τις ανάγκες σου, κράτα το και όσο πάει.
orestis000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μακάρι να βγάλει και αυτόν τον χρόνο
ss13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μακάρι να βγάλει και αυτόν τον χρόνο Πάντα να κρατάς διπλό back up σε εξωτερικούς δίσκους για να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο
orestis000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ότι χρειάζομαι τα έχω στο Mega και στο Dropbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα