Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο το χω λιγοτερο απο μηνα, και έχει ενα σαν κενο στο κουτι και κανει ενα εντονο ηχο οταν πιεζεται σε μια περιοχη, δεν το χα παρατηρησει, γιατι το ειχα σε θηκη, και το δε ενας φιλος μου, και απο τοτε εχει 'μεγαλωσει' η περιοχη αυτη, και γενικα αγχωθηκα.

Το πηγα στο Phonegallery, μου παν να το παω στo Procordia, είναι καλο να το παω εκεί ή να παω σε άλλο μαγαζι της LG?

Στο μεσοδιαστημα, κατι εχει παθει και το GPS, και δεν πιανει σημα 1/2 φορες.

Δεν έχει πέσει ποτε, και ηταν παντα σε θηκη με 0 γρατζουνιες/σημαδια/warnings απο το κινητο.

Γκουγκλαρα, για το που να παω για εγγυηση αλλα δεν βρηκα τιποτα εκτος απο αυτο το Procordia

Δημοσ.

Το κινητο το χω λιγοτερο απο μηνα, και έχει ενα σαν κενο στο κουτι και κανει ενα εντονο ηχο οταν πιεζεται σε μια περιοχη, δεν το χα παρατηρησει, γιατι το ειχα σε θηκη, και το δε ενας φιλος μου, και απο τοτε εχει 'μεγαλωσει' η περιοχη αυτη, και γενικα αγχωθηκα.

Το πηγα στο Phonegallery, μου παν να το παω στo Procordia, είναι καλο να το παω εκεί ή να παω σε άλλο μαγαζι της LG?

Στο μεσοδιαστημα, κατι εχει παθει και το GPS, και δεν πιανει σημα 1/2 φορες.

Δεν έχει πέσει ποτε, και ηταν παντα σε θηκη με 0 γρατζουνιες/σημαδια/warnings απο το κινητο.

Γκουγκλαρα, για το που να παω για εγγυηση αλλα δεν βρηκα τιποτα εκτος απο αυτο το Procordia

To πας στην Procordia ή τους τηλεφωνεις και στελνουν δωρεαν κουριερ και το μαζευουν απο εσενα.

Σαν να εχει ξεκολλησει το πισω μερος(λες να φουσκωσε η μπαταρία ; ) και νομιζω το καπακι εχει μερος του κυκλωματος των κεραιων και ισως για αυτο να μην πιανεις καλο σημα.

Δημοσ.

To πας στην Procordia ή τους τηλεφωνεις και στελνουν δωρεαν κουριερ και το μαζευουν απο εσενα.

Σαν να εχει ξεκολλησει το πισω μερος(λες να φουσκωσε η μπταρια ;) και νομιζω το καπακι εχει μερος του κυκλωματος των κεραιων και ισως για αυτο να μην πιανεις καλο σημα.

Λες? Γιατι και καποιες φορες τρελενεται το Σημα του ιντερνετ, και απο εκει που χω 4γ παει R , αλλα κατηγορουσα την Wind

:(

Δημοσ.

Λες? Γιατι και καποιες φορες τρελενεται το Σημα του ιντερνετ, και απο εκει που χω 4γ παει R , αλλα κατηγορουσα την Wind

:(

Δες οταν χάνει σημα ή δεν παινει gps, αν βελτιώνεται οταν πιεζεις το κινητό για να κανει επαφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...