Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.nigico.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=123&lang=en

Εχω το πιο πάνω ups, στην έκδοση με τα 800VA και με 2 sucko.

Διαβάζω στο manual αυτού του ups:

"μην συνδέετε πολύπριζο ή πολύπριζο ασφαλείας στο UPS".

Τι εννοεί;;

Με περιορίζει μόνο να συνδέω 2 συσκευές πάνω στις sucko;

Εχω και άλλα ups IEC καλώδιο και εκεί πάντα έβαζα αντίστοιχο πολύπριζο IEC 4 θέσεων όπως το παρακάτω χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα.

http://www.tme.eu/html/EN/ups-connection-cables_-iec-c14-cee-75-e/ramka_13198_EN_pelny.html

Δημοσ.

Το φορτιο που θα συνδεσεις και θα καταληξει στο ups οπως και να γινει η συνδεση να μην ξεπερναει τις δυνατοτητες του.

Δημοσ.

Κάποια πολύπριζα ασφαλείας έχουν φίλτρα τα οποία μπορεί να μη λειτουργούν πολύ σωστά με το modified sinewave που βγάζει το UPS.

Απλό πολύμπριζο όμως μπορείς να βάλεις, αρκεί όπως λέει και ο φίλος elfineon να μήν ξεπεράσεις τις δυνατότητες του UPS.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το γνωρίζω αυτό... και θα προτιμούσα απλό και όχι ασφαλείας.

Απλά μου κάνει εντύπωση που στο manual γράφει ότι δεν επιτρέπεται ούτε καν απλό πολύπριζο.

Το φορτίo που θα βάλω είναι πολύ μικρό: switch, τηλ. κέντρο, router και isdn modem.

Πολύ μικρότερο από τα 800VA φυσικά.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Eχουμε πει και στο παρελθον οτι σε ενα εκτεθειμενο πολυπριζο μπορει να βαλει η μαμα του φοιτητη την ηλεκτρικη σκουπα ή ακομα χειροτερα το ηλεκτρικο καλοριφερ,και μετα μπαμ.

Γι'αυτο και οι εταιρειες το σημειωνουν.

Ενα εκτεθειμενο πολυπριζο ειναι γρηγορη και σιγουρη λυση για ρευμα,χωρις ομως αυτο να πρεπει να δωσει ρευμα παντου,μονο σε πολυ λιγες συσκευες.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω αυτο εδω https://www.cyberpowersystems.com/products/ups/pfc-sinewave/cp1500pfclcd

γενικα πανω στο UPS εχω τα βασικα, PC, 2 οθονες, modem, router. 

μπορω να βαλω πριν το ups πολυμπριζο? αν ναι, να βαλω καλυτερα ασφαλειας η να βαλω ενα απλο? 

εσυ για παραδειγμα εισαι στο οριο των δυνατοτητων του ups,

μπορεις να βαλεις πολυμπριζο δεν χρειαζεσαι ασφαλειας απλα μην το φορτωσεις κατι παραπανω γιατι σε ενδεχομενη διακοπη θα στο "αδυνατησει".

Δημοσ.

εσυ για παραδειγμα εισαι στο οριο των δυνατοτητων του ups,

μπορεις να βαλεις πολυμπριζο δεν χρειαζεσαι ασφαλειας απλα μην το φορτωσεις κατι παραπανω γιατι σε ενδεχομενη διακοπη θα στο "αδυνατησει".

1500 VA / 900 W ειναι το UPS...με ολα ανοιχτα και σε 100% load μου λεει μπαταρια για 49 λεπτα! 

Δημοσ.

1500 VA / 900 W ειναι το UPS...με ολα ανοιχτα και σε 100% load μου λεει μπαταρια για 49 λεπτα! 

επομενως εισαι ενταξει

Δημοσ.

επομενως εισαι ενταξει

ναι ναι το ξερω! απλα ρωταω για το τι να βαλω πριν το UPS

δηλαδη:

πριζα τυχου -> πολυμπριζο -> ηχεια, λαμπα γραφειου, dac+amp, UPS-> οθονη, pc, modem, router

δηλαδη απο την πριζα να βαλω ενα πολυμπριζο, να βαλω λαμπες κλπ που δεν θελω να τραβανε μπαταρια απο το UPS και στο πολυμπριζο να βαλω το UPS...

να βαλω απλο ή με surge protection?

αυτοι λενε οτι δεν πρεπει να βαλω πολυμπριζο πριν το UPS αλλα ΟΥΤΕ και μετα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...