ekkli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μας ήρθε δελτίο τύπου στον σταθμό, να δούμε πως θα το κάνω θέμα εδώ χωρίς να αναπαράγω ξερά το ΔΤ και χωρίς να φαίνεται ότι δουλεύω στην WIND. Λοιπόν, τι λέει η προσφορά: Επειδή καλοκαίρι χωρίς data δεν παίζει… : Ενεργοποίησε τώρα το Summer Surfing Weekend που σου δίνει 20GB για όλα τα Σαββατοκύριακα και ετοιμάσου για ξέφρενο σερφάρισμα όλο το καλοκαίρι! Μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S7 αξίας 729€! Κλεμμένο από εδώ αυτό. Απ'ότι καταλαβαίνω, δίνεις 5€ και σου δίνουν 20 gb για να ξοδέψεις μόνο τα σαββατοκύριακα του Αυγούστου. Δεν ασχολούμαι με καρτοκινητά, δεν γνωρίζω αν είναι προσφορά. Αν το πόρισμα λέει ότι δεν είναι, να σβηστεί πάραυτά. 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Γιατί μόνο Σ/Κ; Σπαστικα πράγματα είναι αυτά. 3
tiniakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ανόητες προσφορές φέτος. Σ/Κ ο ένας, ώρες ο άλλος. Βάλτε ξεκάθαρα 5gb,10gb,20gb για τόσες ημέρες και τέλος όλα τα άλλα είναι μίζερα. 6
undeadpunk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σου λεει Κυριακη βραδυ μετα τις 12 θα το ξεχασει ο αλλος ανοιχτος και θα βγαλω την ελαχιστη χρεωση 1ε.Αν μαλιστα ξεχαστει και σερφαρει για ωρα θα βγαλει καλο χαρτζιλικι. Ποσες φορες εχω βγαλει για το χ, ψ λογο τη μια καρτα απο τις 2 που εχω μεσα, εχει συνδεθει αυτοματα με τη 2ηκαι με εχει χρεωσει 1ε για 10-12kb, μερικα δευτερολεπτα συνδεσης μεχρι να το παρω πρεφα. Προσφορα απατη. Wind συνελθε. 4
vasilis1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς εκει που πιστεύαμε οτι η wind θα έκανε την διαφορά,τωρα ξαναπαίρνει τον κατήφορο.και μάλιστα δεν λένε να καταλάβουν οτι αυτήν την φορά οι προσφορές της ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ 3
sam75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ρε wind τα σαββατοκύριακα είμαστε θάλασσα, μας δουλεύεις;;;;
Billator Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ρε wind τα σαββατοκύριακα είμαστε θάλασσα, μας δουλεύεις;;;; Ε για να ανεβάζεις φωτο κ βίντεο στο facebook!! Χαχαχα 1
john_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όπως αναφέρθηκε ήδη, όλες οι προσφορές παίζουν πονηρά πάνω στο "Θα ξεχαστεί και θα χρεωθεί". Η επόμενη προσφορά θα λέει "30GB με 5€ για ένα μήνα για όλες τις μονές ώρες της ημέρας. Στις ζυγές θα χρεώνεστε" 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Προσθεσα στον τιτλο το "με 5€"... Επισης εφυγε μια σειρα απο ποστς και ερωτησεις (12 στον αριθμο) που αφορουσε αλλη, "ατομικη" προσφορα, ισχυει εκεινη δηλαδη μονο σε οσους εχουν λαβει το σχετικο sms. Μην παραπληροφορειτε άθελα σας. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 δηλαδή μονο για 8 μέρες τον μηνα. απάτη μεγάλη άσε με κουκλίτσα μου
Hapatingo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 δηλαδή μονο για 8 μέρες τον μηνα. απάτη μεγάλη άσε με κουκλίτσα μου Εκ τον προτέρων ξέρεις ότι τα 20gb δεν είναι για να σερφάρεις από το κινητό πόσο μάλλον όταν στα δίνουν και ΣΚ. Εμένα προσωπικά με βόλεψαν πάρα πολύ σε upload που κάνω, μόνο για αυτόν τον λόγο τα πήρα και ήδη έχουν εξαντληθεί.
sam75 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μια χαρά είναι τελικά!!! Βολεύουν και κάνω οικονομία απο το 1 γιγα δώρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα