Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πήγα σε ένα πελάτη να του σετάρω τον υπολογιστή.

Είχα πάρει μαζί το δικό μου wireless adapter wn-722n της tp link για να δούμε αν μπορεί να συνδεθεί στο μαγαζί του αδερφού του που είναι απέναντι.

Ως εκ θαύματος σε μια απόσταση περίπου 40-50 μέτρα με τον υπολογιστή μέσα στο μαγαζί περίπου 6 μέτρα από την τζαμαρία και το router στο απέναντι μαγαζί πάλι σε απόσταση από την δική του τζαμαρία πιάσαμε 1-2 μονάδες σήμα

Δεν θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά και σκεφτόμουν μήπως του πάρω μια κατευθυντική να την κοτσάρω πάνω στο tplink (λέω να του πάρω το ίδιο με το δικό μου)

Η να του πάρω κάτι άλλο. Η κεραία του tp-link είναι νομίζω 2db . Θα δεχτεί μεγαλύτερη ? Θα δουλεύει αξιόπιστα?

Θέλουμε να έχουμε καλύτερο σήμα για να μπορεί να δουλεύει αξιοπρεπώς

Δημοσ.

Δεν φτανει να εχεις δυνατο εκοπλισμο απο την μια μερια μονο. Χρειαζεται σωστη εγκατασταση και απο την δύο! Τι να τον κανεις τον δυνατο δεκτη αν εχεις αδυναμο πομπό!

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες.

Μου είπε ένας φίλος να του πάρω την tp link που εχω και εγώ και μια κεραία 9db για να έχω καλύτερο σήμα. Το router είναι ένα ZTE , Σκέφτομαι μήπως του βάλω κάνα access point..

Το θέμα βασικά είναι ότι δεν θέλω και εγώ να του πάρω πράγματα και να πάω εκεί και να μην του κάνουν.Πάντως σκέτο το tplink με την κεραιούλα του εκανε την δουλίτσα του ακόμα και σε τέτοια απόσταση. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. η κεραία του είναι τελικά 4db

Δημοσ.

Η μεγαλη κεραια αντισταθμιζει τη μικρη

Οχι οτι κανουν καμια σουπερ γρηγορη συνδεση

Ευπειθως αναφερω οριακη ληψη ρουτερακιου στα 3.5km σε περιοχη με μικρο θορυβο

Δημοσ.

Μία φτηνή λύση από το χώρο που είναι το νετ το μοντεμάκι να μπει όσο πιο κοντά γίνετε στην τζαμαρία και να εκπέμπει ασύρματα μετά στον χώρο που θες να δώσεις νετ να μπει ενα απλό φτινό ρεπετερ στην τζαμαρία πάλι κοντά που να πέρνει το σήμα ασύρματα και να το μεταφέρει μέσω καλοδιώ στον υπολογιστή που θέλει ωστε να είναι μοιρασμένα τα φορτία και να μην φωρτόνεται τέρμα το ασύρματο για 2 δουλειές

Το ΖΤΕ αν θυμάμαι είναι με εσωτερική κεραία αν βρεις κανένα με αποσπόμενη ίσως τα πράγματα γίνουν ακόμα καλύτερα σε θέμα απόδοσης και σταθερτητας

Κανά καλώδιο από ταράτσα σε ταράτσα τίποτα αν είναι αρκετά ψηλά?Η είναι αρκετά τα μέτρα

Δημοσ.

καλησπερα,

επειδη η αποσταση ειναι μικρη και απ'οτι καταλαβα υπαρχει οπτικη επαφη (εαν δεν υπαρχει μην το κανεις γιατι και  σημα να εχει θα εχεις packet loss και γενικα χαλια ταχυτητα) σου προτεινω για adapter να παρεις το WN8200ND (περνει κεραια μεχρι 9dbi) και επισης να αλλαξεις κεραια στο ρουτερ απο 5 dbi και πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...