Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 10€ παραπάνω μπορείτε να πάρετε κάποιον από Ελληνικό κατάστημα, αλλά αν θέλετε έναν φτηνό 120άρι για κανένα παλιό μηχάνημα, όπου και το ευρώ μετράει, νομίζω είναι μια λύση.

Original Kingston SV300S37A SSDNow V300 120GB SSD-32.89 and Free Shipping| GearBest.com

post-49534-0-91378900-1470211753_thumb.jpg

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 3
Δημοσ.

Τελευταία πουλούσαν από το ίδιο κατάστημα "gtx 960" που στην πραγματικότητα ήταν μαϊμούδες ανακατασκευασμένες gtx 460. Δεν θα τους εμπιστευόμουν για να εξοικονομήσω 10 ευρώ.

Δημοσ.

Τελευταία πουλούσαν από το ίδιο κατάστημα "gtx 960" που στην πραγματικότητα ήταν μαϊμούδες ανακατασκευασμένες gtx 460. Δεν θα τους εμπιστευόμουν για να εξοικονομήσω 10 ευρώ.

Άλλο οι κάρτες γραφικών. Εκεί γίνεται της μαιμουδιά το κάγκελο και βέβαια εκείνες οι κάρτες γραφικών δεν ήταν επώνυμες. Λογικά κάτι Maxsun και κάτι onda που έχουν θα είναι κανονικές, για αυτό και έχουν λογικές τιμές.

Εδώ μιλάμε για επώνυμο προϊόν και στα επώνυμα δεν έχω δει το εν λόγω κατάστημα να μαιμουδίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως φαίνεται καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά.. Απότι βλέπω στο site της kingston είναι MLC..

Really? Εχουμε γραψει τοσα και τοσα για τους ν300. Ουτε δουλεια μας να ηταν.

Αυτος ο σσδ δε θα ξεστοκαρει ποτε.

• Like 4
Δημοσ.

Αν έχει κάποιος κ πόντους δεν κάθεται άσχημα με ένα 20ευρω να αγορασεις 120gb ssd και να ζωντανέψεις κανενα μηχανήμα 10ετιας.

Σάπιος ssd σύμφωνω αλλά αν τον πάρει κάποιος για τέτοια δουλειά μία χαρά ειναι σε άψογη τιμη

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχει κάποιος κ πόντους δεν κάθεται άσχημα με ένα 20ευρω να αγορασεις 120gb ssd και να ζωντανέψεις κανενα μηχανήμα 10ετιας.

Σάπιος ssd σύμφωνω αλλά αν τον πάρει κάποιος για τέτοια δουλειά είναι μία χαρά ειναι σε άψογη τιμη

συμφωνω απολυτα , περι τα 23 $ μου βγηκε με τους ποντους που ειχα , not bad

λογικα θα τον βαλω στο netbook της μανας μου μπας και νιωσει λιγο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...