sistah Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και ο mistac75, τα ακουστικα στην πλειοψηφια τους -και ειδικα τα επαγγελματικα- δεν περιλαμβανουν ρυθμιστη εντασης.Δεν ειναι δεδομενο και ουτε standard feature και καλο ειναι να μην συνηθισετε σε αυτη την λογικη εαν σκοπευετε να χρησιμοποιειτε headsets.
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και ο mistac75, τα ακουστικα στην πλειοψηφια τους -και ειδικα τα επαγγελματικα- δεν περιλαμβανουν ρυθμιστη εντασης. Δεν ειναι δεδομενο και ουτε standard feature και καλο ειναι να μην συνηθισετε σε αυτη την λογικη εαν σκοπευετε να χρησιμοποιειτε headsets. Παρόλα αυτά όμως είναι μία βολική προσέγγιση για πολλούς gamers. Αλλά ο καθένας όπως βολεύεται!
iakoboss7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μονο κακο στην ποιότητα κανουν οι ρυθμιστες εντασης και ειδικα η συνδεση usb... Το δευτερο διοτι χρησιμοποιεί δικια του φτηνιαρα (καθε ακουστικο...) καρτα ηχου για να βγαλει το 7.1 ηχο, καλυτερα να βαλεις ενα razer surround και να τα βαλεις απευθιας στην μητρικη! 1
sistah Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Παρόλα αυτά όμως είναι μία βολική προσέγγιση για πολλούς gamers. Αλλά ο καθένας όπως βολεύεται! Γιατι ειναι βολικο για τους gamers συγκεκριμενα? Το ανεφερα γιατι αμα μαθει καποιος να θελει ρυθμιστη οταν η πλειοψηφια δεν εχει γιατι συγκεκριμενους λογους και σκοπους, μονο γκρινια θα επιφερει. Τι να κανουμε, ολα χρειαζονται ξεχωριστη ρυθμιση, και τα games και η μουσικη και το voice chat.
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτός που θέλει ρυθμιστή θα πάρει headset με ρυθμιστή, αυτός που δεν έχει πρόβλημα αν δεν έχει ή δε θέλει δε θα πάρει με ρυθμιστή, τόσο απλά. Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Αυτό εννοούσα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από mistac75
Mikeasdf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μπορει να χρησιμοποιηθει ο ρυθμιστης των αλλων cloud ακουστικων σε περιπτωση που τον αγορασουμε ξεχωριστα ?
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μπορει να χρησιμοποιηθει ο ρυθμιστης των αλλων cloud ακουστικων σε περιπτωση που τον αγορασουμε ξεχωριστα ? Δεν πουλιέται ξεχωριστά φίλε μου 1
kukukali Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δηλαδή δεν υπάρχει after market;;Απιθανο μου φαίνεται.
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δηλαδή δεν υπάρχει after market;;Απιθανο μου φαίνεται. Για after market, αν εννοείς από άλλη εταιρεία ή κάτι τέτοιο δε ξέρω. Ίσως. Ψάξε το πάντως.
petran91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δηλαδή δεν υπάρχει after market;;Απιθανο μου φαίνεται. Εγώ που εχω τα cloud 1, έψαξα αρκετά για την καρτα ήχου usb που εχουν τα cloud 2 αλλα δεν βρηκα καπου.. Αν τα πουλούσαν ξεχωριστά δεν θα υπήρχε λογος η εταιρία να βγάλει τα cloud 2 μιας και το μονο έξτρα feature τους ειναι αυτη η εξωτερική καρτα ήχου usb.. Λογικα υπάρχουν ομως λύσεις απο οχι την ιδια την εταιρία αλλα απο αλλες! 2
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μπορεί να πάρει μία εξωτερική κάρτα ήχου π.χ. Soundblaster και να κάνει την δουλειά του
Mikeasdf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν πουλιέται ξεχωριστά φίλε μου Σκεφτηκα αν περισσευε απο κανα χαλασμενο ακουστικο, αλλα χλωμο γιατι κοιταξα ebay.
melodystyle2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δηλαδή δεν υπάρχει after market;;Απιθανο μου φαίνεται. http://www.hyperxgaming.com/en/landing/cloud-accessories 7
panagiotis54 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σοβαρα τωρα δεν εχουν ρυθμιστη εντασης φωνης???!!! και ειναι φυσιολογικο και κοουλ αυτο??!!
mistac75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Όσο φυσιολογικό είναι να μην έχει άλλο τόσο είναι να έχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις