Crazy Tony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τέλεια, τα παρήγγειλα και εγώ, 41€ τελική τιμή. Όταν με το καλό έρθουν θα ανεβάσω εντυπώσεις.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Τα παρήγγειλα στα 41,06 € με registered και insurance.Τα ακριβότερα μοντέλα έχουν volume button? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2016 από AntiCambeR 1
mistac75 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα παρήγγειλα στα 41,06 € με registered και insurance.Τα ακριβότερα μοντέλα έχουν volume button? Το cloud ΙΙ νομίζω έχει. Για το πρώτο cloud δεν είμαι σίγουρος, αλλά για το δεύτερο σίγουρα!
petran91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το πρωτο cloud, οχι δεν εχει. Το cloud 2 εχει πανω στο controller του ήχου, και απο οσο ξερω αν θελεις μονο το χρησιμοποιείς.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα cloud 1+2 πόσο κοστίζουν;Το tracking number είναι ο αριθμός με τα πολλά ψηφία που δίνουν στο τέλος της παραγγελίας στο site; Περίεργο πάντως το σκεπτικό τους που τα core και τα cloud 1 δεν έχουν volume button, μέχρι και ακουστικά των 10€ έχουν.
Aias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα cloud 1+2 πόσο κοστίζουν;Το tracking number είναι ο αριθμός με τα πολλά ψηφία που δίνουν στο τέλος της παραγγελίας στο site; Περίεργο πάντως το σκεπτικό τους που τα core και τα cloud 1 δεν έχουν volume button, μέχρι και ακουστικά των 10€ έχουν. εμενα (δεν ειναι απο την προσφορα ) τα cloud I εχουν αυτο το καλωδιο στην συσκευασια με ρυθμιστη εντασης http://www.pcgameware.co.uk/images/Kingston-HyperX-Cloud-in-line-control-box-volume.jpg
Liapisftw Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν καποιος το μετανιωσε ή αλλαξε γνωμη για τα ακουστικα ας με ειδοποιησει με ενα πμ παρακαλω
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν καποιος το μετανιωσε ή αλλαξε γνωμη για τα ακουστικα ας με ειδοποιησει με ενα πμ παρακαλω Γιατί δεν τα παραγγέλνεις;Η προσφορά δεν έχει λήξει.
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το πρωτο cloud, οχι δεν εχει. Το cloud 2 εχει πανω στο controller του ήχου, και απο οσο ξερω αν θελεις μονο το χρησιμοποιείς. Άρα καλά έγραψα ότι δεν είμαι σίγουρος αν έχουν τα πρώτα cloud ή όχι. Αφού έχει τότε οκ. Περίεργο πάντως το σκεπτικό τους που τα core και τα cloud 1 δεν έχουν volume button, μέχρι και ακουστικά των 10€ έχουν. Πολλά καλά και σχετικά ακριβά headsets δεν έχουν ρυθμιστή έντασης. Δεν είναι κάτι ύποπτο ή περίεργο. Έγκειται στην λογική του σχεδιασμού του εκάστοτε ακουστικό. Και για μένα τα core που παράγγειλα δεν είναι και ότι καλύτερο που δεν έχουν ρυθμιστή έντασης αλλά οκ. Εφόσον είναι τόσο καλά θα κάνω μία θυσία. Και ξαναγράφω ότι κάπου έχω διαβάσει/ακούσει ότι είναι καλύτερα η ένταση να ρυθμίζεται από την συσκευή που είναι συνδεδεμένα τα headsets. Μπορεί να είναι και υπερβολικό ή χαζομάρα δε ξέρω. Αλλά σε review το είχα δει. 1
petran91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εμενα (δεν ειναι απο την προσφορα ) τα cloud I εχουν αυτο το καλωδιο στην συσκευασια με ρυθμιστη εντασης http://www.pcgameware.co.uk/images/Kingston-HyperX-Cloud-in-line-control-box-volume.jpg Εχεις δικιο φιλε, μπαρούφα εγραψα παραπανω. Εχω σπάσει το δικο μου και επειδη δεν ειναι ενσωματωμένο πανω στο καλωδιο του headset αλλα σαν προέκταση, ειπα οτι δεν εχει
mistac75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα cloud core ομως το εχουν? Όχι, δεν το έχουν. Δες και κάποια review αν θες. Σίγουρα όμως δεν το έχουν
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ισως αυτά του θέματος (Cloud Core) να είναι συμβατά με κάποιον ρυθμιστή έντασης.
black66.gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. 1) Τα cloud βγαίνουν σε τρείς εκδόσεις. α) cloud core . β) cloud 1 . καί γ) cloud 2. 2) Και στις τρείς εκδόσεις το κυρίως σώμα των ακουστικών μέχρι το πρώτο jack είναι ακριβώς τα ίδια. 3) Αυτό που αλλάζει στις τρείς εκδόσεις είναι η συσκευασία και τα παρελκόμενα. Τα cloud core περιλαμβάνουν τα ακουστικά το μικρόφωνο και την προέκταση ένα σε δυο jacks για χρήση σε pc ή κινητο. Τα cloud 1 έχουν ότι και τα προηγούμενα αλλά το καλώδιο επέκτασης έχει και ρυθμιστή έντασης συν βελούδινα ear pads συν πουγκί μεταφοράς. Τα cloud 2 ότι και τα 1 συν usb 7.1 surround κάρτα ήχου. Επαναλαμβάνω : Στην ουσία είναι ακριβώς τα ίδια ακουστικά .Μόνο τα παρελκόμενα αλλάζουν στις τρείς εκδόσεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από black66.gr 6
Mikeasdf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Κακο αυτο με το ρυθμιστη εντασης, δεν το ηξερα πριν τα παραγγειλω γιατι το θεωρησα αυτονοητο να υπαρχει. Θα συνηθισουμε αλλιως τωρα τι να κανουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις