Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα εκανε 30 μερες με czech post και το tracking τις 20 πρωτες μερες ελεγε βλακειες. δεν βιαζομουν κι ολας οποτε δεν με ενοιαζε. Δεν το εχω ανοιξει ακομα το δεμα, θα τραβηξω unboxing video για καλο και για κακο.

• Like 1
  • Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία πρίν από λίγο με 33$. Ο κωδικός GBHYPERX δουλεύει ακόμα και κάτι μου ανέφερε πρίν τον βάλω για flash sale και η τιμή ήταν 54$.

• Like 2
Δημοσ.

Update!!!!Πάλι flash sale στα 49 ευρώ και με τον κωδικό GBHYPERX κατεβαίνει στα 25 ευρώ!!!

edit:

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΣΤΑ 25 ευρώ λέμεεεεεεε.

cpqlNVY.png

• Like 7
Δημοσ.

30 ευρω μου τα βγαζει εμενα

κι εμενα, αλλα και παλι ειναι σουυυυυπεε τιμη, μην το σκεφτεστε καν αν χρειαζεστε ακουστικα. εγω λεω να παρω και 2ο ζευγαρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προηγούμενο ήταν flash sale για λίγη ώρα.Όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε.Εγώ πάντως πήρα ένα (για φίλο),στα 25.Τώρα είναι στα 30 ευρώ αλλά και πάλι η τιμή είναι κλοπή σκέτη!!!Βλέπω να γεμίζουν οι αγγελίες του insomnia με cloud  :P .

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ παραγγελία τα ακουστικά από Link.png Site: Gearbest με αρχική τιμή $59 (EUR 53,06) και τελική τιμή EUR 30,03 με χρήση του κουπονιού GBHYPERX. Ευχαριστώ τον black66.gr για την προσφορά καθώς και τους billyray, kalogk που επισήμαναν πρώτοι το κουπόνι.

• Like 3
Δημοσ.

Πώπω ακόμη καλύτερη τιμή εμένα μου πήγε 43ε πριν 7 μέρες και το βλέπω στο αεροπλάνο απο το tracking :D

** thx billyray **  δεν μπορούσα να βρώ με ποιο site να το κάνω track και με το 17track το βρήκα :)

Δημοσ.

Βάζω το κουπόνι και δεν το δέχεται. Το χάσαμε?  :fear:

Και εγώ δοκιμάζω τώρα να βάλω το κουπόνι και τίποτα. Κρίμα και ότι χάλασαν τα παλιά μου.. Παίζει πουθενά καμμία καλή τιμή?

Δημοσ.

Και εγώ δοκιμάζω τώρα να βάλω το κουπόνι και τίποτα. Κρίμα και ότι χάλασαν τα παλιά μου.. Παίζει πουθενά καμμία καλή τιμή?

Κατι μου λεει οτι αν περιμενεις θα τα ξαναβαλουν προσφορά...

Εγω τα παρελαβα αν και ειχα και αλλο ζευγαρι ακουστικά

Στα + Ποιότητα κατασκευής - Ανεση αν και λιγο ζεστα.

Σαν ποιότητα ηχου παντως δεν ειδα κατι το φοβερο.

Συγκριτικά με τα Tt esports verto που εχω τα verto ειχαν πιο πλουσιο ηχο με καλυτερες μεσεες συχνοτητες και τα kingston πιο πλουσιο μπασο.

Σαν ποιότητα κατασκευης τα Verto ειναι απο αλλο πλανητη. Σαν ανεση θα διαλεγα τα kingston.

Για να μην μπερδευτει κανεις για την τιμή τους ειναι φανταστικά απλα δεν καταλαβαίνω τον τοσο μεγαλο ντορο που εχουν προκαλεσει στα Reviews...

Δημοσ.

Συγκριτικά με τα Tt esports verto που εχω τα verto ειχαν πιο πλουσιο ηχο με καλυτερες μεσεες συχνοτητες και τα kingston πιο πλουσιο μπασο.

Σαν ποιότητα κατασκευης τα Verto ειναι απο αλλο πλανητη. Σαν ανεση θα διαλεγα τα kingston.

Για να μην μπερδευτει κανεις για την τιμή τους ειναι φανταστικά απλα δεν καταλαβαίνω τον τοσο μεγαλο ντορο που εχουν προκαλεσει στα Reviews...

Θα περιμένω λίγο γιατί γενικά το gearbest είναι αξιόπιστο ενώ για το zapals πέρα από τα δωρεάν μπιχλιμπίδια που έδινε δεν έχω ακούσει κανέναν να αγοράζει κάτι. Αλλιώς αν δω πως δεν βγαίνουν σε προσφορά σύντομα ίσως να πάρω τα superlux 668b.

Δημοσ.

Γιατί είναι το καλύτερο Value for money γιαυτό έγινε τόσος ντόρος!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...