Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν καποιος ενδιαφερεται ακομα να τα αγορασει, τοτε

με το κουπονι: GBHPERX

Η τιμη στο καλαθι διαμορφωνεται στα 43.99$ (39€)

Δεν ξερω αν μπορει να κατεβει κιαλλο η τιμη χρησιμοποιωντας την εφαρμογη αλλα παντως

αυτο το κουπονι σου κανει εκπτωση 26$ εναντι των 15$ του κωδικου LHLH.

Ο σωστός κωδικος είναι ο GBHYPERX

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε φιλε αλλα και το Gearbest απο Κινα στελνει αλλα δεν πληρωνουμε τελεωνειο γιατι τα στελνει μεσω Ολλανδιας.Σωστα?

Απλα ρωταω αν το Zappals εχει παρομοιο συστημα η οχι.

Εγώ που έχω παραγγείλει από zapals 2 φορές αλλα προιοντα , μου ήρθε με nl post σε περίπου 15 μέρες. Είχε και tracking όπου το έβλεπα μέχρι και την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της πόλης μου, και ένδειξη προς παράδοση την μέρα που τα πήρα.

Δημοσ.

Οταν τα συνδέω στο χειριστήριο του PS4 κάποιες φορές κάνει διακοπές,το χειριστήριο είναι σχετικά καινούριο.Απότι θυμάμαι όταν τα είχα συνδέσει στο monιtor δεν το έκανε.Το έχει τσεκάρει κανείς;

Δημοσ.

Οταν τα συνδέω στο χειριστήριο του PS4 κάποιες φορές κάνει διακοπές,το χειριστήριο είναι σχετικά καινούριο.Απότι θυμάμαι όταν τα είχα συνδέσει στο monιtor δεν το έκανε.Το έχει τσεκάρει κανείς;

No problem here!

Δημοσ.

Σήμερα ήρθαν και τα δύο δικά μου. Απο 4/09 έφτασαν σήμερα, πολύ καλό timing. To εξωτερικό πακέτο ήταν σε καλή κατάσταση και τα κουτιά ήταν κλειστά με ταινία ασφαλείας. Ευχαριστώ πολύ τον TS τα χρειαζόμουν και εγώ και ο αδερφός μου, όποιος δεν τα έχει πάρει να μη το καθυστερεί αξίζουν πάρα πολύ και το λέει ένας που είχε στην κατοχή του beyerdynamic. Δεν λέω οτι είναι κοντά στο αποτέλεσμα αλλά ένας μέσος χρήστης δεν καταλαβαίνει πολλές διαφορές. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Ήρθαν και τα δικά μου σήμερα παραλαβή απο ταχυδρομείο και δοκιμή . Καλή ποιότητα κατασκευης και καλή ακουστική ειδικά σε κινητά κτλ με mp3 . Καλό μπάσο και ηχεία κλειστού τύπου για αναλόγως την περίσταση .  Λίγο σφιχτά ακόμη στο κεφάλη και ζεστά ίσως αλλά οκ για την τιμή τους τέλεια .

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ, 19 μέρες μετά την παραγγελία. Οι ταινίες ασφαλείας ήταν κανονικά στη θέση τους. Για την ποιότητα, τόσο στην κατασκευή, όσο και στην ακουστική, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι, είναι εξαιρετική για τα λεφτά τους!

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω σημερα 27/9 (θεσσ),13/9 εγινε η παραγγελικα ( στα €38.29 gearbest) 

Στις 15 εμφανιστηκε στο 17track,

2016-09-19 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD.

Σχετικα γρηγορα,συνολο 14 μερες με nl post,κανονικα με τις ταινίες ασφαλείας η συσκευασια :)

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω σήμερα η ταινία ασφαλείας ήταν σπασμένη και το κουτί κάπως ταλαιπωρημένο αλλά δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί τίποτα μέσα. 

Δημοσ.

εγω 22/08 παραγγελια με czech post και ακομα να παραλαβω, czech sent item abroad τελευταια ενημερωση. σε καμια αλλη χωρα το στειλανε :D

Και εγω με czech post παρηγγειλα και απο αλλα tracking sites δεν εντοπιζεται το πακετο μου μονο μεσω sky56, μηπως καναμε μαλακ**. Βλεπω οσοι παραγγειλατε με NL post παραλαβατε πολυ γρηγορα και ειχατε και tracking number που εμφανιζοταν στο 17track. Αρχιζω και ανησυχω... :(

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε 6/9 και παρέλαβα 16/9. Με Netherland Registered. Πρώτη φορά μου ήρθε κάτι από κίνα τόσο γρήγορα. Το κουτί ήταν σφραγισμένο αλλά λίγο ταλαιπωρημένο στις γωνιές. Υπέροχο Headset και πολύ καλή τιμή.

Γενικά προτιμώ NL post αν υπάρχει η επιλογή αλλά και με CZ post δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης πάντα τραβάμε βίντεο το πρώτο unboxing σε περίπτωση στραβής να έχουμε αποδεικτικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...