Προς το περιεχόμενο

Kingston HYPERX Cloud Core στα 41,70 ευρώ @ Gearbest.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά, βοήθεια.έβαλα τα ακουστικά στο κινητό και δεν παίζουν αν δεν είναι συνδεδεμένο το μικρόφωνο. Υπάρχει καμία λύση για αυτό;

Ρε φίλε πως γίνεται αυτό; Αφού το βύσμα που έχουν τα ακουστικά είναι 3πολο, αριστερο, δεξί ακουστικό και το μικρόφωνο! Έχει 3 κόκκινα κυκλάκια οπότε κανονικά πρέπει να παίζουν!

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το βύσμα είναι οκ. Προφανώς όταν το μικρόφωνο δε γειώνεται, δεν τραβάει τον ήχο το τρίπολο βύσμα. Αυτό λέω. ΑΝ αγοραστεί κάτι να κουμπώνει εκεί πχ? δοκιμάστε και οι υπόλοιποι που τα έχετε να δείτε...

Δημοσ.

ναι το βύσμα είναι οκ. Προφανώς όταν το μικρόφωνο δε γειώνεται, δεν τραβάει τον ήχο το τρίπολο βύσμα. Αυτό λέω. ΑΝ αγοραστεί κάτι να κουμπώνει εκεί πχ? δοκιμάστε και οι υπόλοιποι που τα έχετε να δείτε...

Και γω μόλις το δοκίμασα. Αλλά δεν. Έβαλα και την προέκταση, ενώ βγάζει το σήμα στο κινητό ότι συνδέθηκε headset, είτε βάλω μόνο το βύσμα για τα ακουστικά, είτε μόνο του μικροφώνου πάλι δε λειτουργεί. Πραγματικά δε ξέρω τι φταίει.

Δημοσ.

κάτσε ρε συ. ΑΝ βάλεις την προέκταση, τα ακουστικά παίζουν από το βύσμα που είναι ήχου μόνο (το πράσινο), είτε βάλεις μικρόφωνο, είτε όχι.

Το τρίπολο όμως παίζει μόνο αν συνδεθεί το μικρόφωνο.

Δημοσ.

Δε βαριέστε, έβαλα ένα αλουμινόχαρτο και δούλεψε. Προσοχή όποιος το κάνει να αφήσει λίγο περιθώριο να το βγάζει και να μην κολλήσει μέσα. Αλλιώς καρφίτσα μετά και καλή τύχη...

Εντωμεταξύ σε κάποιες συσκευές android παίζει κανονικά και σε κάποιες όχι (πχ tablet nexus 10 android 5.1.1)

Το κινητό είναι windows 10 mobile, το 950xl

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι παιδιά

λόγο δουλειάς, τώρα πριν από λίγο τα άνοιξα.

εδώ μια φωτό από την διαδικασία από την παραγγελια μέχρι να έρθει σε μένα

2re5err.jpg

για την ώρα δουλεύουν ρολόι

(αναμένω και τα σχόλια του κολλητού, για το αν τα δικά του δουλεύουν, και τα σχετικά)

μόλις βρω χρόνο θα κάνω και μια σύγκριση,

αν και δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορα από αυτά που είπε ο black66.gr,

γιατί έχουμε τα ίδια ακουστικά, superlux hd 681 evo. :)

Ι.Γ: εδώ να πω ότι η συσκευασία ήταν σφραγισμένη,

και δεν είδα κάτι που να μην στέκει,

αν και σε κάποιες άκρες  του κουτιού λίγο τσαλακωμένη. :/

• Like 1
Δημοσ.

Δε βαριέστε, έβαλα ένα αλουμινόχαρτο και δούλεψε. Προσοχή όποιος το κάνει να αφήσει λίγο περιθώριο να το βγάζει και να μην κολλήσει μέσα. Αλλιώς καρφίτσα μετά και καλή τύχη...

Εντωμεταξύ σε κάποιες συσκευές android παίζει κανονικά και σε κάποιες όχι (πχ tablet nexus 10 android 5.1.1)

Το κινητό είναι windows 10 mobile, το 950xl

Δεν συστήνονται τα ακουστικά αυτά για κινητό.Που να κυκλοφορείς στον δρόμο με τις γκουμούτσες στα αυτιά και το μαρκούτσι στο στόμα.... :P ,Για κινητό και όχι μόνο,μια πολύ καλή προσφορά είναι αυτά: REMAX RM-100H  στα 15 ευρώ .Πολύ ποιοτικά και με ήχο άπαικτο για τα χρήματά τους.Τα έχει πάρει φίλος,τα έχω δοκιμάσει και έμεινα άφωνος με την ποιότητα και τον ήχο τους.Στην Ελλάδα κοστίζουν 32 συν μεταφορικά: skroutz και στο amazon.de από 39 συν μεταφορικά.Ένα video Review και από amazon reviews.

Δημοσ.

Εμενα ειχαν φτασει Παρασκευη στη Μ.Δ. και μου τα εφερε σημερα ο ταχυδρομος. Εχω τα Cloud 2 και αυτα τα πηρα για ενα φιλο. Οι 2 συσκευασιες διαφερουν εξωτερικα στιν ποιοτητα.

Μου ηρθε ανοιγμενη και μενα η "σφραγιδα", αλλα δε φαινεται να λειπει τιποτα, οι ζελατινες στα ακουστικα ηταν επανω και ηρθε με το μικροφωνο και το splitter για το jack.

Φανταζομαι αυτα ειναι που περιλαμβανονται στη συσκευασια των Core. Δε τα δοκιμασα ακομα να δω αν διαφερουν απο τα Cloud 2 σε θεμα ποιοτητας, ισως τα βαλω στη USB καρτα ηχου για να δω αν υπαρχει διαφορα.

Δημοσ.

Μολις τωρα τα ανοιξα και γω. Ολα τα κουτια ηταν σφραγισμενα, τιποτα χτυπημενο ή ανοιγμενο.

Τα ακουστικα πολυ στιβαρα, ο ηχος τελειος (δε συγκρινεται με το gembird των 5 ευρω που χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια), επισης φουλ αναπαυτικα και η ηχομονωση τελεια.

Γενικα πολυ καλο vfm. Πολλα ευχαριστω στον TS! :D

• Like 2
Δημοσ.

Μολις τωρα τα ανοιξα και γω. Ολα τα κουτια ηταν σφραγισμενα, τιποτα χτυπημενο ή ανοιγμενο.

Τα ακουστικα πολυ στιβαρα, ο ηχος τελειος (δε συγκρινεται με το gembird των 5 ευρω που χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια), επισης φουλ αναπαυτικα και η ηχομονωση τελεια.

Γενικα πολυ καλο vfm. Πολλα ευχαριστω στον TS! :D

Το κουτί τους είχε και αγγλικά και κινέζικα από έξω; Και γω ξέχασα να επικοινηνωνησω με την Kingston για το serial number αλλά δε θα το κάνω! Είμαι 10000% σίγουρος ότι είναι τα αυθεντικά. Απλά ρωτάω από περιέργεια για το κουτί

• Like 1
Δημοσ.

Το κουτί τους είχε και αγγλικά και κινέζικα από έξω; Και γω ξέχασα να επικοινηνωνησω με την Kingston για το serial number αλλά δε θα το κάνω! Είμαι 10000% σίγουρος ότι είναι τα αυθεντικά. Απλά ρωτάω από περιέργεια για το κουτί

Ναι ειχε αγγλικα και κινεζικα, και ενα μεγαλο sticker που γραφει OEM και Made in china :P, τωρα αμα ειναι αυθεντικα και γω πιστευω τωρα δε θελω να μαθω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρίν λίγο τα πήρα και εγώ απο το ταχυδρομείο(Αυτή την φορά πρόλαβα :D).Το εσωτερικό κουτί ήταν σφραγισμένο.Μέσα τα παρελκόμενα πιασμένα με καλωδιάκι,δεν υπήρχε τίποτα σε ζελατίνα,μόνο στα πλαινά στο πορτοκαλί λογότυπο.Τα ακουστικά είναι ολοκαίνουρια.

Τα σύνδεσα μέσω tv-monitor και έβαλα κανα 2 κομμάτια να παίξουν.Αρκετά καλό και δυνατό μπάσο,καθαρές ψιλές,normal μεσαία.Αρκετά άνετα στο κεφάλι,βοηθούν τα μαλακά μαξιλαράκια.

Τα σύγκρινα με αυτά που τα είχα πάρει σε προσφορά απο το e-shop στα 9€ τα οποία δεν είναι άνετα,έχουν χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής και κατώτερα σε ήχο,κυρίως σε μπάσο:

https://www.amazon.co.uk/Raptor-Gaming-Stereo-Headset-Black/dp/B007WR8SIK

Τα Kingston όταν τα έβαλα στο PC έπαιζε μόνο το αριστερό ακουστικό,ακόμα και στην θύρα της μητρικής,μάλλον κάποια ρύθμιση θα χρειάζεται,θα το τσεκάρω.Λογικά θα έχουν ακόμα καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το tv-monitor.Είναι συμβατά και με το χειριστήριο του PS4.

Για να μπεί το αποσπώμενο μικρόφωνο πρέπει να βγεί 1 μικρή τάπα η οποία δεν είναι ενωμένη με τα ακουστικά και μπορεί να χαθεί,κακώς το έχουν έτσι.

Edit 1:Tα δοκίμασα και στο PC.Ακούγονται αρκετά καλύτερα απο το tv-monitor,ειδικά το μπάσο.

Επίσης τα σύνδεσα και στο S4 mini και ακούγονται πολύ καλά και αρκετά δυνατά με δυνατό μπάσο!Ισως σε ακριβότερα κινητά να παίζουν ακόμα καλύτερα.

Edit 2:Τα σύνδεσα στο χειριστήριο του PS4 και έπαιξα Uncharted,ακούγονται πολύ καλά με δυνατό μπάσο,περίπου όπως στο PC.Εβαλα επιλογή ρύθμισης για ακουστικά.

Απότι φαίνεται όταν είναι συνδεδεμένα στο tv-monitor ακούγονται αλλά με αρκετά μειωμένο μπάσο.Στο PS4,κινητό και χειριστήριο ακούγονται πολύ καλά.

Τα ακουστικά αξίζουν,ειδικά σε αυτή την τιμή!Φοβερό μπάσο!Καλή ηχομόνωση.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...