mistac75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δειτε κ λιγο το μικροφωνο ακουγομαι παρα πολυ καλα αλλα θελει λιγο να μπει μεσα στο βυσμα και φοβαμαι πως θα πεφτει κατω μετα απο καποια φαση αργοτερα.... όχι δε θα πέφτει. Εφόσον το κουμπώσεις τελειώνει! Μετά θα είναι όλα οκ. τετοια γραφετε και θα τα παρω κ ας μη τα χρειαζομαι :ρ Ακόμα να τα παραγγείλεις; Χάνεις!!!
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μου άφησε ο ταχυδρόμος χαρτάκι ειδοποίησης για παραλαβή σήμερα το πρωί που έχει πάνω το tracking number.Την παραγγελία την είχα κάνει στις 27/08.Δηλαδή μόνο 13 ημέρες!!!Ομως στο χαρτάκι υπάρχει default που γράφει«Οχι νωρίτερα απο» και έχουν γράψει 12/09.Τι σημαίνει αυτό,οτι δεν μπορώ να παραλάβω πριν τις 12/09?Τσέκαρα και στο 17 track και όντως γράφει ότι ήρθε ο ταχυδρόμος,αλλά δεν παραδόθηκαν,ότι είναι συστημένο κλπ.Θα περάσω απο το ταχυδρομείο να ρωτήσω. Το ξανα ποσταρω ασχετα αν το εχω γραψει 3 μερες πριν. (καντε κανα search γενικα) Μπορεις να πας με το χαρτακι την ιδια μερα στην Μοναδα Διανομης της περιοχης σου, περνοντας ενα τηλ πρωτα εκει, κλαψου και λιγο και θα δεχτουνε. Μεχρι τις 14.00 της ιδιας μερας το πακετο βρισκεται εκει, μετα παει στο Ταχυδρομειο της περιοχης σου ωστε να το παραλαβεις την επομενη. Για να σιγουρευτουν οτι το πακετο εχει παει στο ταχυδρομειο (παει εως τις 7-8 το πρωι) , αναφερουν να πας την επομενη και μετα τις 10. Η επομένη εργασιμη ειναι η Δευτερα 12/9..
Amaretos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τετοια γραφετε και θα τα παρω κ ας μη τα χρειαζομαι :ρ Καπως ετσι εγινε και σε εμενα, εχω ενα ζευγαρι για το σπιτι πιο φτηνα βεβαια την ψιλοκανω την δουλεια μου, αλλα με αυτα και με αυτα ψηθηκα σαν VFM τρελό, και μαλλον θα φερω του σπιτιου στην δουλεια και θα παω αυτα σπιτι
AntiCambeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξανα ποσταρω ασχετα αν το εχω γραψει 3 μερες πριν. (καντε κανα search γενικα) Μπορεις να πας με το χαρτακι την ιδια μερα στην Μοναδα Διανομης της περιοχης σου, περνοντας ενα τηλ πρωτα εκει, κλαψου και λιγο και θα δεχτουνε. Μεχρι τις 14.00 της ιδιας μερας το πακετο βρισκεται εκει, μετα παει στο Ταχυδρομειο της περιοχης σου ωστε να το παραλαβεις την επομενη. Για να σιγουρευτουν οτι το πακετο εχει παει στο ταχυδρομειο (παει εως τις 7-8 το πρωι) , αναφερουν να πας την επομενη και μετα τις 10. Η επομένη εργασιμη ειναι η Δευτερα 12/9.. Πήγα στα ΕΛΤΑ κατά τις 2 παρά με 14:00 αλλά δεν μου έδιναν το πακέτο.Μετά πήγα δίπλα στην αποθήκη τους,βρήκα τον ταχυδρόμο και είπε οτι τα έχει δώσει δίπλα στα ταμεία(όπου ήμουν πρίν) και ότι αν ερχόμουν μισή ώρα πρίν θα μου τα έδινε.Απο Δευτέρα μου λέει.Δυστυχώς έτρεχα ταυτόχρονα για κάποια σημαντική δουλειά,αλλιώς θα προλάβαινα.Το χαρτί ειδοποίησης γράφει για παραλαβή επόμενης εργάσιμης(Δευτέρα δηλαδή) 10:00-21:30 και τις υπόλοιπες ημέρες 07:30-21:30. Εφόσον τα ΕΛΤΑ ήταν και θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά το απόγευμα για ποιόν λόγο να μην τα δίνουν?Αφού το πακέτο είναι εκεί.
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επεσες σε κομπλεξικο ατομο δυστυχως..Την επομενη φορα με το που δεις χαρτακι και το θες την ιδια μερα, παρε τηλ μεχρι τη 1.30 που γυρνανε στο ταχυδρομειο και πες ερχομαι να το παρω απο την αποθηκη ταχυδρομεεεε, ωστε να το εχει υποψην του. Αμα ειναι και παλιος δεν θα ειναι και "μαλακας".
Stratoraz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να ξαναποστάρει το promotion code για έκπτωση?
Galaxy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μας κάψατε βρε , είμαι στο paypal και αντιστέκομαι ..... για πόσο δε ξέρω !
black66.gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να ξαναποστάρει το promotion code για έκπτωση? Με το LHLH βγαίνει στα 35,27 ευρώ. 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μας κάψατε βρε , είμαι στο paypal και αντιστέκομαι ..... για πόσο δε ξέρω ! Μην αντιστέκεσαι,μην αντιστέκεσαι,πατά το buy και εσύ... 1
Galaxy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μην αντιστέκεσαι,μην αντιστέκεσαι,πατά το buy και εσύ... Το πάαατησαααα και εγώ ... Sssay say the magic .....
mistac75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και οι εντυπώσεις από το μικρόφωνο όπως με άκουγαν στο party στο PS4. Είναι όπως ακουγόταν στα reviews (όποιος τα είδε θα καταλάβει τι λέω). Δηλαδή και ολίγων λαικά είναι σαν να κλείνεις την μύτη και να μιλάς. Αλλά όχι στο τραγικό του. Οκ... Είνια καθαρό αλλά αλοιώνεται λίγο η φωνή σου. Σε αποδεκτά σημεία όμως. Και ακούγεσαι σχετικά δυνατά. Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες από το μικρόφωνο και για να πω την αλήθεια, λίγο με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που με μάγεψε είναι η ποιότητα του ήχου που έρχεται στα αυτιά σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Και ένα τελευταίο. Ύστερα από 1μιση περίπου ώρα στο chat, δηλαδή φορώντας τα συνεχόμενα για 1μιση ώρα μόλις τα έβγαλα είδα ότι εν τέλη δεν ίδρωσαν τα αυτιά μου! Κάτι πολύ καλό, αλλά μόλις τα έβγαλα είναι σαν να ελευθερώθηκα επειδή (για μένα πάντα), σφίγγουν τα αυτιά τα πιέζουν ίσως λίγο παραπάνω από όσο πρέπει (πάντα για τα δικά μου γούστα). Παρόλα αυτά δεν μετανιώνω για τίποτα. Εξάλλου αυτά είναι πταίσματα!!! Αυτά από μένα και όσοι σκέφτονται να τα πάρουν να το κάνουν αμέσως. Τρελό value for money λέμεεε!
di maria kun Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια απο τις 21,8,16 μου λεει οτι εφτασε στην ελλαδα αναφερει Customs Clearance Greece αυτο τιποτα αλλο που να απευθυνθω? στο gearbest μου λενε να περιμενω αλλες 8 εργασιμες η παραγγελια μου εγινε στις 6,8,16 wtf??
Antonis3d Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα με παραγγελια 22/08 εχει κολλησει το δεμα στο information send to czech. ενω αλλη παραγγελια στις 26/08 παλι με CZ mail λεει πως εφτασε ελλαδα. Μου τα φαγανε οι τσεχοι τα ακουστικα μου φαινετε χαχαχα. Εστειλα ενα εμαιλ να μου πουν αν ξερουν τιποτα οι κινεζοι
sndev Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Στις τελευταίες 3ς παραγγελίες απο gearbest η δειχναν κολημενες κάπου η δεν εμφανιζόταν πουθενά. Παρόλα αυτα ερχόταν σπίτι. Συγκεκριμένα χτες παρςλαβα ενα και μου λεγανε οτι δεν είναι συστημένο στο ταχυδρομείο παρολο που πανω ειχεref number NL... Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Οχι ακομα τουλάχιστον.
Konstantin77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδιά, βοήθεια.έβαλα τα ακουστικά στο κινητό και δεν παίζουν αν δεν είναι συνδεδεμένο το μικρόφωνο. Υπάρχει καμία λύση για αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις