mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η χρεωστική/πιστωτική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό, τραπεζικό και το Paypal αναγκαστικά συνδέεται με χρεωστική/πιστωτική!!! Άρα κάνε την εξίσωση!!!
rdN1337 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η χρεωστική/πιστωτική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό, τραπεζικό και το Paypal αναγκαστικά συνδέεται με χρεωστική/πιστωτική!!! Άρα κάνε την εξίσωση!!! Α δεν γίνεται δηλαδής σύνδεση χωρίς τη χρεωστική;Μάλιστα,παίζει να γνωρίζεις αν χρειαστεί κάποιος χρόνος,πχ για επιβεβαίωση από τη στιγμή που θα συνδέσω την κάρτα με τον λογαριασμό;
Konstantin77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 νομίζω ότι γίνεται αλλά την τελευταία φορά δε δεχόταν την τράπεζα λόγω cc. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τη χαλάρωση τώρα.
mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 νομίζω ότι γίνεται αλλά την τελευταία φορά δε δεχόταν την τράπεζα λόγω cc. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τη χαλάρωση τώρα. Χωρίς χρεωστική/πιστωτική δεν γίνεται! Γιατί αναγκαστικά σου βάζει να βάλεις τον αριθμό της κάρτας! Αλλά μπορείς optional να συνδέσεις και λογαριασμό. Αλλά η κάρτα είναι υποχρεωτική! Α δεν γίνεται δηλαδής σύνδεση χωρίς τη χρεωστική;Μάλιστα,παίζει να γνωρίζεις αν χρειαστεί κάποιος χρόνος,πχ για επιβεβαίωση από τη στιγμή που θα συνδέσω την κάρτα με τον λογαριασμό; Εδώ δεν είμαι σίγουρος, ή την ίδια στιγμή ή το πολύ 1 ημέρα... Αλλά εδώ ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα!
sistah Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Α δεν γίνεται δηλαδής σύνδεση χωρίς τη χρεωστική;Μάλιστα,παίζει να γνωρίζεις αν χρειαστεί κάποιος χρόνος,πχ για επιβεβαίωση από τη στιγμή που θα συνδέσω την κάρτα με τον λογαριασμό; Γινεται να συνδεσεις τον λογαριασμο σου αλλα αν δεν κανω λαθος λογω cc ειναι αδυνατον. Aσε που θελει και μια Α διαδικασια. Η χρεωστικη σου ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου ουτως ή αλλως. Η συνδεση και επιβεβαιωση της Paypal με την χρεωστικη σου απαιτει μερικες μερες μεχρι να παραλαβεις μεσω ebanking ή περιμενοντας το χαρτι απο την τραπεζα τον 4ψηφιο κωδικο. 2
rdN1337 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γινεται να συνδεσεις τον λογαριασμο σου αλλα αν δεν κανω λαθος λογω cc ειναι αδυνατον. Aσε που θελει και μια Α διαδικασια. Η χρεωστικη σου ειναι συνδεδεμενη με τον κυριο λογαριασμο σου ουτως ή αλλως. Η συνδεση και επιβεβαιωση της Paypal με την χρεωστικη σου απαιτει μερικες μερες μεχρι να παραλαβεις μεσω ebanking ή περιμενοντας το χαρτι απο την τραπεζα τον 4ψηφιο κωδικο. Ευχαριστώ.
sistah Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παρεμπιπτοντως δεν εχω καταφερει να αγορασω με paypal χρεωνοντας την ελληνικη καρτα, παρα μονο την Number26 που ειναι Γερμανικη (ή εναλλακτικα την revolut που εχουν αλλοι). Αρα δεν ξερω τι θα πετυχεις αμα προσπαθησεις να κανεις αγορες στο εξωτερικο.
mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παρεμπιπτοντως δεν εχω καταφερει να αγορασω με paypal χρεωνοντας την ελληνικη καρτα, παρα μονο την Number26 που ειναι Γερμανικη (ή εναλλακτικα την revolut που εχουν αλλοι). Αρα δεν ξερω τι θα πετυχεις αμα προσπαθησεις να κανεις αγορες στο εξωτερικο. Εγώ πάντως με winbank μία χαρα με το paypal από το Gearbest αλλά και με το Ebay όπου σήμερα ήρθε το XBOX One controller. Αύριο έρχονται σπίτι μου τα ακουστικά. Θα ποστάρω εντυπώσεις για τα ακουστικά
mistac75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθαν και μένα! Συνολικά 19 μέρες! Καταρχήν να πω ότι ναι μεν είχε στίκερ και στο χαρτόνι έξω και στο μαύρο κουτί μέσα αλλά φαινόταν ότι είχε ανοιχτεί! Μία ερώτηση μόνο σε όσους τα πήρανε. Η συσκευασία, το χαρτόνι από έξω εκτός από αγγλικά έχει και σε εσάς κινέζικα; Γιατί μου έκανε εντύπωση! Ίσως κακώς βέβαια αφού στα πλάγια λέει σε άσπρο χαρτί, Made in China! Το βράδυ θα γράψω εντυπώσεις από την ποιότητα του ήχου. Πάντως φαίνονται και μάλλον είναι στοιβαρά και με πολύ καλή κατασκευή! Και ελαφριά!
AntiCambeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μου άφησε ο ταχυδρόμος χαρτάκι ειδοποίησης για παραλαβή σήμερα το πρωί που έχει πάνω το tracking number.Την παραγγελία την είχα κάνει στις 27/08.Δηλαδή μόνο 13 ημέρες!!!Ομως στο χαρτάκι υπάρχει default που γράφει«Οχι νωρίτερα απο» και έχουν γράψει 12/09.Τι σημαίνει αυτό,οτι δεν μπορώ να παραλάβω πριν τις 12/09?Τσέκαρα και στο 17 track και όντως γράφει ότι ήρθε ο ταχυδρόμος,αλλά δεν παραδόθηκαν,ότι είναι συστημένο κλπ.Θα περάσω απο το ταχυδρομείο να ρωτήσω.
mistac75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, τα headsets είναι το καλύτερο, το πιο τρελό Value for money που έχω πάρει ποτέ μου! Φοβερό μπάσο, βαθύ και καθαρό, crisp μεσαίες και πάρα πολύ καλές ψηλές! Δεν το περίμενα πραγματικά να είναι τόσο μα τόσο καλό αυτό το headset. Τώρα όσον αφορά την εργονομία, το βάρος και το πόσο βολικά είναι στο κεφάλι και στα αυτιά. Καταρχήν είναι πανάλαφρα. Το ρυθμίζεις όσο και όπως θες για να χωρέσει σωστά στο κεφάλι και στα αυτιά. Αν και νομίζω ότι τα review είχαν δίκιο. Δεν ενδείκνυτε για μεγάλου μεγέθους κεφάλια! Τα ear pads είναι από δέρμα αλλά καλό και όχι το είδος που εφιδρώνει τα αυτιά. Βέβαια ακόμα δεν κάθησα με τις ώρες να δω τι παίζει αλλά πιστεύω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα και φυσικά κάθονται μία χαρά στο κεφάλι χωρίς να το πιέζει! Επίσης όσο το είχα στα αυτιά μου, δεν άκουγα σχεδόν τίποτα από εξωτερικούς ήχους. Τι σχεδόν δηλαδή... τίποτα.. Τέλος όντως το που θα τα συνδέσεις είναι σημαντικό. Τα σύνδεσα πρώτα στο XBOX One controller που μου ήρθε χτες. Το volume είναι σχετικά χαμηλό όχι πολύ αλλά θέλει και άλλο για να έρθει στα ίσα του. Δυστυχώς. Αλλά, όταν το σύνδεσα στο speaker out της ενσωματομένης κάρτας ήχου (δεν έχει ειδική υποδοχή για ακουστικά είναι μαζί και για ηχεία και για ακουστικά και έχει ξεχωρισό out για το μικρόφωνο), το volume ήταν εκεί που έπρεπε, και με ακόμα καλύτερη ποιότητα!! Όταν το σύνδεσα στο PS4 controller, η ποιότητα και το volume ήταν αντίστοιχο όταν ήταν συνδεδεμένο με την κάρτα ήχουν του PC! Οπότε και εκεί κανένα πρόβλημα. Τέλος το μικρόφωνο ακόμα δεν το τέσταρα, θα επανέλθω αργότερα για αυτό! Γενικά και για την τιμή τους είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Αυτό που ήθελα ακριβώς!!! Από 70 στα 40€ και ανταγωνίζεται αυτό το headset άλλα με τιμή 100€!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! 4
panagiotis54 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δειτε κ λιγο το μικροφωνο ακουγομαι παρα πολυ καλα αλλα θελει λιγο να μπει μεσα στο βυσμα και φοβαμαι πως θα πεφτει κατω μετα απο καποια φαση αργοτερα....
kostakiss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, τα headsets είναι το καλύτερο, το πιο τρελό Value for money που έχω πάρει ποτέ μου! Φοβερό μπάσο, βαθύ και καθαρό, crisp μεσαίες και πάρα πολύ καλές ψηλές! Δεν το περίμενα πραγματικά να είναι τόσο μα τόσο καλό αυτό το headset. Τώρα όσον αφορά την εργονομία, το βάρος και το πόσο βολικά είναι στο κεφάλι και στα αυτιά. Καταρχήν είναι πανάλαφρα. Το ρυθμίζεις όσο και όπως θες για να χωρέσει σωστά στο κεφάλι και στα αυτιά. Αν και νομίζω ότι τα review είχαν δίκιο. Δεν ενδείκνυτε για μεγάλου μεγέθους κεφάλια! Τα ear pads είναι από δέρμα αλλά καλό και όχι το είδος που εφιδρώνει τα αυτιά. Βέβαια ακόμα δεν κάθησα με τις ώρες να δω τι παίζει αλλά πιστεύω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα και φυσικά κάθονται μία χαρά στο κεφάλι χωρίς να το πιέζει! Επίσης όσο το είχα στα αυτιά μου, δεν άκουγα σχεδόν τίποτα από εξωτερικούς ήχους. Τι σχεδόν δηλαδή... τίποτα.. Τέλος όντως το που θα τα συνδέσεις είναι σημαντικό. Τα σύνδεσα πρώτα στο XBOX One controller που μου ήρθε χτες. Το volume είναι σχετικά χαμηλό όχι πολύ αλλά θέλει και άλλο για να έρθει στα ίσα του. Δυστυχώς. Αλλά, όταν το σύνδεσα στο speaker out της ενσωματομένης κάρτας ήχου (δεν έχει ειδική υποδοχή για ακουστικά είναι μαζί και για ηχεία και για ακουστικά και έχει ξεχωρισό out για το μικρόφωνο), το volume ήταν εκεί που έπρεπε, και με ακόμα καλύτερη ποιότητα!! Όταν το σύνδεσα στο PS4 controller, η ποιότητα και το volume ήταν αντίστοιχο όταν ήταν συνδεδεμένο με την κάρτα ήχουν του PC! Οπότε και εκεί κανένα πρόβλημα. Τέλος το μικρόφωνο ακόμα δεν το τέσταρα, θα επανέλθω αργότερα για αυτό! Γενικά και για την τιμή τους είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Αυτό που ήθελα ακριβώς!!! Από 70 στα 40€ και ανταγωνίζεται αυτό το headset άλλα με τιμή 100€!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!τετοια γραφετε και θα τα παρω κ ας μη τα χρειαζομαι :ρ
Mikeasdf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθαν σημερα και στο δικο μου κοντινοτερο ΕΛΤΑ και απο δευτερα θα παω να τα παραλαβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις