Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Να σας πω κατι, τα ακουστικα γενικα μαρεσουν ειδικα αυτα που ειναι vfm, απλα φοβαμαι μην τα παρω και μξυ μεινουν(δεν τα χρησιμοποιησω) Εχε τα για backup
panagiotis54 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα 3rd party προιον για να ρυθμιζουμε τον ηχο τι υπαρχει??
mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα 3rd party προιον για να ρυθμιζουμε τον ηχο τι υπαρχει?? Καλημέρα. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει 3rd party προϊόν! Δε το γκουγκλαρεις; Σήμερα το πρωί φτάσανε στην Μ.Δ της περιοχής μου. Λογικά σήμερα θα τα πάρω έτσι; Μη με στείλουν κανένα χαρτί για αύριο,τους εσκισα!!!! Χαχαχα. Άντε να μου έρθει και το XBOX One wireless controller μέχρι αύριο και το ΣΟΥ ΚΟΥ θα πέσει λιώσιμο!!! Χεχεχε!
Amaretos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις πολλές μέρες ακόμα μπροστά σου Amareto για να εμφανιστεί το πρώτο update. Υπομονή! Αχαχαχα εχεις τα δικια σου ειδα παρακάτω το αγχος σου Οχι ενταξει δεν αγχωνομαι απλα να επιωβεβαιωσω οτι θα αργησω να δω ενημερωση ηθελα 1
mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αχαχαχα εχεις τα δικια σου ειδα παρακάτω το αγχος σου Οχι ενταξει δεν αγχωνομαι απλα να επιωβεβαιωσω οτι θα αργησω να δω ενημερωση ηθελα Το άγχος μου ήταν περισσότερο για την καθυστέρηση στην Γερμανια. Μετά πήρε τον δρόμο του!
melodystyle2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα 3rd party προιον για να ρυθμιζουμε τον ηχο τι υπαρχει?? Υπάρχει και Site: επίσημο .
panagiotis54 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει και Site: επίσημο . εννοεις αυτο? Spare USB Audio Dongle (Black), Cloud II (Compatible, Non-proprietary) Part Number: HXS-HSDG1 £ 23.99 λιγο πολλα?? ή κανω λαθος!
melodystyle2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εννοεις αυτο? Spare USB Audio Dongle (Black), Cloud II (Compatible, Non-proprietary) Part Number: HXS-HSDG1 £ 23.99 λιγο πολλα?? ή κανω λαθος! HXS-HSCB1 12.18€ Αυτό που έβαλες είναι και 7.1 μετατροπέας, αν δεν κάνω λάθος που χρησιμοποιείται και στα cloud ii. 2
black66.gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η οικονομική λύση στα 0,90 ευρώ και η πιο ποιοτική στα 6,30. Άντε σας έφτιαξα πάλι. 3
KostasPrekas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει 3rd party προϊόν! Δε το γκουγκλαρεις; Σήμερα το πρωί φτάσανε στην Μ.Δ της περιοχής μου. Λογικά σήμερα θα τα πάρω έτσι; Μη με στείλουν κανένα χαρτί για αύριο,τους εσκισα!!!! Χαχαχα. Άντε να μου έρθει και το XBOX One wireless controller μέχρι αύριο και το ΣΟΥ ΚΟΥ θα πέσει λιώσιμο!!! Χεχεχε! Δεν ξερω για το xboxone αλλα παντως στο ps4 η ποιότητα του ηχου δεν ειναι και η καλύτερη...Ισως γιατι ειναι μεσω bluetooth. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ακουστικά για ps4 δεν αξιζει
panagiotis54 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια πραγματι με φτιαξατε! ή το μαμισιο θα παρω ή το 6.31 Εντιτ δεν βλεπω η μαμα να φερνει ελλαδα!
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω για το xboxone αλλα παντως στο ps4 η ποιότητα του ηχου δεν ειναι και η καλύτερη...Ισως γιατι ειναι μεσω bluetooth. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ακουστικά για ps4 δεν αξιζει με σκότωσες.. τα πειρα με το σκεπτικο να τα εχω για ps4 για oooootan παίζω ,εσυ που τα δοκίμασες θεωρείς οτι με ακουστικά των 15 20 ευρώ απο Ελλάδα έχουν ιδιο αποτέλεσμα?
mistac75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω για το xboxone αλλα παντως στο ps4 η ποιότητα του ηχου δεν ειναι και η καλύτερη...Ισως γιατι ειναι μεσω bluetooth. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ακουστικά για ps4 δεν αξιζει Δεν έχει καμία σχέση το Bluetooth με τα ακουστικά. Γενικά από όσο ξέρω είναι καλύτερα να συνδέονται απευθείας σε πηγή ήχου εξόδου, π.χ. κάρτα ήχου στο PC για τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αλλά και πάλι το τι θεωρεί ο καθένας ποιότητα ήχου είναι καθαρά υποκειμενικό 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 με σκότωσες.. τα πειρα με το σκεπτικο να τα εχω για ps4 για oooootan παίζω ,εσυ που τα δοκίμασες θεωρείς οτι με ακουστικά των 15 20 ευρώ απο Ελλάδα έχουν ιδιο αποτέλεσμα? Νομίζω πως αν τα συνδέσεις απευθείας στο χειριστήριο δεν θα δώσει την κατάλληλη ένταση και θα καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία.Η θα τα συνδέσεις στην TV στην έξοδο των ακουστικών,η μέσω usb κάρτας στο PS4,όμως αυτές οι 2 λύσεις ίσως χρειαστούν κάποια προέκταση εκτος αν είναι σε TV-Monitor που θα το έχεις κοντά σου και το καλώδιο θα φτάνει. 1
rdN1337 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες μια ερώτηση:Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσουμε Paypal κατευθείαν με τραπεζικό λογαριασμό και όχι με πιστωτική/χρεωστική για την συναλλαγή;Επίσης υπάρχει καθυστέρηση στην επιβεβαίωση από τη σύνδεση του λογαριασμού/κάρτας στην PayPal; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις